Αγορά Android κινητού

Σε αντικατασταση του LG L9 ii θελω την γνωμη σας .
Ειμαι μεταξυ LG G3 και Samsung Galaxy Alpha.
Ποια ειναι η προταση σας και γιατι.

Τα δύο κινητά που αναφέρεις έχουν μεγάλη διαφορά στο μέγεθος , εγώ θα προτιμούσα το G3 (μετά το Note 3 δεν θα μπορούσα να παω σε κάποιο κάτω απο 5,5") αλλά το Alpha είναι και αυτό πολύ αξιόλογο (ίσως και συνολικά καλύτερο πχ. υπερτερεί σε κάμερα και σε benchmark , χάνει όμως σε μπαταρία) αλλά θα χάσεις πολύτιμο μέγεθος οθόνης.

Το κινητό που είχες με αυτά που λες, έχουν την διπλάσια τιμή (330-400 τα βλέπω στο skroutz). Κάτι από Κίνα θα σε ενδιέφερε ή θέλεις μόνο Ελλάδα!?

Ειδα και εγω τις τιμες στο skroutz ,το g3 ειναι λιγο φθηνοτερο απο το alpha. Τωρα για Κινα δεν θελω να μπλεξω..

Τα δύο κινητά που αναφέρεις έχουν μεγάλη διαφορά στο μέγεθος , εγώ θα προτιμούσα το G3 (μετά το Note 3 δεν θα μπορούσα να παω σε κάποιο κάτω απο 5,5") αλλά το Alpha είναι και αυτό πολύ αξιόλογο (ίσως και συνολικά καλύτερο πχ. υπερτερεί σε κάμερα και σε benchmark , χάνει όμως σε μπαταρία) αλλά θα χάσεις πολύτιμο μέγεθος οθόνης.

Απο οτι ειδα με μια ματια σημερα οντως το G3 εχει μεγαλυτερη οθονη αλλα ειναι αρκετα βολικη....

Σας ευχαριστω πολυ.

Re: Motorola Moto G ή LG G2 mini;;

Επισης εκτος της μνημης αν θεωρειτε οτι ειναι ισοδυναμα εστω και με την υπαρκτη διαφορα, απο μπαταρια τι λενε ? βγαζουν ανετα την ημερα ?

Re: Motorola Moto G ή LG G2 mini;;

To G2 mini στην πράξη έχει δείξει μεγαλύτερη διάρκεια..

Είχα το g3 για ένα μήνα περίπου και το άλλαξα για το s5. "εχασα" λίγη οθόνη, αλλά "κερδισα" πολύ καλύτερο κράτημα στο χέρι. Γενικά η αίσθηση μου είναι ότι το s5ειναι ελαφρά καλύτερο.

Αν ξαναπηγαινα σε Android, θα ηταν μονο σε Nexus.

Είχα το g3 για ένα μήνα περίπου και το άλλαξα για το s5. "εχασα" λίγη οθόνη, αλλά "κερδισα" πολύ καλύτερο κράτημα στο χέρι. Γενικά η αίσθηση μου είναι ότι το s5ειναι ελαφρά καλύτερο.

Σε βλεπω, δε τη γλυτώνεις την επιστροφη στη μαμα....

Καλά υπερβάλλετε ..Υπάρχουν πολλά αξιόλογα κινητά που είναι πανγρηγορα. Τα nexus πέθαναν μετά το nexus 4...

Την εποχή των galaxy nexus και nexus 4 δεν υπήρχε κάτι αλλο τόσο γρήγορο και φθηνό. Την εποχή του nexus 5 υπήρχε το g2 και το HTC one m7 και μετα ήρθε το m8 και το oneplus. Τώρα βγήκαν και τα Moto x,droid turbo και note 4. Η εμπειρία στα παραπάνω θα έλεγα ότι είναι πολύ καλύτερη σε θέμα software και hardware από ένα nexus.

Κι όμως, το nexus 5 παραμένει το πιο γρήγορο κινητό όσον αφορα το lag στο user interface και μάλιστα με διαφορά ακόμα και σε σύγκριση με κινητά που φοράνε σχεδόν pure android όπως το oneplus. Τσεκαρισμενα δίπλα δίπλα...

καμμιά φορά, διαβάζω όλα αυτά και μπερδεύομαι ... εννοώ, έχω το galaxy s4 active, με nova .... το έχω 14 μήνες ... τι λαγκ και τέτοια ... είναι πιο γρήγορο από το μάτι μου, ή την κίνηση του χεριού μου ... πριν προλάβω να κάνω σουίπ στις αρχικές οθόνες μου, έχει ήδη αλλάξει σελίδα, όπως αντίστοιχα στις σελίδες εφαρμογών ...τα προγράμματα ανοίγουν ακαριαία, κλπ. κλπ. ... τι πιο γρήγορο ζητάτε, δεν καταλαβαίνω ...

Ερώτηση
Τον νοβα τον εχεις παράλληλα με το δικο του?
Η το απ εγκατέστησε ς?
Αν το απεγκαταστησεις και μετανιώσεις τι κάνεις?

καμμιά φορά, διαβάζω όλα αυτά και μπερδεύομαι ... εννοώ, έχω το galaxy s4 active, με nova .... το έχω 14 μήνες ... τι λαγκ και τέτοια ... είναι πιο γρήγορο από το μάτι μου, ή την κίνηση του χεριού μου ... πριν προλάβω να κάνω σουίπ στις αρχικές οθόνες μου, έχει ήδη αλλάξει σελίδα, όπως αντίστοιχα στις σελίδες εφαρμογών ...τα προγράμματα ανοίγουν ακαριαία, κλπ. κλπ. ... τι πιο γρήγορο ζητάτε, δεν καταλαβαίνω ...

Έτσι ακριβώς.. σαν να διάβασες το μυαλό μου
Galaxy S4 black edition, με Nova και
200+ εφαρμογές

Ερώτηση
Τον νοβα τον εχεις παράλληλα με το δικο του?
Η το απ εγκατέστησε ς?
Αν το απεγκαταστησεις και μετανιώσεις τι κάνεις?

όχι, υπάρχει και ο δικός του, εν υπνώσει ... αν απαιτηθεί ενεργοποιώ αυτόν ... που δεν νομίζω να απαιτηθεί, αλλά λέμε τώρα ...

Ναι αλλά αν έχει ς δυο σε καθε ενέργεια σε βάζει να επιλέξεις εναν και είναι σπάσιμο