Αγορά αφυγραντήρα

ο juropro παντως παιδια,εκτος την πολυ καλη δουλεια που κανει,ειναι εντελως αθορυβος.
για καταναλωση θα σας πω οταν ερθει ο εκκαθαριστικος..

Τελικως, μαζεψε 1,8 λιτρα σε ενα 24ωρο, και ηδη ειναι πολυ διαφορετικη η ατμοσφαιρα

Για να σου μαζεψε μονο τοσο μαλλον δεν εχεις και πολυ υγρασια,εγω αν τον αφησω 8-10 ωρες χωρις να το βαλω να σταματησει θα γεμισει (3 λιτρα νερο)

Η κάναβα έχει δίκτυο wifi?
Επίσης πέφτει η θερμοκρασία χαμηλά δηλαδή κάτω των 18οC (?) γιατί αν ναι δε θα δουλεύουν πολύ καλά οι με κομπρέσορα και πρέπει να πας σε αυτούς με ζεόλιθο οι οποίοι έχουν απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Άποψη μου ότι,
σε ένα τέτοιο περιβάλον θα είναι καλό να μπει αφυγρατήρας ο οποίος α) θα έχει σωλήνα απο τον οποίος θα φεύγουν τα νερά χωρίς να χρειάζεται να επιβλέπει κάποιος αν γέμισε η κανάτα και β) να έχει τη δυνατότητα μόλις φτάνει στην επιθυμητή στάθμη υγρασίας να κλείνει αυτόματα και να ενεργοποιείται πάλι αυτόματα. Σε κάποιους όμως κλείνει μόνο ο κομπρέσσορας και δουλευει συνέχεια ο ανεμιστήρας!

Οι 2 προτεινόμενοι,
-οι Gree έχουν ένα όνομα στην αφύγρανση (ωραίος δείχνει)
-Τον συγκεκριμένο Inventor P2 wifi δεν τον ξέρω μόνο μια αναφορά πιο παλιά εδώ, σε γενικές γραμμές όσοι πήραν Inventor δεν έκαναν παράπονα :)

Αν κάποιος τους έχει, ας πει την άποψή του.

Καναβα λέμε και τα υπόσκαφα στη Σαντορινη όπου παλαιά παρήγαγαν κρασί και τώρα είναι διαμερίσματα.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Μεταξύ των δυο ποιος σου φαίνεται καλύτερος;

Παίδες, θέλω να αγοράσω ένα αφυγραντηρα με κομπρεσέρ για να καλυψω μια Κάναβα περίπου 40 τμ.
Μου προτειναν τους ακολουθους:

-Inventor P2 wifi 25L

- Gree Daisy 20L

Γνώμες;

Thanks!
Aν στα ζητούμενα είναι και ο χαμηλός-για να μην γράψω ανύπαρκτος-θόρυβος,οι Αγγλικής κατασκευής Ebac είναι μονόδρομος.
https://www.ebac.com/
https://www.skroutz.gr/c/449/afygranthres.html?keyphrase=Ebac

Ο θόρυβος δεν ενοχλεί στην κάναβα - γιατί να δώσεις λεφτά στον θόρυβο κι όχι στην απόδοση ?

Ενοχλεί, είναι υπνοδωμάτιο

Εεεμ... μήπως το θέτεις σε λάθος βάση το αρχικό ερώτημα ? ... Αφυγραντήρα για υπνοδωμάτιο θέλεις τότε.
Εκτός αν κοιμάται η πεθερά εκεί, οπότε είσαι σωστός... Δεν θα χρειαζόταν ούτε εξαερισμό τότε... :)))

Ειπα Καναβα γιατί έχει κάποιες ιδιαιτερότητες (σχετικα ψηλοτάβανη και υπόσκαφο με αυξημένη υγρασία εκ φύσεως)