Ναι αλλά αν έχει ς δυο σε καθε ενέργεια σε βάζει να επιλέξεις εναν και είναι σπάσιμο
όταν πατάς το home button σου δίνει επιλογή αν θέλεις να τρέξει μια φορά ή πάντα,αν επιλέξεις πάντα δεν σε ξαναρωτάει
Ναι αλλά αν έχει ς δυο σε καθε ενέργεια σε βάζει να επιλέξεις εναν και είναι σπάσιμο
καμμιά φορά, διαβάζω όλα αυτά και μπερδεύομαι ... εννοώ, έχω το galaxy s4 active, με nova .... το έχω 14 μήνες ... τι λαγκ και τέτοια ... είναι πιο γρήγορο από το μάτι μου, ή την κίνηση του χεριού μου ... πριν προλάβω να κάνω σουίπ στις αρχικές οθόνες μου, έχει ήδη αλλάξει σελίδα, όπως αντίστοιχα στις σελίδες εφαρμογών ...τα προγράμματα ανοίγουν ακαριαία, κλπ. κλπ. ... τι πιο γρήγορο ζητάτε, δεν καταλαβαίνω ...
Δεν σε ξαναρωταει σίγουρα.όταν πατάς το home button σου δίνει επιλογή αν θέλεις να τρέξει μια φορά ή πάντα,αν επιλέξεις πάντα δεν σε ξαναρωτάει
Δεν σε ξαναρωταει σίγουρα.
Αλλά πες οτι μετανιωσες.
Τι κάνεις?
Ρωταω που ξαναβρισκω τον μανισιο οταν τον εχω ηδη ξεφορτωθεί?
Ναι αλλά είναι ρουτ
Τπτ ειχα την εντύπωση οτι οταν είναι ρουτ υπάρχει θεμα....
Αυτό που λες δεν γίνεται γιατί έχουν περάσει και τα 2 από τα χέρια μου για αρκετό διάστημα! Δεν γίνεται απλά! Αφού γίνεται πορτ καθαρή ρομ και στις 2 περιπτώσεις και στο one σε πολύ ανώτερο hardware. Άσε που είσαι ο πρώτος που το λέει αυτό. Κάτι άλλο θα έφταιγε. 3 γνωστοί έκαναν τη μετάβαση και δεν είπαν κάτι τέτοιο ποτέ.Κι όμως, το nexus 5 παραμένει το πιο γρήγορο κινητό όσον αφορα το lag στο user interface και μάλιστα με διαφορά ακόμα και σε σύγκριση με κινητά που φοράνε σχεδόν pure android όπως το oneplus. Τσεκαρισμενα δίπλα δίπλα...
Το τι κάνει ο nova δεν με ενδιαφέρει.Δεν είναι μόνο οι αρχικές οθόνες και ο launcher. Θέλουν όλα ξήλωμα της samsung. Έχω δοκιμάει rom για κάποιο δυο μέρες... Δεν άντεξα παραπάνω.. Κάτι ήθελαν δυο φίλοι μου ο ένας με s4 και ο άλλος με galaxy tab και έλεγα ποοο γιατί είναι έτσι αυτό; ;Έψαχνα ώρες να βρω τις επιλογές που ήθελα.. Έχουν περάσει htc one,motorola moto x & g,g2,g3,oneplus,nexus 5 και πραγματικά πρώτη φορά ένιωθα λες και είμαι σε πιλοτήριο αεροπλάνου.. Αντί να το κάνουν πιο απλό το κάνανε πιο δύσχρυστο με τόσες επιλογές και δυνατότητες που έχουν προσθέσει...καμμιά φορά, διαβάζω όλα αυτά και μπερδεύομαι ... εννοώ, έχω το galaxy s4 active, με nova .... το έχω 14 μήνες ... τι λαγκ και τέτοια ... είναι πιο γρήγορο από το μάτι μου, ή την κίνηση του χεριού μου ... πριν προλάβω να κάνω σουίπ στις αρχικές οθόνες μου, έχει ήδη αλλάξει σελίδα, όπως αντίστοιχα στις σελίδες εφαρμογών ...τα προγράμματα ανοίγουν ακαριαία, κλπ. κλπ. ... τι πιο γρήγορο ζητάτε, δεν καταλαβαίνω ...
Λέω οτι είδα! Όχι οτι ειναι αργό το 1+1, ίσα ίσα... αλλά σε σχέση με το n5 εμενε λίγο πίσω στο lag των touches. Τον snapdragon 801 σε σχέση με τον 800 δεν τον λες και πολύ ανώτερο, μια ιδέα πιο γρήγορος θα έλεγα εγώ και αυτό ορατό στα benchmarks μονο.Αυτό που λες δεν γίνεται γιατί έχουν περάσει και τα 2 από τα χέρια μου για αρκετό διάστημα! Δεν γίνεται απλά! Αφού γίνεται πορτ καθαρή ρομ και στις 2 περιπτώσεις και στο one σε πολύ ανώτερο hardware. Άσε που είσαι ο πρώτος που το λέει αυτό. Κάτι άλλο θα έφταιγε. 3 γνωστοί έκαναν τη μετάβαση και δεν είπαν κάτι τέτοιο ποτέ.
γενικά συγκρίνω πάντα τα τηλέφωνα σε "μαμα" κατάσταση. Ο nova που εχεις βαλει ειναι αρκετά πιο γρήγορος απο της samsung, οποτε επόμενο ειναι να μην εχει lag.
Το συγκεκριμένο speed test πάντως δεν σε δικαιώνει για όσα γράφεις.
Αν αυτό ειναι speed test να καψω την πλάσμα μου! Βασικά μιλάω για το nexus 5. Το παρακατω μηπως με δικαιωνει? (παρόλο που το nexus 5 ειναι στα 2.3, στο UI σε αρκετές περιπτώσεις ειναι πιο γρήγορο)
Αν αυτό ειναι speed test να καψω την πλάσμα μου! Βασικά μιλάω για το nexus 5.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.