Αγορά Android κινητού

Παρέλαβα χθές το Xiaomi Redmi Note 2 prime (32GB) από την προσφορά του Banggood των 124 ευρώ.
Το τηλέφωνο είναι πολύ πιο όμορφο και κυρίως πολύ πιο λεπτό απ'ότι δείχνουν οι φωτογραφίες στο νετ.
Δεν πείραξα μέχρι στιγμής τίποτα απολύτως και το τηλεφωνάκι πετάει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν πρόλαβα το edit.
To παρακάτω screenshot για τον φίλο μου τον Yperion.
[img=http://s2.postimg.org/lsj3g4z05/ANTUTU_12360424_742337172577543_8088628362840945.jpg]

Last edited:
Παρήγγειλα κι εγώ για φίλο μου το 16άρι. Το θεωρώ ως το καλύτερο value for money αυτή την περίοδο είτε στην έκδοση των 16 είτε σε αυτή των 32.

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Παρήγγειλα κι εγώ για φίλο μου το 16άρι. Το θεωρώ ως το καλύτερο value for money αυτή την περίοδο είτε στην έκδοση των 16 είτε σε αυτή των 32.

αν πω ότι κατάλαβα για ποιό από όλα τα κινητά (huawei, samsung, xiaomi) μιλάς, ψέματα θα πω. Πες μας...

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Μεγειά Σωκράτη , τρομερο VFM το συγκεκριμένο που πήρες.
Σ´ευχαριστώ φίλε.Δεν σου κρύβω ότι όταν έκανα την παραγγελία δεν ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος αφού στις φωτό φαινόταν ένα από αδιάφορο έως άσχημο κινητό.Με το που άνοιξα το κουτί,έπαθα πλάκα!Είναι πιο λεπτό από το Note 3 μου,η φωτογραφική του εστιάζει άμεσα,έχει μια εφαρμογή με την οποία κάνεις record τις συνομιλίες σου,2 κάρτες sim 4G ,χωρητικότητα 32Gb,υπέρυθρες για τηλεχειρισμό άλλων συσκευών,ραδιόφωνο με recorder!!!και όλα αυτά με 124 ευρώ;;;;

Last edited:
Εγώ πάντως ενα Note Pro που έχω πάρει......ναι μεν αλλά....
Αφενός καλό αφετέρου δε το έχω χαρεί.....όταν ήρθε και προσπαθώντας να περάσω την ελληνική ρομ μπρικάρησε, μετά δεν εκανε update μόνο του...στη προσπάθειά μου να το φτιάξω έχασε τα πάντα όλα και δε δούλευε τπτ.....τέλος πάντων ελπίζω από εδώ και πέρα να το ευχαριστηθώ!
Πάντως το Huawei Honor 6 παρότι κατώτερο σε specs το χάρηκα περισσότερο!

Το powerbank της Xiaomi στα 16000mAh σκοτώνει όμως....

Το κινητό ήρθε με την official, πέρασα την ελληνική και όπως ειπα μπρικάρησε......
Αφού το ξεμπρικάραμε περάσαμε την ελληνική και μετά επειδή ήταν developer και δεν έκανε update ειπα να βάλω τη stable.....αλλά απέτυχε!
Μετά άρχισα τα πειράματα φλάσαρα την official ξανά......η ποιά δεν εκανε update.....φλάσαρα άλλη official η ποία έκανε update αλλά μετά το update δε δούλευε τπτ...ούτε οι sim και μετά το ξαπόστειλα να μου το φτιάξουν!

Το δικό μου ήρθε με την 7άρα international stable και άφησα το τηλέφωνο στην ησυχία του.Ούτε Ελληνικές ρομ ούτε τίποτα και το τηλεφωνάκι πετάει.Προτιμώ τις ώρες που θα φάω για να διαβάζω πως θα πειράξω τις ρομ και μετά πως θα διορθώσω τα προβλήματά τους,να διαβάζω κανένα βιβλίο.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Σ´ευχαριστώ φίλε.Δεν σου κρύβω ότι όταν έκανα την παραγγελία δεν ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος αφού στις φωτό φαινόταν ένα από αδιάφορο έως άσχημο κινητό.Με το που άνοιξα το κουτί,έπαθα πλάκα!Είναι πιο λεπτό από το Note 3 μου,η φωτογραφική του εστιάζει άμεσα,έχει μια εφαρμογή με την οποία κάνεις record τις συνομιλίες σου,2 κάρτες sim 4G ,χωρητικότητα 32Gb,υπέρυθρες για τηλεχειρισμό άλλων συσκευών,ραδιόφωνο με recorder!!!και όλα αυτά με 124 ευρώ;;;;

Ήθελα να πάρω ένα Xiaomi note 2 για την κόρη μου (6η δημοτικού) αλλά κλότσαγε γιατί ήθελε "μάρκα" (Samsung).

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Το δικό μου ήρθε με την 7άρα international stable και άφησα το τηλέφωνο στην ησυχία του.Ούτε Ελληνικές ρομ ούτε τίποτα και το τηλεφωνάκι πετάει.Προτιμώ τις ώρες που θα φάω για να διαβάζω πως θα πειράξω τις ρομ και μετά πως θα διορθώσω τα προβλήματά τους,να διαβάζω κανένα βιβλίο.

Και?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Ήθελα να πάρω ένα Xiaomi note 2 για την κόρη μου (6η δημοτικού) αλλά κλότσαγε γιατί ήθελε "μάρκα" (Samsung).

Παλι καλα που δεν σου ζητησε iPhone :flipout:

Έχω το redmi note 2 από τον Σεπτέμβριο! Το κινητό είναι απλά... Απίστευτο!!!
Ούτε το iPad δεν ανοίγω πια! Όποιος το έχει καλό είναι να αρχίσει το διάβασμα στο miui Hellas. Αξίζει ο κόπος, έχει βελτιωθεί πολύ με τις αναβαθμίσεις!