Αγορά 60'' Plasma LG 60PK250. Αξίζει;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά 60'' Plasma LG 60PK250. Αξίζει;

Καλά, αν πήρες καμία CRT F&U από το carrefour σίγουρα τρεμοπαίζει και σου βγάζει τα μάτια. Έπιασες τώρα τα άκρα. Αμα δεις τι απίστευτη εικόνα έχει μια CRT σαν τη παλιά μου philips 9416 θα καταλάβεις τι εννοώ.

ε ναι μου μιλας για τηλεοραση σχεδον εκατομυριου τοτε με συγκριση μιας συσκευης που την ειχα παρει 180 χιλιαδες το 97 ...

βαζεις ομως αυτην την κορυφαια ΣΙ ΕΡ ΤΙ Φιλιπς με τετραγωνο καδρο ....
διπλα σε κορυφαιες πλασμα η LCD σημερα ;;;
να προβαλεις ομως το ιδιο υλικο !

γιατι και εμενα τις βιντεοκασετες μου τις δειχνει καλυτερα η μπαουλα μου σι ερ τι

αλλα η τηλεοραση που πηρα την αγορασα για 1080ρ υλικο οχι για υλικο 280 η 480 γραμμων !

αυτο ενοω ! υλικο 1080ρ σημερινο οχι 20ετιας
αν ηταν ετσι να κραταγαμε ολοι τις παλιες

Μπα, όχι κι εκατομμύριο, 800 ευρώ την είχα πάρει τη philips πριν 7-8 χρόνια. Δεν μιλάω για VHS, αλλά για το τηλεοπτικό PAL 576i σε τετράγωνο κάδρο που παρά τα "άλματα τεχνολογίας" της τελευταίας δεκαετίας και τις HD τηλεοράσεις που κατέκλυσαν τα ράφια και τα σαλόνια, το 99% του κόσμου αυτό βλέπει, αφού αυτό εκπέμπεται (αν εξαιρέσουμε το "αιρετικό" 16:9 ΣΚΑΙ και το βήμα της nova με το HD το τελευταίο 6μηνο)

Ας το σταματήσω όμως αυτό με τις crt, γιατί το μάμησα το thread...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Αγορά 60'' Plasma LG 60PK250. Αξίζει;

Καλά, αν πήρες καμία CRT F&U από το carrefour σίγουρα τρεμοπαίζει και σου βγάζει τα μάτια. Έπιασες τώρα τα άκρα. Αμα δεις τι απίστευτη εικόνα έχει μια CRT σαν τη παλιά μου philips 9416 θα καταλάβεις τι εννοώ.

H δική μου CRT είναι σαφώς ανώτερη απ' την δική σου. Η εικόνα της όμως με τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή της Kuro.... Και γι' αυτό την έκανα δώρο στον αδερφό μου.

http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=1458800&postcount=390