Αγορά Android κινητού

Δεν θα έχεις πρόβλημα με τις συνεννοήσεις.. έχω στείλει πολλές φορές πράγματα πίσω.

Σε γκρι υπάρχει ακόμα.

(https://www.amazon.es/gp/product/B0...FBWXBL&tag=lagonika006-21&creative=24630&th=1)

Δεν αλλάζει η γλώσσα βάλε στον browser να κάνει μετάφραση.

To εχασα το καταλαβα....
Προσπαθουσα να κανω λογαριασμο.....εχω εναν στο ΑΜΑΖΟΝ (το αμερικανικο νομιζω) αλλα δεν το θυμαμαι καν.
Μεχρι να βγαλω ακρη τι μου λεει....πεταξε το πουλακι....

στα warehouse deals των Ευρωπαϊκών amazon με το -30% (σε επιλεγμένα είδη) έχει κάποιες συμπαθητικές προσφορές, ειδικά σε oneplus

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

στα warehouse deals των Ευρωπαϊκών amazon με το -30% (σε επιλεγμένα είδη) έχει κάποιες συμπαθητικές προσφορές, ειδικά σε oneplus
Δεν ξέρω αν άργησα,αλλά σε όλα τα warehouse deals σε de./es/fr/uk/it δεν έχουν καν κατηγορία κινητών.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Kαι από σήμερα έως 28/11,στον Γερμανό,επιπλέον έκπτωση 15% Επιστροφή με κάρτες Eurobank.
Άρα το 10Τ Pro,499 ,με τιμολόγιο πάει στα 402,41 ,μείον 15% Επιστροφή=342 !!!
Όμως η μη Amoled οθόνη και το βάρος με προβληματίζουν.

που τις ειδες αυτες τις τιμες στον Γερμανο?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Tα 150 ευρω αφαιρούνται όταν βάλεις το προιόν στο καλάθι.
https://www.germanos.gr/product/tel...3440+-5262386152150307568+-128022028067899010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

βεβαια το ΜΙ 10Τ το βγαζει 399, αλλα μικρη η διαφορα (με το 387).

Να υποθεσω οτι ειναι αρκετα καλυτερο απο το Poco X3 που ειχα βαλει στο ματι ε? Αλλα δυστυχως δεν παιζει καμια προσφορα για αυτο....o Γερμανος λεει οτι "ερχεται συντομα"...δεν ξερω αν εννοει απο Δευτερα...διοτι με βολευει πολυ η καρτα Eurobank που εχω....

εχει εξαντληθει ηδη.

Γενικα θα γινεται συνεχεια αυτο πρεπει νασαι απολυτως ετοιμος οταν το δεις μπροστα σου δεν θα εχουν απειρα κομματια εκτος αν ειναι προσφορα κατασκευστη.

Η φετινή Black Friday είναι στο κλίμα των ημερών πιο blacκ από ποτέ.
Ελάχιστες οι καλές προσφορές και αυτές όποιος προλάβει στο 5λεπτο.

Μεταξυ Xiaomi Mi 10 και S20 ultra (& iphone 12 pro) με έμφαση στη κάμερα φωτο & βίντεο ποια θα ηταν η επιλογή και γιατί;

https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=10220&idPhone2=10437&idPhone3=10473

To pro εχει σιγουρα καλυτερη καμερα.

Το απλο και το poco f2 την ιδια.

Το poco σιγουρα εχει καλυτερη οθονη και απο τα δυο , εχει jack για ακουστικα που δεν εχουν τα δυο Mi10T , δεν εχει ομως στερεοφωνικα ηχεια οπως και τα δυο Mi10T.

Ελαφρως καλυτερη μπαταρια στα χαρτια εχουν τα δυο Mi10T απο το Poco.

Το οποιο παρελαβα χτες και ακομα σεταρω.

Εχω παθει ψιλοπλακα παντως. Δεν περιμενα με τιποτα να βγαλει ποτε τετοιο τηλεφωνο η xiaomi.

Η κάμερα είναι όμως "μάπα" (poco f2 pro) δεν περίμενα τέτοιο χάλι!

Τελικά πρέπει να παίρνεις ναυαρχίδα για κάμερα.
Όλα τα άλλα είναι καλά για δεύτερα ή προσωρινά!

Η κάμερα είναι όμως "μάπα" (poco f2 pro) δεν περίμενα τέτοιο χάλι!

Τελικά πρέπει να παίρνεις ναυαρχίδα για κάμερα.
Όλα τα άλλα είναι καλά για δεύτερα ή προσωρινά!

Ακομα δεν ασχοληθηκα με την καμερα.

Ακη μηπως για φωτογραφιες παιρνεις τιποτα αλλο σιγα σιγα και δεν βασιζεσαι στους κουτσουλοαισθητηρες :ernaehrung004:

Άμα πας σε καλά κινητά Ναθ. δεν έχεις θέμα (πχ S10-S20 series, Galaxy Note 10&20, iPhone 11&12 κτλ.).

Το καλύτερο -για μένα- είναι το "Huawei P40 Pro" αλλά αν δεν βάλει google services απλά το ξεχνάμε ότι υπάρχει.

Καλά το να κουβαλάω έξτρα και φωτογραφική μηχανή σαν ανέκδοτο θα ήταν (για εμένα) :flipout: