Αγορά 60'' Plasma LG 60PK250. Αξίζει;

SOLD OUT

Senior Member
5 June 2010
501
πατρα
τη βρηκα στα 1169.00 γνωριζουμαι τυπωτά γιαυτό το μοντέλο?ειναι καλα τα χρηματα αλα η τν ειναι της LG αλα 60'' πανυ σε αφτα τα χρηματα δεν νωμιζω να υπαρξη

Re: ΑΓΟΡΆ 60'' ΠΛΆΣΜΑ LG 60PK250 60" ΑΞΙΖΗ?

Η LG Electronics παρουσίασε την τηλεόραση Plasma 60PK250, η οποία παρέχει υψηλή ευκρίνεια και ανάλυση Full HD 1.920 x 1.080p και δυναμικό λόγο αντίθεσης 3.000.000:1, ενώ ενσωματώνει την τεχνολογία TruMotion 600Hz.

Πιο συγκεκριμένα, η τεχνολογία TruMotion 600Hz προσφέρει φυσική κίνηση και πεντακάθαρη εικόνα, χωρίς την παραμικρή αίσθηση θολούρας. Σε αντίθεση με άλλες τηλεοράσεις, που για τη βελτιστοποίηση της κίνησης εισάγεται μια σειρά από πλαστά ή παραποιημένα pixel ανάμεσα στα frames -γνωστά ως τεχνουργήματα-, η LG PK250 αξιοποιεί την σάρωση στα 600Hz για να μειώσει το χρόνο απόκρισης, προσφέροντας ευκρινέστερες εικόνες χωρίς απώλειες στη λεπτομέρεια. Στην 60PK250, η θέαση ταινιών, αθλητικών αναμεταδόσεων και video games είναι απολαυστική, καθώς κάθε pixel σε ανάλυση Full HD 1080p έχει πραγματική ευκρίνεια και απόδοση!

Παράλληλα, η 60PK250 διαθέτει προηγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας μέσω της τεχνολογίας Dual XD Engine, που διασφαλίζει την προβολή του περιεχομένου έως και δύο φορές ταχύτερα σε σύγκριση με παλαιότερες τηλεοράσεις τύπου Plasma. Ειδικότερα, η 60PK250 παρέχει στους καταναλωτές μια πληθώρα δυνατοτήτων για να επέμβουν στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και να τελειοποιήσουν την εμπειρία θέασης. Αξιοποιώντας τη λειτουργία Picture Wizard, τις ειδικές ρυθμίσεις AV mode και τη λειτουργία 24p Real Cinema, επιτυγχάνεται η βελτιστοποίηση της ποιότητας της εικόνας για όλους τους τύπους προγραμμάτων.

Η LG 60PK250 Plasma επίσης χρησιμοποιεί την τεχνολογία Smart Energy Saving Plus, μια λειτουργία που μειώνει αισθητά την κατανάλωση ενέργειας, καθιστώντας τη συσκευή φιλική προς το περιβάλλον.

Βασικό στοιχείο της LG 60PK250, αποτελεί επίσης και η λειτουργία «Intelligent Sensor» της LG, που αναλύει το επίπεδο φωτισμού στον περιβάλλοντα χώρο και ρυθμίζει με ακρίβεια το φωτισμό της τηλεόρασης. Ακόμη ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του Intelligent Sensor, είναι ότι μειώνει την καταπόνηση της όρασης κατά τη διάρκεια εκτεταμένης θέασης, ρυθμίζοντας επιπλέον επιλογές όπως τα χρώματα, για να εξοικονομεί ενέργεια και παράλληλα να διατηρεί την ποιότητα της εικόνας σε επίπεδο που διασφαλίζει την προστασία των ματιών.

Βασικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά

-Ανάλυση Εικόνας Full HD 1.920 x 1.080p
-Δυναμικός λόγος αντίθεσης 3.000.000:1
-Τεχνολογία TruMotion 600Hz
-Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T MPEG4
-24p Real Cinema / Cinema - Sport - Game
-Picture Wizard / AV Mode
-Λειτουργία Expert Mode
-Invisible Speaker / Infinite Sound-
-Clear Voice II
-USB 2.0 (HD DivX, MP3, JPEG)
-HDMI x 4
-Intelligent Sensor 2
-Smart Energy Saving Plus

Διαγώνιος 60" - μεγάλη οθόνη
Ανάλυση 1920 x 1080
Φορμά προβολής 1080p
16:9
100Hz Ναι
Τεχνολογία 24p 24p Real Cinema
Ποσοστό δυναμικού contrast 3 000 000:1
Φωτεινότητα 1500 cd/m²
Διάρκεια ζωής οπισθοφωτισμού 100,000 ώρες
Φίλτρο Ψηφιακή 3D
Χαρακτηριστικά Μενού στην οθόνη, DLnA, τεχνολογία XD-Engine, Picture Wizard, Intelligent Sensor II, Μαρκάρισμα καναλιών, Digital MPEG Noise Reduction Circuit, συμβατότητα μέτρησης ISF, αντιστάθμιση κινήσεων 5:5, Simplink, THX
Τύπος connectοr 3 x είσοδοι HDMI (HDMI 19 ακίδων τύπου A) - πίσω ¦ 1 x είσοδος RGB (D-Sub HD 15 ακίδων (HD-15)) - πίσω ¦ 1 x είσοδος γραμμής audio (φις mini-phone Stereo 3,5 mm) - πίσω ¦ Είσοδος video component (phono RCA x 3) - πίσω ¦ Είσοδος γραμμής audio (phono RCA x 2) - πίσω ¦ Είσοδος audio/video composite (phono RCA x 3) - πίσω ¦ Σειρά (D-Sub 9 ακίδων) - πίσω ¦ Έξοδος γραμμής audio (phono RCA x 2) - πίσω ¦ 1 x έξοδος audio ψηφιακή (οπτική) (TOSLINK) - πίσω ¦ 1 x έξοδος audio ψηφιακή (ομοαξονική) (phono RCA) - πίσω ¦ 1 x είσοδος audio/video composite (phono RCA x 3) - πλάι ¦ 1 x είσοδος HDMI (HDMI 19 ακίδων τύπου A) - πλάι ¦ 1 x Hi-Speed USB (USB 4 ακίδων, τύπου A) - πλάι ¦ 1 x δικτύου (RJ-45)
Παρέχεται connectοr bus 1 x θέση Common Interface

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΛΑΣΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΆΩ

Όχι μην την πάρεις. Οι plasma είναι παλιές τεχνολογίες που χαλάνε, παθαίνουν burn in, image retention, δεν έχουν φωτεινά χρώματα, δεν μπορείς να τις δεις στο καθιστικό σου με ανοιχτά παράθυρα, πρέπει να αλλάζεις το αέριο κάθε έξι μήνες, δεν έχει ποιοτητα στης ταινίες δηλαδη στις σκοτινες σκηνές φαίνονται μέσα κατι pixels σαν παράσιτα.

Η plasma ειναι για τα πανηγιρiα, ειναι οτι πιο αθλιο μπορεί να δεί ενας θεατής απο φωτεινοτητα-χρωματα-ευκρινεια.

Μην μασάς κουτόχωρτο και μείνει στις LCD!

Όχι μην την πάρεις. Οι plasma είναι παλιές τεχνολογίες που χαλάνε, παθαίνουν burn in, image retention, δεν έχουν φωτεινά χρώματα, δεν μπορείς να τις δεις στο καθιστικό σου με ανοιχτά παράθυρα, πρέπει να αλλάζεις το αέριο κάθε έξι μήνες, δεν έχει ποιοτητα στης ταινίες δηλαδη στις σκοτινες σκηνές φαίνονται μέσα κατι pixels σαν παράσιτα.

Η plasma ειναι για τα πανηγιρiα, ειναι οτι πιο αθλιο μπορεί να δεί ενας θεατής απο φωτεινοτητα-χρωματα-ευκρινεια.

αυτο δεν ειναι απαντηση ,διαδηλωση ειναι :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

και εγω να σου πο την ιδια γνωμη εχω ακρηβος
και ακομα χειροτερα που ειναι και της LG

σκεφτομαι να την αγωρασο
η προτη πλασμα που θα παρω θα ειναι
θελο να ξερω αν ειναι καλη τν
εχω τη SAMSUNG LE40 C750 και ειμαι απολητα ευχαριστημενος στης ταινιες αλα ....40 ιντσες
ο μονος μου φοβως ειναι μη παρω την πλασμα και δεν εχω αυτη τη ποτητα στης ταινες
η συγκεκρημενη LG 60PK250 Plasma ειναι καλυτερη σε εικονα απο την δικια μου?
τη βρηκα 1169.00 και ειναι καλη τιμη για 60 ιντσες

και εγω να σου πο την ιδια γνωμη εχω ακρηβος
και ακομα χειροτερα που ειναι και της LG

σκεφτομαι να την αγωρασο
η προτη πλασμα που θα παρω θα ειναι
θελο να ξερω αν ειναι καλη τν
εχω τη SAMSUNG LE40 C750 και ειμαι απολητα ευχαριστημενος στης ταινιες αλα ....40 ιντσες
ο μονος μου φοβως ειναι μη παρω την πλασμα και δεν εχω αυτη τη ποτητα στης ταινες
η συγκεκρημενη LG 60PK250 Plasma ειναι καλυτερη σε εικονα απο την δικια μου?
τη βρηκα 1169.00 και ειναι καλη τιμη για 60 ιντσες

Καλύτερα να κάνεις υπομονή και να αβγατίσεις τα χρήματά σου και να πάρεις μια Samsung 55C8000 η οποία έχει πρόβλημα clouding μεν αλλά εσύ δεν μασάς από αυτά.....

Είπαμε plasma ούτε με το κυάλι....:flipout:

Ξέχνα τί σου λένε οι πωλητές. Άκουσε τί σου λένε οι ανάγκες σου....
σε εχω σταμπαρη μαστορα πουλας τηλεορασης LED

Ξέχνα τί σου λένε οι πωλητές. Άκουσε τί σου λένε οι ανάγκες σου....
σε εχω σταμπαρη μαστορα πουλας τηλεορασης LED

:flipout::flipout:

Δεν αντέχω άλλο!

Οχι άλλο κάρβουνο παιδιά!!!!

:flipout::flipout:

ΥΓ : Που είσαι Yperion να διαβάσεις εδώ....

Τι είναι πάλι τούτο;Ο sold out,θέλει plasma;;;

Σε κάθε περίπτωση....πες μας ποιο είναι το ανώτατο budget που μπορείς να διαθέσεις.

Όχι πλάσμα είναι καρκινογόνες φτου…φτου….κρατήσου μακριά.
:flipout:

Τώρα χωρίς πλακά αν είναι από pixmania πρέπει να υπολογίσεις Ελάχιστα μεταφορικά: 135.0

Απάντηση: ΑΓΟΡΆ 60'' ΠΛΆΣΜΑ LG 60PK250 60" ΑΞΙΖΗ?

135 μεταφορικα ??? το ποπουδακι ποτε στο πιανουν ? πριν ή μετα ?

4886629.jpg

LG Τηλεόραση plasma 60PK250 "Full HD", 60 inch (152 cm) 16/9, 600Hz, Freeview HD, HDMI x2 1169.00 Ελάχιστα μεταφορικά: 135.0
Pixmania (fr)

καταλαβα μην τη παρο
ευχαρηστο για τη βοηθια θα περημενω να παιση κανα 500 ευρο
και μαπα να ειναι με 600 ευρο 60αρα πλασμα μια χαρα θα ειναι

τώρα χωρίς πλάκα 60 ίντσες με 1350 (που έχει εδώ) ούτε στου παπά να μην το πεις . Τώρα θα μου πεις δίνω άλλα 150 και πάω στην PK550 , κι εγώ θα σου πω ε δώσε άλλα 200 και πάνε στην PK950

πολα ειναι για πλασμα φηλε οσο έπαιζε το 1169.00 ειμουν μέσα με καθε ρησκο για την συγκεκρημενη τεχνολογια
παραπανω για πλασμα θελη τρελη σκεψη
εχω παιξη λοττο αν καιρδησω θα πάρω μια πλασμα ετση για χαβαλέ
με τα ειποληπα παο διακοπες στας μπαχαμας να παιξο με της μπαχαμιοτησες στας ακρογιαλιας

μαλον αυτη LG 50PK550 50" και ο θεός βοηθός στα 720.00

αν και το fullhd.gr στην LG Infinia 60PK550 βαζη τη χειρότερη βαθμολογία σε πλάσμα
να υποθέσω οτι η LG 50PK550 ειναι το ιδιο μοντέλο σε 50 ίντσες και θα έχω χαλιά εικόνα?

Last edited:
Πάντως, βάσει fullhd.gr, η "τελευταία" ΡΚ550 έχει 6-8 φορές μεγαλύτερο λόγο αντίθεσης και 8-10 φορές καλύτερο μαύρο από την "βραβευμένη" C750... :flipout: :flipout: :flipout:

UNTITLED.jpg

UNTITLED.jpg