Αγορά Android κινητού

Ναι αλλά αν έχει ς δυο σε καθε ενέργεια σε βάζει να επιλέξεις εναν και είναι σπάσιμο

όταν πατάς το home button σου δίνει επιλογή αν θέλεις να τρέξει μια φορά ή πάντα,αν επιλέξεις πάντα δεν σε ξαναρωτάει

καμμιά φορά, διαβάζω όλα αυτά και μπερδεύομαι ... εννοώ, έχω το galaxy s4 active, με nova .... το έχω 14 μήνες ... τι λαγκ και τέτοια ... είναι πιο γρήγορο από το μάτι μου, ή την κίνηση του χεριού μου ... πριν προλάβω να κάνω σουίπ στις αρχικές οθόνες μου, έχει ήδη αλλάξει σελίδα, όπως αντίστοιχα στις σελίδες εφαρμογών ...τα προγράμματα ανοίγουν ακαριαία, κλπ. κλπ. ... τι πιο γρήγορο ζητάτε, δεν καταλαβαίνω ...

γενικά συγκρίνω πάντα τα τηλέφωνα σε "μαμα" κατάσταση. Ο nova που εχεις βαλει ειναι αρκετά πιο γρήγορος απο της samsung, οποτε επόμενο ειναι να μην εχει lag.

όταν πατάς το home button σου δίνει επιλογή αν θέλεις να τρέξει μια φορά ή πάντα,αν επιλέξεις πάντα δεν σε ξαναρωτάει
Δεν σε ξαναρωταει σίγουρα.
Αλλά πες οτι μετανιωσες.
Τι κάνεις?

Δεν σε ξαναρωταει σίγουρα.
Αλλά πες οτι μετανιωσες.
Τι κάνεις?

πας στις ρυθμίσεις-εφαρμογές στον launcher που έχεις επιλέξει και κάνεις εκκαθάριση προεπιλογών ή κάνεις απεγκατασταση τον launcher ή κάνεις εγκατάσταση ένα νέο launcher

δεν τον βγαζεις ποτε τον default launcher, ουτε υπαρχει λογος να γινει κατι τέτοιο.
Αν θες να γυρίσεις στον παλιο, είτε απο το settings --> home selection (για οσες συσκευες εχουν), είτε κανεις "clear defaults" του launcher που δουλευεις ωστε οταν ξαναπατησεις home να σε ρωτησει με ποιο launcher θες να ανοιξει.

Κι όμως, το nexus 5 παραμένει το πιο γρήγορο κινητό όσον αφορα το lag στο user interface και μάλιστα με διαφορά ακόμα και σε σύγκριση με κινητά που φοράνε σχεδόν pure android όπως το oneplus. Τσεκαρισμενα δίπλα δίπλα...
Αυτό που λες δεν γίνεται γιατί έχουν περάσει και τα 2 από τα χέρια μου για αρκετό διάστημα! Δεν γίνεται απλά! Αφού γίνεται πορτ καθαρή ρομ και στις 2 περιπτώσεις και στο one σε πολύ ανώτερο hardware. Άσε που είσαι ο πρώτος που το λέει αυτό. Κάτι άλλο θα έφταιγε. 3 γνωστοί έκαναν τη μετάβαση και δεν είπαν κάτι τέτοιο ποτέ.

καμμιά φορά, διαβάζω όλα αυτά και μπερδεύομαι ... εννοώ, έχω το galaxy s4 active, με nova .... το έχω 14 μήνες ... τι λαγκ και τέτοια ... είναι πιο γρήγορο από το μάτι μου, ή την κίνηση του χεριού μου ... πριν προλάβω να κάνω σουίπ στις αρχικές οθόνες μου, έχει ήδη αλλάξει σελίδα, όπως αντίστοιχα στις σελίδες εφαρμογών ...τα προγράμματα ανοίγουν ακαριαία, κλπ. κλπ. ... τι πιο γρήγορο ζητάτε, δεν καταλαβαίνω ...
Το τι κάνει ο nova δεν με ενδιαφέρει.Δεν είναι μόνο οι αρχικές οθόνες και ο launcher. Θέλουν όλα ξήλωμα της samsung. Έχω δοκιμάει rom για κάποιο δυο μέρες... Δεν άντεξα παραπάνω.. Κάτι ήθελαν δυο φίλοι μου ο ένας με s4 και ο άλλος με galaxy tab και έλεγα ποοο γιατί είναι έτσι αυτό; ;Έψαχνα ώρες να βρω τις επιλογές που ήθελα.. Έχουν περάσει htc one,motorola moto x & g,g2,g3,oneplus,nexus 5 και πραγματικά πρώτη φορά ένιωθα λες και είμαι σε πιλοτήριο αεροπλάνου.. Αντί να το κάνουν πιο απλό το κάνανε πιο δύσχρυστο με τόσες επιλογές και δυνατότητες που έχουν προσθέσει...

Αυτό που λες δεν γίνεται γιατί έχουν περάσει και τα 2 από τα χέρια μου για αρκετό διάστημα! Δεν γίνεται απλά! Αφού γίνεται πορτ καθαρή ρομ και στις 2 περιπτώσεις και στο one σε πολύ ανώτερο hardware. Άσε που είσαι ο πρώτος που το λέει αυτό. Κάτι άλλο θα έφταιγε. 3 γνωστοί έκαναν τη μετάβαση και δεν είπαν κάτι τέτοιο ποτέ.
Λέω οτι είδα! Όχι οτι ειναι αργό το 1+1, ίσα ίσα... αλλά σε σχέση με το n5 εμενε λίγο πίσω στο lag των touches. Τον snapdragon 801 σε σχέση με τον 800 δεν τον λες και πολύ ανώτερο, μια ιδέα πιο γρήγορος θα έλεγα εγώ και αυτό ορατό στα benchmarks μονο.

γενικά συγκρίνω πάντα τα τηλέφωνα σε "μαμα" κατάσταση. Ο nova που εχεις βαλει ειναι αρκετά πιο γρήγορος απο της samsung, οποτε επόμενο ειναι να μην εχει lag.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το συγκεκριμένο speed test πάντως δεν σε δικαιώνει για όσα γράφεις.

Καλά... και αυτό σημαίνει ότι αυτό που μας λέει το βίντεο είναι η αλήθεια ???

Να σου φτιάξω 10 τέτοια να δεις διαφορετικές ταχύτητες ή ακριβώς τις ίδιες ταχύτητες σε 10 ίδια τηλέφωνα !!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το συγκεκριμένο speed test πάντως δεν σε δικαιώνει για όσα γράφεις.

Αν αυτό ειναι speed test να καψω την πλάσμα μου! Βασικά μιλάω για το nexus 5. Το παρακατω μηπως με δικαιωνει? (παρόλο που το nexus 5 ειναι στα 2.3, στο UI σε αρκετές περιπτώσεις ειναι πιο γρήγορο)

https://www.youtube.com/watch?v=VDTcUgJ2L0Q

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Αν αυτό ειναι speed test να καψω την πλάσμα μου! Βασικά μιλάω για το nexus 5. Το παρακατω μηπως με δικαιωνει? (παρόλο που το nexus 5 ειναι στα 2.3, στο UI σε αρκετές περιπτώσεις ειναι πιο γρήγορο)

με μια πολύ γρήγορη ματιά μπορώ να πω ότι το Ν5 φοράει cyanogen (οπότε δεν είναι η "generic" εικόνα του Ν5 αυτή), καθώς και ότι το ΟΡΟ είναι με αρκετά παλιότερο f/w (33).

Αν αυτό ειναι speed test να καψω την πλάσμα μου! Βασικά μιλάω για το nexus 5.

Είναι σύγκριση stock android με κινητό με touchwiz.

Αν θέλεις πάντως να κάνουμε αντικειμενική σύγκριση του Nexus 5 με το One Plus one απλά πες μας πόσο έχει το καθένα στο Antutu. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Άλλωστε γι' αυτό υπάρχουν τα benchmark , αλλιώς θα έλεγε ο καθένας "το είδα στο media markt και ήταν πιο αργό από το δικό μου" και δεν θα βγάζαμε άκρη.

Το antutu και γενικότερα όλα αυτά τα test λένε την μισή αλήθεια αφού το περισσότερο που κάνουν είναι να βαθμολογούν το hardware.
Η αμεσότητα και το smoothness μιας συσκευής δεν μπορεί να μετρηθεί.
Μου έχει συμβεί Rom που έβγαζε μεγαλύτερη βαθμολογία να έχει κακή έως πολύ κακή εμπειρία χρήσης εν αντιθέσει με άλλη με μικρότερο σκορ να είναι άριστη.
Τα παραπάνω δεν τα αναφέρω για να αμφισβητήσω τα παραπάνω βίντεο αλλά για να σημειώσω την μέτρια αξία των benchmarks