ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Μέλος Σωματείου
Βρίσκω στο ebay.de,Note 10 plus Aura Glow 5G με 480-520 ευρώ μεταχειρισμένα και δυστυχώς με 1 sim.
Yπάρχει περίπτωση να μην λειτουργεί το 5G?
Βρίσκω στο ebay.de,Note 10 plus Aura Glow 5G με 480-520 ευρώ μεταχειρισμένα και δυστυχώς με 1 sim.
Δεν είναι καλή περίπτωση Σωκράτη για το 5G. Υποστηρίζει μόνο την n78, δεν θα έχεις ικανοποιητική κάλυψη.
Πήρα τελικά το καινούριο με 2 sim και δεν υποστηρίζει 5G.Με την αποφορολόγηση θα μου πάει 483 και εννοείται θα μπει και στα έξοδα.
Σας ευχαριστώ πολύ τόσο για τις ευχές,όσο και την ανοχή σας.
Εννοείται ότι αφού το παρήγγειλα,αμέσως παρήγγειλα και την διάφανη-πάντα-θήκη του από Ελλάδα.
https://spaceboy.io/store/spigen-ul...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
Τώρα θα κοιτάξω και για τζαμάκι αν και ξέρω ότι είναι δύσκολο να βρω στο να ταιριάζει με την curved οθόνη του.
Δεν είναι καλή περίπτωση Σωκράτη για το 5G. Υποστηρίζει μόνο την n78, δεν θα έχεις ικανοποιητική κάλυψη.
Μεγειά Σωκράτη.
Ανδρέα το Xiaomi mi10T lite που σκέφτομαι να αγοράσω υποστηρίζει κανονικά 5G;
Είδα ότι είναι στην λίστα της cosmote με τα συμβατά κινητά αλλά θέλω να είμαι σίγουρος.
Γιατί όχι το Xiaomi 10T που βγαίνει με το κουπόνι στα 329 περίπου, όπως έγραψε ο tiniakos πριν μερικές μέρες συμπεριλαμβανομένης και της αποστολής με EU Priority Line;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.