Αγορά Android κινητού

Πολυ συμβιβασμος ρε συ.

Ολα αυτα για ενα χρωμα ? Βαφτο το ρημαδι:ernaehrung004:

Παντως δεν νομιζω οτι εβγαινε με μια sim.

Νομιζω ολα τα 10+ ηταν μονης μεν sim αλλα με hybrid dual δυνατοτητα.

Εdit

Oντως το 5G μαλλον μονης sim ειναι.
Αλλα κοιτα τις μπαντες 5G αν σου κανουν για να μην βρεθεις προ εκπληξεως και εχεις σκασει την 500αρα και δεν εχεις και 5G τελικα και με μια sim

Το έψαξα και βγαίνει μόνο με 1 sim το 5G.
Τελικά βρήκα καινούριο χωρίς 5G με dual sim στα 560 ευρώ από Γερμανία.Του έστειλα μνμ αν μπορεί να μου στείλει τιμολόγιο για να περάσω τον ΦΠΑ.
Αν το κάνει,το πήρα και άσε τους 'Ελληνες πωλητές να πουλάνε τα μεταχειρισμένα 600 ευρω.

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Βρίσκω στο ebay.de,Note 10 plus Aura Glow 5G με 480-520 ευρώ μεταχειρισμένα και δυστυχώς με 1 sim.
Yπάρχει περίπτωση να μην λειτουργεί το 5G?

Δεν είναι καλή περίπτωση Σωκράτη για το 5G. Υποστηρίζει μόνο την n78, δεν θα έχεις ικανοποιητική κάλυψη.

Δεν είναι καλή περίπτωση Σωκράτη για το 5G. Υποστηρίζει μόνο την n78, δεν θα έχεις ικανοποιητική κάλυψη.

Αυτο που βρηκε τωρα αν καταλαβα καλα ειναι το μη 5G.

Το αλλο που ειναι ας πουμε εκδοση 5G εχει ως μπαντες τις : 5, 71, 260, 261 NSA/Sub6

Πήρα τελικά το καινούριο με 2 sim και δεν υποστηρίζει 5G.Με την αποφορολόγηση θα μου πάει 483 και εννοείται θα μπει και στα έξοδα.

Εξαιρετική επιλογή.
Περιμένουμε εντυπώσεις.

Σωκράτη μεγειά καί είμαι σίγουρος θά τό χαρείς άφού ήταν ή έπιθυμία σου...δές γιά θήκη γιατί όσο καί νά προσέχεις είναι δύσκολο στόν χειρισμό άλλωστε καί ό alextrela πού δέν του άρέσουν οί θήκες τό έκρινε άπαραίτητο στήν παρουσίαση του!

Σας ευχαριστώ πολύ τόσο για τις ευχές,όσο και την ανοχή σας.
Εννοείται ότι αφού το παρήγγειλα,αμέσως παρήγγειλα και την διάφανη-πάντα-θήκη του από Ελλάδα.
https://spaceboy.io/store/spigen-ul...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Τώρα θα κοιτάξω και για τζαμάκι αν και ξέρω ότι είναι δύσκολο να βρω στο να ταιριάζει με την curved οθόνη του.

Σας ευχαριστώ πολύ τόσο για τις ευχές,όσο και την ανοχή σας.
Εννοείται ότι αφού το παρήγγειλα,αμέσως παρήγγειλα και την διάφανη-πάντα-θήκη του από Ελλάδα.
https://spaceboy.io/store/spigen-ul...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Τώρα θα κοιτάξω και για τζαμάκι αν και ξέρω ότι είναι δύσκολο να βρω στο να ταιριάζει με την curved οθόνη του.

note κορυφη στο λεω σαν πρωτη φορα κατοχος note οτι καλυτερο εχω πιασει

Μεγειά Σωκράτη.

Ανδρέα το Xiaomi mi10T lite που σκέφτομαι να αγοράσω υποστηρίζει κανονικά 5G;

Είδα ότι είναι στην λίστα της cosmote με τα συμβατά κινητά αλλά θέλω να είμαι σίγουρος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Μεγειά Σωκράτη.

Ανδρέα το Xiaomi mi10T lite που σκέφτομαι να αγοράσω υποστηρίζει κανονικά 5G;

Είδα ότι είναι στην λίστα της cosmote με τα συμβατά κινητά αλλά θέλω να είμαι σίγουρος.

Γιατί όχι το Xiaomi 10T που βγαίνει με το κουπόνι στα 329 περίπου, όπως έγραψε ο tiniakos πριν μερικές μέρες συμπεριλαμβανομένης και της αποστολής με EU Priority Line;

Τις μπάντες τις υποστηρίζει κανονικά το modem. Θα έχει λίγο χαμηλότερες ταχύτητες σε σχέση με ένα μοντέλο με πλήρη υποστήριξη σε 4x4 MIMO, παρά ταύτα θα συνδέεται κανονικά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Ευχαριστώ.

Γιατί όχι το Xiaomi 10T που βγαίνει με το κουπόνι στα 329 περίπου, όπως έγραψε ο tiniakos πριν μερικές μέρες συμπεριλαμβανομένης και της αποστολής με EU Priority Line;

Κοιτάζω αποκλειστικά απο Ελλάδα λόγω εγγύησης και υποστήριξης.

EDIT.

https://www.youtube.com/watch?v=SgdI2UE9prA

Εδώ που το δοκίμασαν μιλάνε για ταχύτητες μέχρι 1 Gbps.

Πολύ καλή πρόταση το Mi 10t Lite αλλά όχι για τα 350 ευρώ που το δίνει η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα όταν με 230 ευρώ το έχεις από το bangood σε 20 μέρες στο σπίτι σου.

Μέχρι 1Gbps θεωρητικά, πολύ θεωρητικά.

Ο καλύτερος του συνδυασμός είναι 7C-3_n78 4+4+2+4 (14) ενώ ο ιδανικός θα ήταν 1-3C-7C_n78 4+4+4+4+4+4 (24).

Χάνει 10 streams σε σχέση με το S20U ή το Iphone 12.