Παρήγγειλα κι εγώ για φίλο μου το 16άρι. Το θεωρώ ως το καλύτερο value for money αυτή την περίοδο είτε στην έκδοση των 16 είτε σε αυτή των 32.
Σ´ευχαριστώ φίλε.Δεν σου κρύβω ότι όταν έκανα την παραγγελία δεν ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος αφού στις φωτό φαινόταν ένα από αδιάφορο έως άσχημο κινητό.Με το που άνοιξα το κουτί,έπαθα πλάκα!Είναι πιο λεπτό από το Note 3 μου,η φωτογραφική του εστιάζει άμεσα,έχει μια εφαρμογή με την οποία κάνεις record τις συνομιλίες σου,2 κάρτες sim 4G ,χωρητικότητα 32Gb,υπέρυθρες για τηλεχειρισμό άλλων συσκευών,ραδιόφωνο με recorder!!!και όλα αυτά με 124 ευρώ;;;;Μεγειά Σωκράτη , τρομερο VFM το συγκεκριμένο που πήρες.
update μόνο του κάνει με την official rom όχι με την ελληνική
Καλά....μην ορκίζεσαι!
Και με την official δεν έκανε!
Σ´ευχαριστώ φίλε.Δεν σου κρύβω ότι όταν έκανα την παραγγελία δεν ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος αφού στις φωτό φαινόταν ένα από αδιάφορο έως άσχημο κινητό.Με το που άνοιξα το κουτί,έπαθα πλάκα!Είναι πιο λεπτό από το Note 3 μου,η φωτογραφική του εστιάζει άμεσα,έχει μια εφαρμογή με την οποία κάνεις record τις συνομιλίες σου,2 κάρτες sim 4G ,χωρητικότητα 32Gb,υπέρυθρες για τηλεχειρισμό άλλων συσκευών,ραδιόφωνο με recorder!!!και όλα αυτά με 124 ευρώ;;;;
Το δικό μου ήρθε με την 7άρα international stable και άφησα το τηλέφωνο στην ησυχία του.Ούτε Ελληνικές ρομ ούτε τίποτα και το τηλεφωνάκι πετάει.Προτιμώ τις ώρες που θα φάω για να διαβάζω πως θα πειράξω τις ρομ και μετά πως θα διορθώσω τα προβλήματά τους,να διαβάζω κανένα βιβλίο.
Ήθελα να πάρω ένα Xiaomi note 2 για την κόρη μου (6η δημοτικού) αλλά κλότσαγε γιατί ήθελε "μάρκα" (Samsung).
αν πω ότι κατάλαβα για ποιό από όλα τα κινητά (huawei, samsung, xiaomi) μιλάς, ψέματα θα πω. Πες μας...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.