Αγορά Android κινητού

Για αυτο το εβαλα για οποιον εχει.

Ειναι σαφως προτιμοτερη η αγορα απο ευρωπαικο αμαζον στα ιδια λεφτα απο το κινεζικο σουπερμαγαζο.

Aμέσως μετά την λήξη της Black Friday,ξεκίνησα να ψάχνω για αγορά το Note 10+ σε χρώμα Aura Glow.
Λοιπόν,δεν θα το πιστέψετε,το τηλέφωνο δεν υπάρχει καινούριο πουθενά,ή αν υπάρχει,η τιμή του όσο πάει και ακριβαίνει.
Το ίδιο συμβαίνει και σε μεταχειρισμένο.
Βλέπω την αγγελία στο Marketplace ή στο Insomnia κτλ,και μέχρι να στείλω μνμ,έχουν πουληθεί.
Τι γίνεται ρε παιδιά;
Kαμιά ιδέα που μπορώ να το βρώ και να μην μου κοστίσει όσο σχεδόν το 20+?

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Aμέσως μετά την λήξη της Black Friday,ξεκίνησα να ψάχνω για αγορά το Note 10+ σε χρώμα Aura Glow.
Λοιπόν,δεν θα το πιστέψετε,το τηλέφωνο δεν υπάρχει καινούριο πουθενά,ή αν υπάρχει,η τιμή του όσο πάει και ακριβαίνει.
Το ίδιο συμβαίνει και σε μεταχειρισμένο.
Βλέπω την αγγελία στο Marketplace ή στο Insomnia κτλ,και μέχρι να στείλω μνμ,έχουν πουληθεί.
Τι γίνεται ρε παιδιά;
Kαμιά ιδέα που μπορώ να το βρώ και να μην μου κοστίσει όσο σχεδόν το 20+?

Εχεις βαλει καναν ανιχνευτη τιμων να τσεκαρει ?

Οχι εννοω κανα hagglezon, camel camel, το skroutz και bestprice κλπ.

Τα κινεζικα μαγαζια δεν τα εχω ερευνησει γιατι δεν κινουμαι σε αυτα ποτε.

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Οχι εννοω κανα hagglezon, camel camel, το skroutz και bestprice κλπ.

Τα κινεζικα μαγαζια δεν τα εχω ερευνησει γιατι δεν κινουμαι σε αυτα ποτε.
Skroutz και Best Price,εννοείται.
Τα άλλα 2 δεν τα γνώριζα,κοίταξα τώρα και στο μεν hagglezon μου βγάζει τιμή 750 ευρώ συν 15 μεταφορικά,στο δε camel camel,δεν εμφανίζει κανένα αποτέλεσμα.

το camel camel ειναι tracker. Βαζεις πανω την σελιδα προιοντος απο το amazon του συγκεκριμενου που θελεις και δηλωνεις απο τι επιπεδο τιμης και πανω σε ενδιαφερει. Αν πεσει κατω απο αυτο το οριο σε ειδοποιει .

to hagglezon απλα συγκεντρωνει ειτε στο app ειτε στον pc browser σου τις τιμες των ευρωπαικων αμαζον και τα συγκρινεις.

Κατσε τώρα που μάλλον αυτά ειναι τα τελευταία note που θα βγαλει η samsung τι εχει να γίνει.

Το 10+ ειναι τηλέφωνο που δεν το αλλάζεις. Μεχρι και 3d scanner εφαρμογη εχει . Ακομη και όταν είχε εκπτώσεις ήταν πιο ακριβό και απο το απλό note 20 .
Αν πραγματικά το ήθελα το τηλέφωνο παντως δεν θα σκεφτόμουν το χρωμα . Εγω θυμάμαι ότι έχω πράσινο μονο όταν βγάζω το πενάκι...

Κατσε τώρα που μάλλον αυτά ειναι τα τελευταία note που θα βγαλει η samsung τι εχει να γίνει.

Το 10+ ειναι τηλέφωνο που δεν το αλλάζεις. Μεχρι και 3d scanner εφαρμογη εχει . Ακομη και όταν είχε εκπτώσεις ήταν πιο ακριβό και απο το απλό note 20 .
Αν πραγματικά το ήθελα το τηλέφωνο παντως δεν θα σκεφτόμουν το χρωμα . Εγω θυμάμαι ότι έχω πράσινο μονο όταν βγάζω το πενάκι...

Δυστυχώς για εμένα,έχω καψουρευτει το Aura Glow και μόνο αυτό μ' ενδιαφέρει.Γι'αυτό άλλως τε αγνόησα την προσφορά την Black Friday σε μαύρο.
Για την μεγάλη οθόνη του και το χρώμα του.

HUAWEI P Smart 2019 Dual 3GB 64 GB με Google Play

6.21" Full HD+
Kirin 710
Ισχυρός οκταπύρηνος επεξεργαστής και μνήμη RAM 3GB
Κύρια dual κάμερα 13MP + 2MP και εμπρόσθια 8MP
MicroSD έως 512GB
Αναγνώριση προσώπου και αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος
3.5 mm jack
FM radio
3400 mAh
Quick Charge 10W
Android 9

99 + 10 επιστροφή, με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, έως 31/12/2020.

www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/huawei-p-smart-2019-dual/

Μετά την χθεσινή έναρξη της διαφημιστικής καμπάνιας των παρόχων κινητής για το 5G,ελπίζω όλοι οι πωλητές του Note 10 plus που δεν έμπαιναν καν στον κόπο να μου απαντήσουν ζητώντας κάτι 600άρια,αλλά και όλοι όσοι έτρεξαν να αγοράσουν το μαυρο την Black Friday με 500 ευρώ για να βγούν σήμερα να το πουλάνε 700,να τα βάλουν εκεί που ξέρουν.
Ούτε 350 δεν τους δίνω πλέον.

Μετά την χθεσινή έναρξη της διαφημιστικής καμπάνιας των παρόχων κινητής για το 5G,ελπίζω όλοι οι πωλητές του Note 10 plus που δεν έμπαιναν καν στον κόπο να μου απαντήσουν ζητώντας κάτι 600άρια,αλλά και όλοι όσοι έτρεξαν να αγοράσουν το μαυρο την Black Friday με 500 ευρώ για να βγούν σήμερα να το πουλάνε 700,να τα βάλουν εκεί που ξέρουν.
Αχχαχα . Δεν λέω αν σου χρειάζεται το 5G . Το γρηγορο ιντερνετ στις μέρες μας δεν είναι πολυτέλεια αλλα ανάγκη, αλλα μήπως δεν θα το εκμεταλλευτεις στην περιοχή σου τοσο γρήγορα οσο θα κρατήσεις το note 10; Εγω εν γνώση μου δεν πηρα 5G συσκευή. Οχι οτι θα έλεγα όχι αν ειχε στα ίδια χρήματα. Αλλα δεν θα έδινα παραπάνω μονο για αυτό... Στις περιοχές που κινούμαι το 4G εχει χειρότερες ταχύτητες και απο 24αρα dsl της forthnet.... και δεν νομίζω ότι θα πέσουν οι τιμές του note 10 μονο για το 5G.

:flipout:

Σωκρατη εισαι αυτο που λεμε σταθερος.

Μα και εγω το ιδιο διλλημα ειχα πριν λιγες εβδομαδες , αν θα παω σε κανονικο 5g κινητο μιας που αλλαζω πολυ αραια συσκευες ή θα επαιρνα κατι να την βγαλω για κανα δυο χρονια και μετα οταν εχει εδραιωθει το δικτυο 5G να παρω μια κανονικη συσκευη.

Ευτυχως επικρατησε η λογικη - ευκαιριας δοθεισης με το poco F2pro στα 250 -και δεν με πειραζει καθολου η μη συμβατοτητα του (νομιζω αν και δεν ειμαι απολυτως σιγουρος ακομα ) με το δικτυο της 5G.

:flipout:

Σωκρατη εισαι αυτο που λεμε σταθερος.

Μα και εγω το ιδιο διλλημα ειχα πριν λιγες εβδομαδες , αν θα παω σε κανονικο 5g κινητο μιας που αλλαζω πολυ αραια συσκευες ή θα επαιρνα κατι να την βγαλω για κανα δυο χρονια και μετα οταν εχει εδραιωθει το δικτυο 5G να παρω μια κανονικη συσκευη.

Ευτυχως επικρατησε η λογικη - ευκαιριας δοθεισης με το poco F2pro στα 250 -και δεν με πειραζει καθολου η μη συμβατοτητα του (νομιζω αν και δεν ειμαι απολυτως σιγουρος ακομα ) με το δικτυο της 5G.

Εσυ αυτο με το Pocof2 pro που οι αλλοι δεν προλαβαμε (και το πηρες και με τιμολογιο τσαμπα).....ειναι "στριψιμο του μαχαιριου στην πληγη" καθε φορα που το αναφερεις...χοχοχο...αστειευομαι βεβαια!

Στον Αirb το χρωσταω που το ποσταρε εδω μεσα εγκαιρως ( αν και σε εκεινον δεν φανηκε ικανοποιητικο και το εδωσε αμεσα)

Το ηξερα εξαρχης οτι παρολο που θεωρειτο 5G δεν θα πληρουσε πληρως προδιαγραφες για να συνδεθει στα ευρωπαικα 5G.

Μεταξυ μας το 1+ 8T ειμουν ετοιμος να παρω αλλα το θεωρησα βλακεια να μην παω στο F2 Pro με αυτο το κοστος κτησης.

Στον Αirb το χρωσταω που το ποσταρε εδω μεσα εγκαιρως ( αν και σε εκεινον δεν φανηκε ικανοποιητικο και το εδωσε αμεσα)

Το ηξερα εξαρχης οτι παρολο που θεωρειτο 5G δεν θα πληρουσε πληρως προδιαγραφες για να συνδεθει στα ευρωπαικα 5G.

Μεταξυ μας το 1+ 8T ειμουν ετοιμος να παρω αλλα το θεωρησα βλακεια να μην παω στο F2 Pro με αυτο το κοστος κτησης.

AN ΜΙΛΑΜΕ για την ιδια προσφορα (ισπανικο αμαζον) νομιζω οτι ο πρωτος που την ποσταρε εδω ημουν εγω (την εκλεψα απο τα λαγωνικα).
Απλα κατι το ισπανικο site, κατι η αναποφασιστικοτητα μου.....οταν ειπα να κανω κινηση ειχε κανει φτερα....

AN ΜΙΛΑΜΕ για την ιδια προσφορα (ισπανικο αμαζον) νομιζω οτι ο πρωτος που την ποσταρε εδω ημουν εγω (την εκλεψα απο τα λαγωνικα).
Απλα κατι το ισπανικο site, κατι η αναποφασιστικοτητα μου.....οταν ειπα να κανω κινηση ειχε κανει φτερα....

Α δεν το ειχα δει.

CUDOS to you too then :ernaehrung004:

To amazon ετσι ειναι . Πρεπει νασαι αποφασισμενος γιατι μπορει και μεσα στην ημερα αναλογα την αποθηκη τους να ληξει μια προσφορα.

https://www.cdiscount.com/telephoni...3e1a3cd9c82&cid=affil&cm_mmc=zanoxpb-_-269861
Γιά τόν φίλο Σωκράτη στά 609 (προτείνω τό note20 ultra τό έχει φίλος καί πουλιέται σέ καλές τιμές στά μεταχειρισμένα( δέν ξέρω έάν παίζει άποφορολόγηση στό συγκεκριμένο κατάστημα.
Αγόρασα τό note10plus σέ μαύρο καί παρόλο τό έντυπωσιακό σέ χρώμα cd glow τό μαύρο είναι γιά μένα "έργο τέχνης"
Εντυπωσιακές οί λειτουργικές δυνατότητες σέ σχέση μέ τό
S10lite πού είχα..
Εάν πέσει θά μού σπάσει... έχω παραγγείλει δύο θήκες καί περιμένω.
Σίγουρα θά τό πουλήσω καί θά πάρω τό note20ultra έάν πέση ή τιμή του ή τρέξει προσφορά .
Από δώ καί πέρα μόνο note...είναι έξαιρετικά .
Μού άρέσουν καί τά iphone ιδιαίτερα γιά τήν άσφάλεια ποϋ παρέχουν άλλά δέν είμαι στό σύστημα γιά νά δώ τά ώφέλη τού λειτουργικού.