Αγορά Android κινητού

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Το λάθος των περισσότερων είναι ότι γεμίζουν το κινητό "σκουπίδια" (launcher , weather , news apps κτλ) και λογικό είναι να αρχίσει κάποια στιγμή να σέρνεται. Εδώ ακόμη και ο NOVA launcher που θεωρείται από κάποιους κορυφή (και τον πλήρωσα κιόλας όχι την δωρεάν έκδοση) και τον έβαλα σε ένα LG που είχα και άρχισε τρέλα κολλήματα και αναγκάστηκα και τον έβγαλα.
Τώρα ότι κάποια κινητά με φτωχό hardware και μνήμη κάτω από 1 GB μπορεί να χρειάζονται root μπορεί και να ισχύει.

Εγώ στον Κινέζο που τρέχω πολλές εφαρμογές π.χ viber what's up Skype Facebook Twitter καιρός tapatalk κλπ πότε δεν είδα κόλλημα αν τώρα τα βάλεις σε τηλέφωνο που πωλείτε στην Ελλάδα 80-100 (εγώ δεν τα θεωρώ τηλέφωνα αυτά πεταμένα λεφτά είναι) ναι θα κολλάει.

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Το λάθος των περισσότερων είναι ότι γεμίζουν το κινητό "σκουπίδια" (launcher , weather , news apps κτλ) και λογικό είναι να αρχίσει κάποια στιγμή να σέρνεται. Εδώ ακόμη και ο NOVA launcher που θεωρείται από κάποιους κορυφή (και τον πλήρωσα κιόλας όχι την δωρεάν έκδοση) και τον έβαλα σε ένα LG που είχα και άρχισε τρέλα κολλήματα και αναγκάστηκα και τον έβγαλα.
Τώρα ότι κάποια κινητά με φτωχό hardware και μνήμη κάτω από 1 GB μπορεί να χρειάζονται root μπορεί και να ισχύει.

Δεν λέω οτι ειναι απαραίτητο για να μην κολλάει ένα τηλέφωνο (αν και βοηθάει και σ αυτο).
Ειναι απαραίτητο για να έχεις τον πλήρη έλεγχο της συσκευής σου ( backup/restore , μπλοκάρισμα διαφημίσεων και πολλά αλλα ).
Ανεξάρτητα λοιπόν απο τη ram που έχει ένα τηλεφωνο επιμένω οτι το root ειναι απαραίτητο ...

Συμφωνώ φίλος χωρίς ρουτ η καλές εφαρμογές δεν δουλεύουν (titanium backup, ad way, gravity box)

Συμφωνώ και εγώ πως το ρουτ είναι απαραίτητο πλέον μόνο για να χρησιμοποιήσεις κάποιες ιδιαίτερες εφαρμογές.
Αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτές τότε δεν πρόκειται να σου λείψει.
Ακόμα και η απενεργοποίηση των περιττών εφαρμογών σήμερα είναι δυνατή και χωρίς ρουτ.

Αυτο γίνεται και με εφαρμογές της Sony ( και πιθανότατα σε όλες τις εταιρίες ).
Το root ειναι απαραίτητο έτσι κι αλλιώς .Αν οι εταιρείες νοιάζονταν για τους καταναλωτές έπρεπε να κυκλοφορούν τις συσκευές τους rootαρισμενες ή έστω να υπάρχει επίσημος τρόπος στο site τους για να γίνεται .
Πολύ ωραία, και δεν το ήξερα. Καλό είναι που οι εταιρίες αρχίζουν να αναγνωρίζουν ότι πρέπει να μας αφήνουν τον έλεγχο της συσκευής μας. Μακάρι να το αναγνώριζε και η Google, και να μην κάνουν τον κόσμο να ψάχνει τρόπο ρουταρίσματος. Το καλύτερο όντως θα ήταν να γινόταν με νόμιμο τρόπο και να μη θεωρείται παρανομία, που ακυρώνει την εγγύηση κτλ.
Στα LG μου πχ δεν έχω βρει τρόπο να τα κάνω root, εκτός από δύο εφαρμογές που δεν θεωρούνται πολύ καθαρές, και κατηγορούνται ότι κάνουν κάποια υποκλοπή δεδομένων κτλ. Έτσι τα έχω αφήσει χωρίς root, αλλά δεν έχω και σοβαρό πρόβλημα ως προς την λειτουργία για να επιμείνω. Αλλά όντως έτσι αποκλείονται κάποιες εφαρμογές που δεν δουλεύουν χωρίς root, που δεν χρειάζομαι εγώ, αλλά πολύς κόσμος μπορεί να θέλει.
Εγώ στον Κινέζο που τρέχω πολλές εφαρμογές π.χ viber what's up Skype Facebook Twitter καιρός tapatalk κλπ πότε δεν είδα κόλλημα αν τώρα τα βάλεις σε τηλέφωνο που πωλείτε στην Ελλάδα 80-100 (εγώ δεν τα θεωρώ τηλέφωνα αυτά πεταμένα λεφτά είναι) ναι θα κολλάει.
Για τέταρτη φορά βρίζεις την επιλογή μου. 104 ευρώ πήρα εγώ το LG μου και κάνω μία χαρά την δουλειά μου, και τώρα πια 106 ευρώ κάνει το LG L7ii που είναι ακόμα καλύτερο. Σίγουρα όχι σκουπίδι. Οι τιμές είναι φυσικά σκρουτζομάγαζων, και αναφέρομαι μόνο σε LG που τα γνωρίζω και έχω ασχοληθεί. Όσο βρίζεις τις επιλογές μου αλλά και της πλειοψηφίας των ελλήνων καταναλωτών, τόσο θα αντιδρώ. Και έχουμε τσακωθεί ήδη 3 φορές για αυτό το πράγμα, κάτι που οδήγησε στο άνοιγμα του thread για τα κινέζικα. Καλά τα κινέζικα για όποιον ενδιαφέρεται, αλλά δεν ανέχομαι να παρουσιάζεται σαν μονόδρομος, και να βρίζεται οποιαδήποτε άλλη επιλογή.
Πληροφοριακά μόνο, πριν μερικές βδομάδες βρέθηκα με παρέα σε κοινωνική εκδήλωση, που τους ανέφερα πως πήρα το κινητό. Τους είπα ότι δύο είναι πια οι τάσεις, ή να παίρνεις το κινητό από σκρουτζομάγαζο στα 2/3 της τιμής που έχουν στα μεγάλα και γνωστά μαγαζιά, ή μία τάση που αναφέρεται σε sites τεχνολογίας (όπως γενικά τους ανέφερα) να τα φέρνουν κατευθείαν από την Κίνα. Επέμενα μάλιστα ότι όσοι έχουν φέρει γράφουν τα καλύτερα λόγια. Αλλά όλοι μου είπαν ότι δεν ενδιαφέρονται για τα κινέζικα γιατί τα φοβούνται, και με ρώταγαν λεπτομέρειες για τα σκρουτζομάγαζα. Τώρα με έχουν αγγαρέψει όλοι να τους βρω κινητό έτσι.
Δηλαδή μην αναφέρεται σαν μονόδρομος τα κινέζικα, γιατί ακόμα αφορούν λίγους. Αλλά κυρίως, μην βρίζονται όσοι έχουν άλλη άποψη. Ένα κάρο φορές την έχουμε κάνει αυτή την κουβέντα, και έχουμε τσακωθεί. Μην την ξανακάνουμε.
Ένα ανέκδοτο θα αναφέρω μόνο. Ο Γκέκας της Εθνικής ομάδας έχει κάνει ένα τατουάζ κινέζικο. Στον αγώνα με την Ιαπωνία το πρόσεξαν κάποιοι ανατολικοί (πιθανών κινέζοι αφού έπαιζε η κοντινή τους Ιαπωνία) και έγινε φασαρία. Γιατί το τατουάζ ήταν λάθος και δεν έβγαζε νόημα. Ο Βουλαρίνος στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Σκαι άρχισε την πλάκα, όπως κάνει με όλους.
"Το κινέζικο τατουάζ όταν το βάζεις στην μπρίζα ανατινάζεται; Όχι βρε (λέει ο Νικολάου που κάνουν μαζί εκπομπή), ξεβάφει με το πρώτο πλύσιμο"
Δεν είναι μονόδρομος τα κινέζικα για τον πολύ κόσμο, όπως έχω αναφέρει και στις 15 προηγούμενες σελίδες με άλλα παραδείγματα. Οπότε μην βρίζεται οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Τα έχουμε ξαναπεί, μην τα ξαναλέμε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Για τέταρτη φορά βρίζεις την επιλογή μου. 104 ευρώ πήρα εγώ το LG μου και κάνω μία χαρά την δουλειά μου, και τώρα πια 106 ευρώ κάνει το LG L7ii που είναι ακόμα καλύτερο. Σίγουρα όχι σκουπίδι. Οι τιμές είναι φυσικά σκρουτζομάγαζων, και αναφέρομαι μόνο σε LG που τα γνωρίζω και έχω ασχοληθεί. Όσο βρίζεις τις επιλογές μου αλλά και της πλειοψηφίας των ελλήνων καταναλωτών, τόσο θα αντιδρώ. Και έχουμε τσακωθεί ήδη 3 φορές για αυτό το πράγμα, κάτι που οδήγησε στο άνοιγμα του thread για τα κινέζικα. Καλά τα κινέζικα για όποιον ενδιαφέρεται, αλλά δεν ανέχομαι να παρουσιάζεται σαν μονόδρομος, και να βρίζεται οποιαδήποτε άλλη επιλογή.
106 για κινητό με τα χαρακτηριστικά του LG L7ii δεν θα τα έδινα με τίποτα. Τέτοια κινητά προσπαθούν να ξεστοκάρουν οι Κινέζοι στη μισή τιμή ή και παρακάτω.

Εσύ δεν έχεις πει πολλές φορές οτι προσπαθείς να "παγώσεις" εφαρμογές για να τρέξει αγιοπρεπώς το κινητό σου;
Επίσης, καλό είναι να μην βλέπουμε δράκους και φαντάσματα σε συζητήσεις άλλων. Προσωπική και γενική άποψη ήταν, όχι επίθεση εναντίον σου. Ήρεμα, κάνει και ζέστη.

Ένα ανέκδοτο θα αναφέρω μόνο. Ο Γκέκας της Εθνικής ομάδας έχει κάνει ένα τατουάζ κινέζικο. Στον αγώνα με την Ιαπωνία το πρόσεξαν κάποιοι ανατολικοί (πιθανών κινέζοι αφού έπαιζε η κοντινή τους Ιαπωνία) και έγινε φασαρία. Γιατί το τατουάζ ήταν λάθος και δεν έβγαζε νόημα. Ο Βουλαρίνος στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Σκαι άρχισε την πλάκα, όπως κάνει με όλους.
"Το κινέζικο τατουάζ όταν το βάζεις στην μπρίζα ανατινάζεται; Όχι βρε (λέει ο Νικολάου που κάνουν μαζί εκπομπή), ξεβάφει με το πρώτο πλύσιμο"
Δεν είναι μονόδρομος τα κινέζικα για τον πολύ κόσμο, όπως έχω αναφέρει και στις 15 προηγούμενες σελίδες με άλλα παραδείγματα. Οπότε μην βρίζεται οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Τα έχουμε ξαναπεί, μην τα ξαναλέμε.
Περι κινέζων και ποιότητας: είχες πει μια ιστορία, άσχετη με κινητά και την θυμήθηκα πριν ένα μήνα περίπου. Πήγα και πήρα παπούτσια απο κατάστημα επώνυμης ελληνικής αλυσίδας με "καλό όνομα". Ακόμα προσπαθώ να βγάλω το κόκκινο χρώμα απο τις κάλτσες μου και ακόμα το παπούτσι βάφει. Τι θέλω να πώ; Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. Δεν πα να έχει φίρμες και ονόματα; Αν δώσεις λίγα, μόνο brand name αγοράζεις, όχι ποιότητα.

Είναι κρίμα να λες την άποψη σου και να σε κατηγορούν και από πάνω ότι κάνω επίθεση. Τελικά το πρόβλημα το έχει ο φίλος μάλλον με την επιλογή κινητού που έκανε και όχι εγώ που πήρα κινέζικο με 100 και απολαμβάνω ταχύτητα - hd οθόνη - αυτονομία. Κοντεύει να κλείσει χρόνο και δουλεύει σαν την πρώτη μέρα φτου μην το ματιάσω.
Λυπάμαι φίλε αν πιστεύεις ότι σου έκανα επίθεση, καλό μεσημέρι σε όλους.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Πολύ ωραία, και δεν το ήξερα. Καλό είναι που οι εταιρίες αρχίζουν να αναγνωρίζουν ότι πρέπει να μας αφήνουν τον έλεγχο της συσκευής μας. Μακάρι να το αναγνώριζε και η Google, και να μην κάνουν τον κόσμο να ψάχνει τρόπο ρουταρίσματος. Το καλύτερο όντως θα ήταν να γινόταν με νόμιμο τρόπο και να μη θεωρείται παρανομία, που ακυρώνει την εγγύηση κτλ.
Στα LG μου πχ δεν έχω βρει τρόπο να τα κάνω root, εκτός από δύο εφαρμογές που δεν θεωρούνται πολύ καθαρές, και κατηγορούνται ότι κάνουν κάποια υποκλοπή δεδομένων κτλ. Έτσι τα έχω αφήσει χωρίς root, αλλά δεν έχω και σοβαρό πρόβλημα ως προς την λειτουργία για να επιμείνω. Αλλά όντως έτσι αποκλείονται κάποιες εφαρμογές που δεν δουλεύουν χωρίς root, που δεν χρειάζομαι εγώ, αλλά πολύς κόσμος μπορεί να θέλει.

Πληροφοριακά μόνο, πριν μερικές βδομάδες βρέθηκα με παρέα σε κοινωνική εκδήλωση, που τους ανέφερα πως πήρα το κινητό. Τους είπα ότι δύο είναι πια οι τάσεις, ή να παίρνεις το κινητό από σκρουτζομάγαζο στα 2/3 της τιμής που έχουν στα μεγάλα και γνωστά μαγαζιά, ή μία τάση που αναφέρεται σε sites τεχνολογίας (όπως γενικά τους ανέφερα) να τα φέρνουν κατευθείαν από την Κίνα. Επέμενα μάλιστα ότι όσοι έχουν φέρει γράφουν τα καλύτερα λόγια. Αλλά όλοι μου είπαν ότι δεν ενδιαφέρονται για τα κινέζικα γιατί τα φοβούνται, και με ρώταγαν λεπτομέρειες για τα σκρουτζομάγαζα. Τώρα με έχουν αγγαρέψει όλοι να τους βρω κινητό έτσι.
Δηλαδή μην αναφέρεται σαν μονόδρομος τα κινέζικα, γιατί ακόμα αφορούν λίγους. Αλλά κυρίως, μην βρίζονται όσοι έχουν άλλη άποψη. Ένα κάρο φορές την έχουμε κάνει αυτή την κουβέντα, και έχουμε τσακωθεί. Μην την ξανακάνουμε.

Ειναι μια πραγματικότητα αυτή που περιγράφεις ,αλλα αυτο δεν σημαίνει κάτι .Τα ίδια άτομα αν τα ρωτουσες αν θα έπαιρναν Lenovo μάλλον θα σου έλεγαν ,γιατί όχι .Κινέζικο που υπάρχει στα ελληνικά καταστήματα . Ενώ αν τους έλεγες οτι το status symbol ,iPhone είναι εν μέρη κινέζικο ( τμήματα του κατασκευάζονται στην Κίνα ) θα αδυνατούσαν να το πιστέψουν.
Μονόδρομος δεν ειναι σίγουρα η αγορά από Κίνα αλλα ειναι και αυτο μια επιλογή με πολλές αξιόλογες συσκευές .
Εσύ φαίνεται να έχεις κάνει μια συνηδητη επιλογή ,και καλα έκανες. Αλλα οι περισσότεροι φοβούνται την αγορά από Κίνα ,απο άγνοια .
Φαντάζομαι δεν διαφωνείς αυτο ...

Συμφωνώ σε αυτά που λες φίλε από την άλλη αν είχα την οικονομική δυνατότητα να πάρω από Ελλάδα τηλέφωνο θα έδινα 300-400 να πάρω αξιόλογη συσκευή. Αυτά τα specs μου τα δίνει η Κίνα με 100-150 και πολλές φορές είναι πιο όμορφα από γνωστά ονόματα

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Παιδιά όλα καλά αυτά που λέτε αλλά ξάδερφος μου πήρε κινεζο ταμπλετ 10" με quad core κτλ σε τιμή τζάμπα και στους δύο πρώτους μήνες του χάλασε 2 φορές. Μην θεωρούμε και την αγορά τέτοιων προϊόντων ως πανάκεια.

Το είπες και μόνος σου τιμή τζάμπα και εκεί ότι πληρώνεις παίρνεις. Εγώ ένα pipo u8 που έχω από το Δεκέμβριο δουλεύει άψογα και με 7-8 ώρες αυτονομία

Όταν λέμε τζάμπα εννοώ ότι έδωσε 120-130 ευρώ , απλά ήταν τζάμπα σε σχέση με αντίστοιχο επώνυμο με τις ίδιες προδιαγραφές.

Παιδιά όλα καλά αυτά που λέτε αλλά ξάδερφος μου πήρε κινεζο ταμπλετ 10" με quad core κτλ σε τιμή τζάμπα και στους δύο πρώτους μήνες του χάλασε 2 φορές. Μην θεωρούμε και την αγορά τέτοιων προϊόντων ως πανάκεια.

Αυτο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα αφου τετοια περιστατικά εχουμε ζήσει η διαβάσει για σχεδον όλα τα προϊόντα ανεξαρτήτου μαρκας.
Θέλεις τηλεοράσεις, θελεις αυτοκίνητα θελεις κινητά από γνωστά Brand name…
Τα ιδια συμβαίνουν παντου
Από την στιγμή που δεν υπάρχει μεγάλο ποσοστό αγοραστών ( προς το παρον τουλάχιστον) αυτων των συσκευών δεν μπορουμε να είμαστε βέβαιοι ουτε να προδικάζουμε ότι η ποιότητα τους είναι κακη μονο και μονο επειδή χάλασε η συσκευή ενός φίλου …

Μπορεί να είναι και έτσι , ένας άλλος μου ξάδερφος είχε 2 στα 2 κινητά Sony με πρόβλημα. Απλά αυτά χάλασαν στον χρόνο περίπου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

106 για κινητό με τα χαρακτηριστικά του LG L7ii δεν θα τα έδινα με τίποτα. Τέτοια κινητά προσπαθούν να ξεστοκάρουν οι Κινέζοι στη μισή τιμή ή και παρακάτω.

Εσύ δεν έχεις πει πολλές φορές οτι προσπαθείς να "παγώσεις" εφαρμογές για να τρέξει αγιοπρεπώς το κινητό σου;
Επίσης, καλό είναι να μην βλέπουμε δράκους και φαντάσματα σε συζητήσεις άλλων. Προσωπική και γενική άποψη ήταν, όχι επίθεση εναντίον σου. Ήρεμα, κάνει και ζέστη.

Περι κινέζων και ποιότητας: είχες πει μια ιστορία, άσχετη με κινητά και την θυμήθηκα πριν ένα μήνα περίπου. Πήγα και πήρα παπούτσια απο κατάστημα επώνυμης ελληνικής αλυσίδας με "καλό όνομα". Ακόμα προσπαθώ να βγάλω το κόκκινο χρώμα απο τις κάλτσες μου και ακόμα το παπούτσι βάφει. Τι θέλω να πώ; Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. Δεν πα να έχει φίρμες και ονόματα; Αν δώσεις λίγα, μόνο brand name αγοράζεις, όχι ποιότητα.
Αυτό με το ξεστοκάρισμα και το ότι δεν θα το έπαιρνες με τίποτα, δεν σημαίνει τίποτα. Και εγώ μπορώ να γράψω ότι με τίποτα δεν θα έπαιρνα κινητό από Κίνα. Για όλους τους λόγους ανασφάλειας που έχω γράψει εδώ και 15 σελίδες. Είναι απλά η άλλη άποψη, που θα (ξανα)αναπτύξω παρακάτω. Σεβασμός και στις δύο απόψεις.
Όσο για την προσπάθεια παγώματος, αυτό συνέβαινε με το προηγούμενο κινητό μου, με την ανύπαρκτη μνήμη. Τότε δεν ήξερα τι να προσέξω. Το είχα κάνει root και είχα παγώσει τα πάντα. Με τα LG δεν έχω τέτοια προβλήματα. Ούτε root δεν έχω χρειαστεί να κάνω. Αν είχα σοβαρό πρόβλημα θα είχα κάνει με το Vroot, αν και λένε ότι υποκλέπτει το IMEI. Αν είχα σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας θα το έκανα, παρακάπτοντας την “παρανομία” γιατί δεν ξέρω αν είναι επικίνδυνη. Αλλά δεν έχω λόγο να το κάνω. Απλά πρόσεξα τη δυνατότητα των LG να παγώνουν μόνα τους κάποιες εφαρμογές χωρίς root και το ανέφερα.
Όσο για τα παπούτσια, το ίδιο ακριβώς είχα πεί και εγώ. Επώνυμη μάρκα που είδα πόση μπογιά που έβγαλε. Αλλά είχα το κουτί του, που τα κρατάω πάντα σαν αποθηκευτικό χώρο. Και να μην σου πω ποια χώρα παραγωγής έγραφε πάνω... Φαντάζεσαι νομίζω. Άρα στην ουσία και εσύ στα λόγια μου έρχεσαι.

Όσον αφορά εμένα, το θέμα δεν είναι αν είναι καλά τα κινέζικα. Πάντα έτσι ξεκινάει η κουβέντα. Υπάρχουν δύο απόψεις. Μία που λέει ότι τα κινέζικα είναι πιο συμφέροντα και δεν έχουν πρόβλημα. Απολύτως σεβαστή και δεν επεμβαίνω σε αυτό. Δεν έχω γράψει κάτι κακό σε παρουσίαση κινέζικου. Η άλλη άποψη είναι ότι ο περισσότερος κόσμος φοβάται τα κινέζικα, έχει κακή εμπειρία από κινέζικα προιόντα, και δεν πείθεται. Αυτό πιστεύω και εγώ, και δίνω παραδείγματα από άλλους ανθρώπους με την ίδια άποψη. Αλλά γίνεται μόνο σαν άμυνα στο ότι τα κινέζικα είναι μονόδρομος.Δεν παραδέχομαι (εγώ και πολλοί άλλοι) ότι είναι μονόδρομος. Αλλά είναι άμυνα αυτό που γράφω.
Όλο αυτό ξεκινάει πάντα με ένα μήνυμα του dfoustπου λέει ότι τα κινέζικα είναι μονόδρομος και είναι θύμα όποιος δεν τα επιλέγει, παίρνεις σκουπίδια αν ψωνίσεις από Ελλάδα κτλ.
Το θέμα είναι προσωπικό, και απλά σημαίνει ότι δεν ανέχομαι να βρίζει την επιλογή μου και τις ιδέες μου. Δεν θα είχα πρόβλημα απλά με την άποψη ότι προτιμάει τα κινέζικα. Δεν ανέχομαι να λέει ότι ψωνίζω σκουπίδια. Υποβιβάζει τα κριτήρια μου, την εικόνα μου κτλ.
Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα κινέζικα αν αναφέρονται μόνο αυτά. Έχω πρόβλημα με την υβριστική του συμπεριφορά, και όσο θα το λέει τόσο θα αντιδράω. Δεν θα του περάσει. Δεν είναι δυνατόν να ξέρεις ότι οτιδήποτε και να γράψεις, θα βγει ο dfoust και θα γράψει αμέσως ότι έχεις ψωνίσει σκουπίδι, πέτα το και πάρε κινέζικο κτλ. Την άποψη του για το τι θεωρεί σκουπίδι την αγνοώ και δεν με ενδιαφέρει. Αλλά αν δεν σταματήσει, το forum έχει κανόνες με τους υβριστές και όσους χειραγωγούν και καπελώνουν τις απόψεις των άλλων. Ιδίως όταν γίνεται με υβριστικό τρόπο. Είναι η 4 φορά, οπότε είναι φανερό ότι κάτι γίνεται. Και φαίνεται ότι δεν το αντιλαμβάνεται κιόλας γιαυτό και το κάνει συνέχεια.
Τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται. Είναι δύο διαφορετικές απόψεις όπως είπα, σεβαστές και οι δύο. Αρκεί να είναι σεβαστές, και να μην περνάμε τα όρια.

Last edited:
Τελικά εσύ έχεις το πρόβλημα και όχι εγώ ποτέ δεν έβρισα κανέναν μόνος σου το ξεκίνησες αυτό. Και αν κολλάς στην λέξη σκουπίδια όταν πότε πιάσεις ένα σοβαρό τηλέφωνο στα χέρια σου θα καταλάβεις τι εννοώ.
Η συζήτηση τελειώνει εδώ κοντεύω τα σαράντα μου και κάθομαι και ασχολούμαι με σαχλαμάρες.

Καλημέρα από την όμορφη Χίο.
Δημήτρης.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Εξάλλου δεν μπορώ να γράψω πολλά, γιατί είμαι υπό μετακόμιση. Ο υπολογιστής είναι από τα λίγα που έχουν μείνει στο παλιό σπίτι, σε λίγο θα έχει φύγει και αυτός, και στο καινούριο δεν έχω internet για να μπω στο forum. Οπότε για αρκετές μέρες δεν θα μπορώ να τσακώνομαι για το τίποτα, ακόμα και αν είχα την διάθεση.
Για να δώσω ένα παράδειγμα πόσο φάουλ είναι αυτό που κάνεις θα σου δώσω ένα ανάποδο παράδειγμα. Φαντάσου να έμπαινα σε οποιονδήποτε που θα έγραφε κάτι για ένα κινέζικο, και να του έλεγα: "πέτα το κινέζικο playmobile και πάρε ένα γνωστό κινητό. Αυτό θα λιώσει στην τσέπη σου τώρα που είναι καλοκαίρι." Είναι το ακριβώς ανάλογο με αυτό που κάνεις εσύ, που μπαίνεις σε οτιδήποτε γράφεται για κινητό που πουλιέται στην Ελλάδα και του λες να πετάξει το σκουπίδι και να πάρει ένα κινέζικο. Φαντάσου τι θα γινόταν εδώ μέσα με αυτούς που συμπαθούν τα κινέζικα. Γιατί αν το έγραφα (και μάλιστα συνέχεια) αυτό, εκτός από το ότι δεν ισχύει (γιατί φυσικά και υπάρχουν και πολύ καλά κινέζικα, αλλά υπάρχουν και πολλές φόλες), τώρα που το βλέπεις πρέπει να συνειδητοποιείς και εσύ πόσο προσβλητικό είναι για τις απόψεις και τα γούστα του άλλου. Δεν έχω άλλον τρόπο να στο εξηγήσω. Κάποια πράγματα πρέπει να μπορούμε να τα καταλαβαίνουμε. Πρέπει να σέβεσαι τις απόψεις και τα γούστα των άλλων, δεν είσαι ο μόνος στον κόσμο, ούτε έχεις το αλάθητο του Πάπα ώστε να νομίζεις ότι αφού το λες εσύ είναι οπωσδήποτε σωστό. Είναι απλά η άποψη σου. Άσε τον άλλον να έχει την δική του.
Αν θες να ξεσπάσεις απάντησε. Αν θες να μου ανταπαντήσεις, μην κάνεις τον κόπο. Όπως είπα δεν θα μπορώ να το διαβάσω. Μόλις επικοινώνησα με την Wind που έχω και μου είπαν ότι θέλει 15 με 20 εργάσιμες μέρες να αλλάξει η γραμμή προς το νέο σπίτι, και θέλουν και 70 ευρώ! Με υποχρέωσαν και αυτοί. Έναν μήνα χωρίς internet και μάλιστα για αλλαγή γραμμής στο κέντρο της Αθήνας. Που να ήμουν και σε κανένα χωριό. Kosta_Y ανέλαβε τους δέκτες. Δεν θα μπορώ να βοηθήσω.

Είχα σκοπό να πάρω κάποια στιγμή το xiaomi hongmi 1s στα 120 ευρώ περίπου.Βλέπω στο skroutz πως το motorola moto g ακολουθεί πτωτική πορεία και κοστίζει 153 ευρώ.Σαν χαρακτηριστικά είναι σχεδόν ίδια, εκτός από το ότι το moto g δεν έχει υποδοχή κάρτας μνήμης.
Αξίζει να δώσω τα 30 ευρώ παραπάνω για το moto g, Για την εγγύηση και DOA;

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ Ή ΜΗ.

http://www.skroutz.gr/s/4291402/Motorola-Moto-G-8GB.html

http://www.minideal.net/original-xi...quad-core-smartphone-with-4-7inch-screen.html

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5831&idPhone2=6373

Είχα σκοπό να πάρω κάποια στιγμή το xiaomi hongmi 1s στα 120 ευρώ περίπου.Βλέπω στο skroutz πως το motorola moto g ακολουθεί πτωτική πορεία και κοστίζει 153 ευρώ.Σαν χαρακτηριστικά είναι σχεδόν ίδια, εκτός από το ότι το moto g δεν έχει υποδοχή κάρτας μνήμης.
Αξίζει να δώσω τα 30 ευρώ παραπάνω για το moto g, Για την εγγύηση και DOA;

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ Ή ΜΗ.

http://www.skroutz.gr/s/4291402/Motorola-Moto-G-8GB.html

http://www.minideal.net/original-xi...quad-core-smartphone-with-4-7inch-screen.html

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5831&idPhone2=6373

Ο μόνος λόγος που δεν θα περνα το μότο είναι ότι είναι κάπως ξεπερασμένα τα specs του σε αυτή την τιμή παίρνεις οχταπυρινο ή κάτι σαν αυτό http://www.minideal.net/huawei-hono...-core-1-3ghz-with-5-0-inch-hd-ogs-screen.html
Για περισσότερα ρώτα και στο άλλο θέμα που αφορά τα κινητά από Κίνα