Αγορά 55" OLED, δεν ξέρω εαν υπάρξει θέμα με burn-in;

Όταν μπορέσεις κάνε ένα σύντομο review γιατί πολλοί είμαστε με το δάχτυλο στη σκανδάλη, αν και ο προγραμματισμός και η λογική λέει του χρόνου καινούρια. Θα με ενδιέφερε να μάθω για το upscaling από sd ή stρeaming περιεχόμενο της tv γιατί την έχω δει σε έκθεση και απογοητεύτηκα.

Last edited:
Αγοραρα την Sony A80J 55"!
Ωραίος, πολύ καλή τηλεόραση, καλορίζικη εύχομαι.

Και εγώ για λαμπάτη άκουσα
Λαμπατες ήταν μια χαρά, αστω.. Γουρούνι στο σακι έπαιρνες και ηταν από ενα (καλο) επίπεδο και πανω, ουτε χάλαγανε, ουτε καμενα πιξελ ή dse, χρώματα και μαυρο σε καλα επίπεδα, καλύτερα απο αρκετές σήμερα. Τώρα θέλει γνωσεις πυρηνικής φυσικής και πάλι πατάτα μπορει να κάνεις.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: thanos_g and Lobo10
Όταν μπορέσεις κάνε ένα σύντομο review γιατί πολλοί είμαστε με το δάχτυλο στη σκανδάλη, αν και ο προγραμματισμός και η λογική λέει του χρόνου καινούρια. Θα με ενδιέφερε να μάθω για το upscaling από sd ή stρeaming περιεχόμενο της tv γιατί την έχω δει σε έκθεση και απογοητεύτηκα.
To SD λογικα θα ειναι πολυ μαπα.. Αλλα μονο επαρχειακα καναλια εχουν πλεον τετοια αναλυση και τα παιδικα. Θα δοκιμασω σε λιγες ωρες, ακομα μεσα στο αμαξι ειναι!! Εφτιαχνα τον χωρο σημερα και μετακινουσα τις παλιες τηλεορασεις!

Οταν λες για το streaming περιεχομενο τι εννοεις; Youtube; Cosmote TV κτλ;

• Like
Reactions: thanos_g
Καταρχάς Καλορίζικη και καλές θεάσεις. Κυρίως εννοώ περιεχόμενο YouTube αλλά και iptv ελεύθερα καναλια.

Προσωπικά κάνω calibration με επαγγελματία. Δεν είδα όμως υποβάθμιση out of the box σε σχέση με τις 65E6,65E8 και 65GX που είχα στο παρελθόν.
Καλημερα. Ξερεις καποιον καλο?