Αγορά 55" OLED, δεν ξέρω εαν υπάρξει θέμα με burn-in;

Έκανα μια μέτρηση στον χώρο και η 65αρα δεν βολεύει. Οπότε πάω για την 55αρα A8. Θα πάρω και στη Sony να ρωτήσω για την εγγύηση, αν και δε νομίζω ότι θα μου χρειαστεί.

Καλησπέρα, δεν ξέρω πόσο βρίσκεις την Α8, υποθέτω γύρω στα 1200, νομίζω πως είναι κρίμα να μην πας στην αρκετά καλύτερη Α80j στα 1399 όταν μπορείς να παζαρέψεις την επέκταση εγγύησης αφού μπορείς να χρησιμοποιήσεις την περίπτωση του Public -που την παρέχει δωρεάν-, είτε ακόμα και να την πάρεις από εκεί αν σε βολεύει. Στην ουσία θα σου βγει περίπου στα ίδια χρήματα.

Καλησπέρα, δεν ξέρω πόσο βρίσκεις την Α8, υποθέτω γύρω στα 1200, νομίζω πως είναι κρίμα να μην πας στην αρκετά καλύτερη Α80j στα 1399 όταν μπορείς να παζαρέψεις την επέκταση εγγύησης αφού μπορείς να χρησιμοποιήσεις την περίπτωση του Public -που την παρέχει δωρεάν-, είτε ακόμα και να την πάρεις από εκεί αν σε βολεύει. Στην ουσία θα σου βγει περίπου στα ίδια χρήματα.
Οταν λες πολυ καλυτερη σε ποιο τομεα αναφερεσαι; Γιατι στην ποιοτητα εικονας πιθανον η Α8 να ειναι ελαχιστα καλυτερη. Μετα δε βλεπω αλλες διαφορες. Gaming δυνανοτητες δε με ενδιαφερουν. Αμα γινει και το Upgrade σε google TV θα ειναι μια χαρα.

Απο Public δεν θελω να αγοραζω, ουτε να υποστηριζω τετοιες εταιριες. Παζαρι εννοεις απο την επισημη αντιπροσωπεια;

Παρατηρω το συγκεκριμενο μοντελο της C1 ειναι 150 ευρω φθηνοτερο στο παρακατω καταστημα : https://www.electroholic.gr/el/prod...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Απορω πως υπαρχει ακομα σε αποθεμα. Επειδη ειναι σε λευκο χρωμα;
Επειδή είναι παράλληλη εισαγωγή. Καλύπτει κανονικά η lg Ελλάδας με εγγύηση παρόλ'αυτά.

Κοιταω τις τιμες απο τις Sony τηλεορασεις και το περιεργο ειναι πως αντι να πεφτουν οι τιμες ανεβαινουν. Τουλαχιστον η LG κραταει σταθερες τις τιμες. Πχ η Α8 που θελω, εχει παιξει ακομα και στα 1050 και η A80J ειχε πεσει στα 1280. Αξιζει να περιμενω λιγο ακομα ή οχι;

Αν κοιτάξεις λίγο σε διπλανό φόρουμ, υπάρχει συζήτηση με συμμετοχή από τον Μανώλη Καστρούνη για την πολύ χαμηλή επίδοση της C1 out of the box.
Αν έχει filmmaker mode η Panasonic, νομίζω είναι καλύτερη επιλογή.

Απλά ο φίλος επειδη είδε την Panasonic στα 800 και η LG κάνει 1000 θεωρεί ότι είναι καλύτερη. Η ψυχολογία του είναι ακριβότερο άρα θα είναι καλύτερο που φυσικά δεν ισχύει πάντα. Πόσο μάλλον στα ηλεκτρονικά και από καλώδια HDMI, μέχρι av receiver και προβολείς που άλλαζαν μόνο το σασί και τα πουλούσαν πολλές φορές πάνω. Δεν θυμάμαι τώρα ποια ακριβή εταιρεία έβγαζε/βγάζει κλώνους προβολείς της JVC..

Οταν λεει οτι στην εγγυηση περιλαμβανει πτωση, θραυση και καταστροφη υγρων τι ακριβως εννοει; Ειναι στα 300+ ευρω , οχι και ιδιαιτερα φθηνη.. Η sony πλεον με τις προσφορες δινει την 5ετη στα 80 ευρω. Ειναι αρκετα μεγαλη διαφορα. Τετοια ωστε η C1 εχει περιπου ιδια τιμη με την A80J αν αγορασεις την εγγυηση.

Οταν λεει οτι στην εγγυηση περιλαμβανει πτωση, θραυση και καταστροφη υγρων τι ακριβως εννοει; Ειναι στα 300+ ευρω , οχι και ιδιαιτερα φθηνη.. Η sony πλεον με τις προσφορες δινει την 5ετη στα 80 ευρω. Ειναι αρκετα μεγαλη διαφορα. Τετοια ωστε η C1 εχει περιπου ιδια τιμη με την A80J αν αγορασεις την εγγυηση.
Έχεις ορίσει το ποσό αγοράς τη C1 στην απλή 5ετη επέκταση και έχουν τόσο μεγάλη διαφορά;

Κάλυπτε ότι γράφει η Premium της LG.

Έχεις ορίσει το ποσό αγοράς τη C1 στην απλή 5ετη επέκταση και έχουν τόσο μεγάλη διαφορά;

Κάλυπτε ότι γράφει η Premium της LG.
Τι γραφεις δεν καταλαβαινω.

Αναφερομαι στις 65". Η C1 παει στα 1700+ ευρω , οποτε βασικα ιδια τιμη βγαινει με την Sony..

LG 1700+ και 320 εγγυση και η Sony 2000 και 85 ευρω εγγυηση.

Αν και η Sony δεν καλυπτει τα παρακατω :

• υγρασίας
  • πτώσης του προϊόντος
  • κεραυνού
  • χρήσης του προϊόντος με λάθος τρόπο
  • Περιοδική συντήρηση και επιδιόρθωση ή αντικατάσταση εξαρτημάτων λόγω χρήσης και φθοράς (όπως ο οπίσθιος φωτισμός στις οθόνες LCD)
  • Σταθερή διατήρηση εικόνας (burn-in) που προκαλείται από συνεχή προβολή της ίδιας ή των ίδιων εικόνων.

Οποτε τι ακριβως καλυπτει; Μπερδεμα.. Και οταν η LG λεει οτι καλυπτει την πτωση, τι εννοει; Απο σεισμο;

Τι γραφεις δεν καταλαβαινω.

Αναφερομαι στις 65". Η C1 παει στα 1700+ ευρω , οποτε βασικα ιδια τιμη βγαινει με την Sony..

LG 1700+ και 320 εγγυση και η Sony 2000 και 85 ευρω εγγυηση.

Αν και η Sony δεν καλυπτει τα παρακατω :

• υγρασίας
  • πτώσης του προϊόντος
  • κεραυνού
  • χρήσης του προϊόντος με λάθος τρόπο
  • Περιοδική συντήρηση και επιδιόρθωση ή αντικατάσταση εξαρτημάτων λόγω χρήσης και φθοράς (όπως ο οπίσθιος φωτισμός στις οθόνες LCD)
  • Σταθερή διατήρηση εικόνας (burn-in) που προκαλείται από συνεχή προβολή της ίδιας ή των ίδιων εικόνων.

Οποτε τι ακριβως καλυπτει; Μπερδεμα.. Και οταν η LG λεει οτι καλυπτει την πτωση, τι εννοει; Απο σεισμο;
Συγκρίνεις τιμολογιακά την premium (ακριβή) εγγύηση της LG που καλύπτει θραύση κτλ με μια απλή 5ετη επέκταση της Sony που καλύπτει ελάχιστα προβλήματα.

Τα έχεις μπερδέψει όπως τόσες ημέρες που αλλάζεις γνώμη κάθε 2 ώρες για το ποια τηλεόραση θα αγοράσεις.

Περίμενε θα ξαναπεσουν οι τηλεοράσεις σύντομα. 1400€ είχε βγει η 65C1 τον Νοέμβριο στο eshop. Όσο πιο χαμηλά την αγοράσεις τόσο πιο φθηνή θα είναι και η επέκταση από το site της LG αν δεν πάρεις από το κατάστημα.

για 1700 ευρω,το 5ετες πακετο που ειναι διαθεσιμο μεχρι και 14 ημερες απο την ημερομηνια αγορας,
κοστιζει 240 ευρω.

Αυτό το πακέτο υπηρεσιών προστατεύει τη συσκευή LG σας για άλλους 36 μήνες έως το σύνολο των 5 ετών έναντι πτώσεων - θραύσης και καταστροφής υγρών.
Δεν θα επιβαρυνθείτε με πρόσθετα έξοδα σε περίπτωση επισκευής.
Η Υπηρεσία και η Υποστήριξη της LG θα είναι στη διάθεσή σας με απλό τρόπο που αυτό κάνει τις επισκευές με γνήσια ανταλλακτικά ή την απαραίτητη αντικατάσταση εύκολη για εσάς.

αυτη ειναι η επισημη καλυψη απο την εταιρια.
παρτους ενα τηλεφωνο να σου πουν τι ακριβως καλυπτουν.

• Like
Reactions: Lobo10
Συγκρίνεις τιμολογιακά την premium (ακριβή) εγγύηση της LG που καλύπτει θραύση κτλ με μια απλή 5ετη επέκταση της Sony που καλύπτει ελάχιστα προβλήματα.

Τα έχεις μπερδέψει όπως τόσες ημέρες που αλλάζεις γνώμη κάθε 2 ώρες για το ποια τηλεόραση θα αγοράσεις.

Περίμενε θα ξαναπεσουν οι τηλεοράσεις σύντομα. 1400€ είχε βγει η 65C1 τον Νοέμβριο στο eshop. Όσο πιο χαμηλά την αγοράσεις τόσο πιο φθηνή θα είναι και η επέκταση από το site της LG αν δεν πάρεις από το κατάστημα.
Τι εχω μπερδεψει; Εχει καποιο καλυτερο πακετο εγγυησης η Sony; Ακομα και την απλη να συγκρινουμε ειναι παλι μια διαφορα 130 ευρω, τωρα με τις εκπτωσεις. Και γνωμη να αλλαζω φυσιολογικο το βρισκω, δεν βγαζω λεφτα με το τσουβαλι. Αλλα δεν νομιζω να εχω αλλαξει την γνωμη μου. Παω για την Sony A8 αν πεσει η τιμη της. Αυτο μου αφαιρει το δικαιωμα να ανοιγω καινουρια θεματα για συζητηση; Δεν ενδιαφερομαι για LG τηλεορασεις.

για 1700 ευρω,το 5ετες πακετο που ειναι διαθεσιμο μεχρι και 14 ημερες απο την ημερομηνια αγορας,
κοστιζει 240 ευρω.

Αυτό το πακέτο υπηρεσιών προστατεύει τη συσκευή LG σας για άλλους 36 μήνες έως το σύνολο των 5 ετών έναντι πτώσεων - θραύσης και καταστροφής υγρών.
Δεν θα επιβαρυνθείτε με πρόσθετα έξοδα σε περίπτωση επισκευής.
Η Υπηρεσία και η Υποστήριξη της LG θα είναι στη διάθεσή σας με απλό τρόπο που αυτό κάνει τις επισκευές με γνήσια ανταλλακτικά ή την απαραίτητη αντικατάσταση εύκολη για εσάς.

αυτη ειναι η επισημη καλυψη απο την εταιρια.
παρτους ενα τηλεφωνο να σου πουν τι ακριβως καλυπτουν.
Φιλε εμενα μου το βγαζει στα 320 ευρω το premium πακετο για τις OLED οθονες. 240 ειναι για τις LCD.

Τι εχω μπερδεψει; Εχει καποιο καλυτερο πακετο εγγυησης η Sony; Ακομα και την απλη να συγκρινουμε ειναι παλι μια διαφορα 130 ευρω, τωρα με τις εκπτωσεις. Και γνωμη να αλλαζω φυσιολογικο το βρισκω, δεν βγαζω λεφτα με το τσουβαλι. Αλλα δεν νομιζω να εχω αλλαξει την γνωμη μου. Παω για την Sony A8 αν πεσει η τιμη της. Αυτο μου αφαιρει το δικαιωμα να ανοιγω καινουρια θεματα για συζητηση; Δεν ενδιαφερομαι για LG τηλεορασεις.

Φιλε εμενα μου το βγαζει στα 320 ευρω το premium πακετο για τις OLED οθονες. 240 ειναι για τις LCD.
Καλορίζικο το μοντέλο του 2020. Δε σου είπε κανενας να αγοράσεις lg. Εσύ ρώτησες..

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Καλορίζικο το μοντέλο του 2020. Δε σου είπε κανενας να αγοράσεις lg. Εσύ ρώτησες..
Καλο ειναι να υπαρχουν τετοια θεματα σχετικα με τις καλυψεις που προσφερουν οι εταιριες. 55.000 μελη εχει το φορουμ, σιγουρα καποιοι θα γνωριζουν κατι παραπανω.

Ειμαι εδω και 8 χρονια με μοντελο του 2014. Πιστευεις θα μου πεσει λιγο το περσινο μοντελο; Εξαλλου η A8 απο την A80J ειναι καλυτερη στα σημεια. Και 300-400 ευρω φθηνοτερη.

Καλο ειναι να υπαρχουν τετοια θεματα σχετικα με τις καλυψεις που προσφερουν οι εταιριες. 55.000 μελη εχει το φορουμ, σιγουρα καποιοι θα γνωριζουν κατι παραπανω.

Ειμαι εδω και 8 χρονια με μοντελο του 2014. Πιστευεις θα μου πεσει λιγο το περσινο μοντελο; Εξαλλου η A8 απο την A80J ειναι καλυτερη στα σημεια.
Διαφωνώ ότι είναι καλύτερη όπως και άλλα μέλη του forum που σου έχουν απαντήσει σε άλλα νήματα.

στα ιδια κυβικα ειναι.
απλα η Lg κερδιζει στο κομματι του gaming οπου υποστηριζει ολες τις συγχρονες λειτουργιες και στο after sale support.
εαν δεν σε ενδιαφερουν αυτα,προχωρας για sony.απλα..

στα ιδια κυβικα ειναι.
απλα η Lg κερδιζει στο κομματι του gaming οπου υποστηριζει ολες τις συγχρονες λειτουργιες και στο after sale support.
εαν δεν σε ενδιαφερουν αυτα,προχωρας για sony.απλα..
Γράφει ότι η A8 είναι καλύτερη από την A80J όχι από την C1.

Πιο πιθανό είναι να ανέβει η τιμή της Α8 πάντως παρά να πέσει.

Αυτό τουλάχιστον έχω παρατηρήσει εγώ σε premium μοντέλα 2-3 ετών που ξεμένουν σε ελάχιστα μαγαζιά.

Βέβαια πιθανόν αν επικοινωνήσεις με το κατάστημα να σου πουν άλλη τιμή, αλλά οκ.

Προσωπικά περιμένω καλές εκπτώσεις στα μοντέλα του 21.

• Like
Reactions: Lobo10