Ομορφος. Αλλα δεν τον λες μικρο... Πρεπει να ειναι απο τους μεγαλυτερους που εχω δει ( μικροτερος απο τον meaco 20L ).ηρθε σημερα το Mitchubishi... πολυ μικρο και ομορφο.
Ειναι επισης αθορυβο, ακουγεται οσο και το Inverter κλιματιστικο Hitachi που εχω, και ειναι στη δυνατη σκαλα!
Καταφερε γι αρχη να μειωσει την υγρασια απο 75% σε 65% σε 1 ωρα περιπου!
Το εχω βαλει στο 55% και τωρα ειναι στο 58%, μετα απο 2 ωρες σχεδον...
Περισσοτερα οταν το δουλεψω λιγο ακομα....
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
![]()
Ναι η αλήθεια είναι οτι η αίσθηση της ζέστης που νιώθει κάποιος αλλάζει -προς το καλύτερο- με την χρήση αφυγραντήρα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Επίσης, αν δεν σου κάνει κόπο, και μιας και είσαι μάστερ της φωτογραφίας ανέβασε σε παρακαλώ αν μπορείς και καλύτερες φωτο γύρω γύρω (ξέρω σε έπρηξα)
Λογικά θα είσαι οκ φίλε μου
Εγώ αρχισα να γλυκοκοιτάω αυτόν https://www.sanihellas.gr/afygranthres-meaco/desiccant/meaco-dd8l-zambezi.html
θελω να σταθω λιγο στα χαρακτηρικστικα που αναφερονται στην ροη αερα ανα ωρα που μπορουν να φιλτραρουν οι συσκευεις. στο manual του meaco 20l platinum γραφει...ροη αερα (ονομαστικη) 160m3 την ωρα και ειναι μεχρι 150m2 βλεπω και το Mitsubishi MJ-E16VX-S1 που γραφει ροη αερα 300m3 την ωρα και ειναι μεχρι 60m2. δεν νομιζεται οτι καπου υπαρχει μια ασυμφωνια στο σχετισμο αναμεσα στην ροη αερα και στα τετραγωνικα? τελικα πρεπει να δινουμε σημασια στην ροη αερα περισσοτερο και οχι στα τετραγωνικα? υποθετω οτι και το μοντελο που διαλεξε ο Γιαννης το ατου ειναι ο μεγαλος ογκος αερα που μπορει να φιλτραρει σε μια ωρα για να επιτυχγανει γρηγορα το αποτελεσμα. στο μοντελο του Γιαννη δεν μπορεσα να βρω την ροη αερα που εχει αν ομως ειναι αρκετα δυνατος η ροη αερα λογικα καλυπτει και περισσοτερα τετραγωνικα απο οσα λεει (40m2)
αυτό το εχω κι εγώ απορία... Γιατί δίνει τόσο λίγα τετραγωνικά το δικό μου, σε σχέση πχ με το Maeco.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ο ζεολιθος ειναι πιο αθορυβοι γιατι εχουν μονο ανεμιστηρα. Αλλα καινε παραπανω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.