Αγορά Android κινητού

Φίλος μου πήρε το Samsung J5 πριν κάτι ημέρες , πολύ καλό για την τιμή του (5" AMOLED 720p οθόνη , 5MP/13MP κάμερες με μπρος/πίσω φλας και Android lollipop) στα 180 ευρώ.

Re: Η καλύτερη φωτογραφική κάμερα σε κινητό

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

thank you!

το θεμα ειναι θα το ποσταρες αν δεν εβγαζε το Samsung S6 καλυτερο;

σε εγκυροτητα παντως το dxomark.com δειχνει πιο σοβαρο, (αν και μπορει να εχει χορηγια απο καποια εταιρια για να την βγαζει πρωτη..το ιδιο συμβαινει και με τα περιοδικα.)
παντως οποιο απο αυτα που αναφερει το βιντεο παραπανω και να αγορασουμε, δεν νομιζω οτι θα απαγοητευτει καποιος. οι οποιες διαφορες θα ειναι μικρες.. καπου θα κερδιζει το ενα και καπου θα χανει..

Last edited:
Απάντηση: Η καλύτερη φωτογραφική κάμερα σε κινητό

Αν εξαιρέσουμε την τεράστια αναμονή από κλικ σε κλικ του Nokia 1020 (κάπου 4 με 5 δευτερόλεπτα) δεν νομίζω πως υπάρχει η ποιότητα των φωτογραφιών του σε άλλο κινητό. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι καν ανάγκη να τραβάς σε raw.
Βέβαια το ότι μπορείς να χάσεις πολλές φωτογραφίες περιμένοντας είναι ένα μεγάλο αρνητικό...

To J5 είναι εξαιρετικό κινητό , πήρα ένα στην κόρη μου εδώ και μια εβδομάδα και έχω εκπλαγεί ευχάριστα με βάση την τιμή του (170 ευρώ) και από την οθόνη και από τις επιδόσεις και από την κάμερα. Και υπόψη ότι η σύγκριση γίνεται με το κορυφαίο κινητό του 2015 (με οθόνη έως τις 5.2") το Galaxy S6 που έχω.

Αν δεις και τις κριτικές στο skroutz έχει βαθμολογία 4.8/5...

https://www.skroutz.gr/s/7333160/Samsung-Galaxy-J5-8GB.html

Και το P8 lite βλέπω ότι έχει αρκετά καλή βαθμολογία βέβαια...

https://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-Ascend-P8-Lite-Dual-16GB.html

Σκεφτομαι να παρω νεα συσκευη. Τωρα εχω ενα nexus 4 το οποιο και πραγματικα λατρεψα. Δεν θα ηθελα να δωσω πανω απο 300 ευρω και προφανως θα ηθελα να παρω κατι το οποιο θα ειναι καλυτερα απο το τωρινο κινητο μου. Δεν με ενοχλει να αγορασω απο κινα και να περιμενω, οπως επισης και να περασω custom rom. Τελος, εχω συνηθισει stock android με το nexus και δεν ξερω πως θα αντιδρασω σε καποια skinned εκδοση. Δεν παιζω παιχνιδια οποτε δεν τρελλαινομαι για antutu scores κτλπ. Δεν εχω απαιτηση να κρατησει για "πολυ καιρο", αλλα θα ηθελα να βγαλω 2 χρονακια.

Να σας πω τι εχω ψαξει μεχρι στιγμης:
α) one plus X, αλλα με μεταφορικα φτανει κοντα 300 ευρω και θεωρω οτι δεν τα αξιζει αυτα τα χρηματα. Ενα 50αρι κατω θα το συζητουσα πιο πολυ
β) xiaomi mi4c, αλλα αγχωθηκα με το θεμα που υπηρχε (υπαρχει ακομα; δεν ξερω) με τα notifications που δεν ερχοταν ή που επρεπε να σκαβεις μεσα στο μενου για να παιξεις με τα permissions
γ) letv x800, μονο καλα λογια εχω διαβασει. Με ενοχλει λιγο το μεγεθος αλλα ειναι στα υποψιν. Μονο αρνητικο που εχω πετυχει στο ιντερνετ ειναι καποιες αναφορες οτι σπαει ευκολα η οθονη ακομα και σε πτωσεις σε μαλακο δαπεδο και απο μικρο υψος.
δ) lg g flex2
ε) meizu mx5, για το οποιο δεν εχω καταληξει σε μια αποψη. Αλλοι σε fora το εκθειαζουν και αλλες σελιδες σε reviews δεν θεωρουν οτι αξιζει
στ) huawei p8 (με μικρη υπερβαση τιμης)
η) moto x (2014), αλλα με τρομαξαν τα reviews που αναφερονται σε μικρη διαρκει μπαταριας

Αν γινει μεγαλυτερη υπερβαση (παμε κοντα στα 400 δηλαδη) εχω διαβασει οτι καλυτερη επιλογη ειναι το g4, αλλα ας υποθεσουμε οτι δεν θα γινει (ειλικρινα χλωμο το βλεπω να φτανω 400) η υπερβαση.

Ιδεες / βοηθεια κανεις; Αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο με μεγαλη μου χαρα θα το ψαξω!

Last edited:
για one plus x και xiaomi mi4c υπαρχει σχετικο νημα οπου αναφερει τα + και - του καθενος.
γενικα απο κινεζικα one plus θα εμπιστευομουν, δεν ειναι μονο το hardware αλλα κυριως το σωστο software και η υποστηριξη/κοινοτητα που εχουν.

το moto δειχνει πολυ καλο και ομορφο οπως και το huawei.

Τιμιοτατο το p8 lite και σε χαρακτηρηστικα καλυτερο απο το j5.

Μπαταρία , οθόνη , UI καλύτερο το J5.

Σε κάμερα δεν βλέπω και μεγάλες διαφορές (μάλλον ισοπαλία).

Σε ταχύτητα στα ίδια επίπεδα περίπου (το J5 έχει καλύτερο Optimization).

για one plus x και xiaomi mi4c υπαρχει σχετικο νημα οπου αναφερει τα + και - του καθενος.
γενικα απο κινεζικα one plus θα εμπιστευομουν, δεν ειναι μονο το hardware αλλα κυριως το σωστο software και η υποστηριξη/κοινοτητα που εχουν.

το moto δειχνει πολυ καλο και ομορφο οπως και το huawei.
Στην oxygen αναφέρεσαι;