Ερώτηση προς κατόχους Zambezi:
Παρατηρώ πως συνεχίζει να δουλεύει αρκετή ώρα περισσότερο παρά το γεγονός ότι δείχνει να έχει πιάσει το ποσοστό υγρασίας που έχει ρυθμιστεί να πιάσει. Κάποιες φορές δουλεύει ακόμη κι όταν το υγρασιόμετρο του δείχνει ποσοστό υγρασίας πιο κάτω κι από αυτό που έχει ρυθμιστεί να πιάσει..
Συμβαίνει και σε σας;
Θέλω ένα αφυγραντηρα με ζεολιθο το σπίτι είναι 120 τμ μέτρα αλλά έστω 80 να καλύπτει
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα αναφερω στο θεμα του βαθους και στον τοιχο που θελεις να βρισκεται. Ο meaco zambezi τον οποιον εχω, εχει το φιλτρο εισαγωγης του αερα σε διαφορετικη πλευρα απο τον καδο που μαζευει το νερο. Επομενως εαν εχεις την πλευρα του φιλτρου στην εξω πλευρα ο καδος θα κοιταει στον τοιχο και θα πρεπει να του αλλαζεις θεση για να βγαζεις τον καδο. Γιαυτο να κοιταξεις το οποιο μοντελο να εχει στην ιδια πλευρα του την εισαγωγη αερα με την εξοδο του καδου.
Εγώ που το μέτρησα έχω θερμοκρασία πάνω κάτω 14 βαθμούς και υγρασια αν δεν βρέχει είναι σταθερή στο 65% χρειάζομαι αφυγραντηρα;
Εγώ που το μέτρησα έχω θερμοκρασία πάνω κάτω 14 βαθμούς και υγρασια αν δεν βρέχει είναι σταθερή στο 65% χρειάζομαι αφυγραντηρα;
Όταν έχεις πλάκα από πάνω μια σόμπα δεν κάνει κάτιΕσύ έχεις λιγότερη απόλυτη υγρασία απο έναν με 21 βαθμούς στο 60%
Το πρόβλημα σου δεν είναι η υγρασία αλλά η θέρμανση.
Αν δε μπορείς να ζεστάνεις το σπίτι τότε με εναν αφυγραντήρα δεν θα δείς μεγάλη διαφορά στους 14 βαθμούς.
Αν ήμουν μόνος θα έβαζα μία σόμπα αλογόνου στη μικρότερη σκάλα δίπλα μου και θα είχα την ίδια κατανάλωση με περισσότερη ζεστασιά!
Όταν έχεις πλάκα από πάνω μια σόμπα δεν κάνει κάτι![]()
Θα θελει όλοι μέρα λογικάΤο έχω κάνει σε σπίτι που είχα μείνει 7 μέρες για αν δώσω κάτι εξετάσεις.
Ένα δωμάτιο μικρό το ζέσταινε με 1-2 λάμπες και ήμουν άνετος.
...Αν ήμουν μόνος θα έβαζα μία σόμπα αλογόνου στη μικρότερη σκάλα δίπλα μου και θα είχα την ίδια κατανάλωση με περισσότερη ζεστασιά!
...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.