Αγορά Android κινητού

Κοίταξε αφού δεν είσαι όπως λες φανατικός της φωτογραφίας και θες και δεύτερη sim πας κατευθείαν τότε στο poco, θα σε καλύψει μια χαρά!!

Ναι και γω για ποκο με βλεπω αν μεχρι το BF δεν προκυψει καμια συνταρακτικη εξελιξη (σε μοντελα ή σε πτωση τιμων), απλα περιμενω το 256gb να ερθει σε καποια καλη τιμη, αλλιως θα ειχα ηδη τσιμπησει αυτο στο e-shop που βγηκε προσφορα!

Re: Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Τι να πω....εγω δεν ειμαι και κανας ωραιος....γιατι να υποβαλω τον εαυτο μου στη βασανο να με βλεπω σε καλη αναλυση? Για να σκεφτομαι οτι γερασα? χαχα

Προσωπικά σε ελάχιστες φώτος είναι ο εαυτός μου μέσα!!χαχα, την selfie κάμερα δεν ξέρω αν την έχω ανοίξει καν!!, βγάζω τα παιδιά, την σύζυγο, τοπία, street photography, φύση, νύχτα, διακοπές, πορτραίτα κλπ. Η κάμερα είναι ο βασικός λόγος που έχω το ΜΙ 10, αλλιώς θα κρατούσα και το Note 8 pro, Μια χαρά ήταν.

Δεν μου λέτε...Θα κάνω μ...κία αν δώσω το Mi 9T Pro και αγοράσω το Galaxy Note 10 plus?
Το έχω απωθημένο από τότε που είχε βγεί τόσο για την χορταστική οθόνη του,όσο και την πλάτη του σε χρώμα aura glow.
To έχει το Πλαισιο 799 και με τιμολόγιο μου βγαίνει 644 ευρώ.
Το κακό είναι ότι το Xiaomi δεν μου έχει κολλήσει ποτέ ρε γμτ και την Samsung την φοβάμαι.
Το πενάκι του Note δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ποτέ,αλλά το άτιμο μέγεθος της οθόνης και η πλάτη του Note είναι φοβερή.
Έχω κάνει 3 edit στο μνμ.

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Δεν μου λέτε...Θα κάνω μ...κία αν δώσω το Mi 9T Pro και αγοράσω το Galaxy Note 10 plus?
Το έχω απωθημένο από τότε που είχε βγεί τόσο για την χορταστική οθόνη του,όσο και την πλάτη του σε χρώμα aura glow.
Το κακό είναι ότι το Xiaomi δεν μου έχει κολλήσει ποτέ ρε γμτ και την Samsung την φοβάμαι.
Το πενάκι του Note δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ποτέ,αλλά το άτιμο μέγεθος της οθόνης και η πλάτη του Note είναι φοβερή.

Είναι εκπληκτική συσκευή.
Συνολικά ανώτερη από το xiaomi σου .

Σου το λέω από τώρα ότι θα έχεις λίγο μικρότερη αυτονομία.

Για το χρηματικό, εσύ ξέρεις καλύτερα.

Σε αυτά τα χρήματα σκέψου και το s20+.
Θα έχεις την ιδια εμπειρία και με 120hz οθονη.

Είναι σαφώς ανώτερη συσκευή από το κινητό που έχεις, από την άλλη εξαρτάται τη χρήση θα κάνεις ή αν θα εκεμεταλευτείς το πενάκι και τις καλύτερες κάμερες που έχει. Εσυ ξέρεις, στην πράξη το κινητό που έχεις είναι μια χαρά, άλλα όπως καταλαβαίνω σε τρώει να το αλλάξεις!!!

Σωκράτη άκολούθα τό (άπωθημένο)σου...σ'αυτή τή τιμή δίνουν τά μεταχειρισμένα καί μόνο έάν δέν έχεις τήν άνεση πάς στό s10lite στά 386 άπό eshop μέ sd 855ίδιο μέ τόν δικό σου άλλά συνολικά πολύ καλύτερο τό έχω καί τό πλήρωσα 429 άλλά θέλω τό πενάκι τά στέρεο ήχεία τήν άδιαβροχοποίηση τήν άσύρματη φόρτιση καί τό dex τού note...καλές άγορές μήν τό χάσεις όπως τό s20plus τού κωτσόβολου λόγω χρώματος.

Σωκράτη σού δίνω καί μιά έναλλακτική
https://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-mi-10-256gb-8gb-5g-coral-green-gr-p-TEL.092855
Μέ τιμολόγιο στά 475 μέ καλύτερο έπεξεργαστή sd865 καί φωτογραφική 256 gb μέ στέρεο ήχεία υπάρχει καί σέ άλλα χρώματα.Δέν έχει άδιαβροχοποίηση dex καί πενάκι καλή περίπτωση σέ αύτή τήν τιμή άπό 900 καί κάτι όταν πρωτοβγήκε.Περισσότερα θά σού πεί ό Νίκος (karamela) πού τό έχει.

Ναι πράγματι το έχω το Mi 10 και είμαι super ευχαριστημένος. Ειχα στην κατοχή μου και άλλα ακριβά τηλέφωνα π.χ. Iphone 11 pro, Huawei p30 pro άλλα κανένα δεν το ευχαριστήθηκα τόσο όσο το Mi10. Εξαιρετική κατασκευή, οθονάρα από τις λίγες (έχουμε σπίτι και το Xiaomi note 9 pro, η οθόνη του χωρίς υπερβολή μοιάζει ''σκουπίδι'' μπροστά στο Mi10), φανταστικός επεξεργαστής, ταχύτατο, ηχειάρες και κυρίως τρομερή βασική κάμερα με εξαιρετικές επιδόσεις. Στα 590 ευρώ που βρίσκεις από Ελλάδα την έκδοση με 256gb είναι ληστεία ειδικά αν ασχολείσαι με φώτος και βίντεο. Από εκει και πέρα ότι σου αρέσει, αν θες το Note 10 plus Θα μείνεις ευχαριστημένος όπως και να έχει. Αν θες να ρωτήσεις κάτι για το Mi 10 ευχαρίστως να βοηθήσω.

Νίκο ήδη έχεις άνεβάσει δείγματα φώτο καί είναι πολύ καλά γιά κινητό περιμένουμε καί άλλα άπό raw μέ τήν κατάλληλη έπεξεργασία καί πιστεύω ότι θά είναι κορυφαία λόγω μεγάλου αισθητήρα καί 108mp... ύπάρχουν καί λίγο καλύτερα άποτελέσματα σέ άλλα τηλέφωνα σέ βίντεο (iphone) καί ύπό συνθήκες σέ φώτος άλλά μέ διπλάσιες τιμές πού δέν νομίζω νά άξίζουν τό τίμημα.Τό σκέφτομαι πολύ νά τό άγοράσω καί άς θυσιάσω τό πενάκι καί τό λογισμικό τής samsung πού έχω συνηθίσει καί τελευταία έχει βελτιωθεί πολύ στήν ελευθερία πού δίνει στήν παραμετροποίηση πλέον.

Κοίτα ο φακός macro που έχει το κινητό είναι μάπα, ενώ και ο Ultrawide είναι μέτριος στην καλύτερη, ο βασικός φακός όμως είναι κορυφαίος και δεν ξέρω πραγματικά αν μπορείς να πάρεις καλύτερες φώτος στον βασικό φακό από άλλο κινητό, ίσως ελαφρά και αν. Βασικά τα πολύ ακριβά κιντά υπερέχουν στον τηλεφακό και στον Ultrawide. Για τα λεφτά του το θεωρώ κορυφαία επιλογή, flagship κινητό σχεδόν σε όλους τους τομείς χωρίς κουτσουρέματα που βλέπεις σε άλλες συσκευές.
Αδιαβροχοποίηση δεν έχει άλλα η Xiaomi δηλώνει ότι αντέχει σε βροχή και ελαφρύ νερό χωρίς να έχει πάρει όμως επίσημη πιστοποίηση.

Προσωπικά έχω αφήσει εντελώς τις μηχανές στην άκρη για χάρη του κινητού. Με καλύπτουν μια χαρά οι φώτος του, έχω τυπώσει και μερικές μέχρι μέγεθος Α4 και είναι εξαιρετικές, δύσκολα θα πάρεις καλύτερες φώτος με κανονική μηχανή με κιτ φακό, μόνο αν βάλεις καλύτερο ή prime φακό.
Θα ανεβάσω και raw όταν βρω χρόνο. Πρόχειρα δες παρακάτω φώτο σε κακό φωτισμό σε εκκλησία, τι παραπάνω θα είχα κάνει με μηχανή ειδικά με κιτ φακό?

50297221533_5ddff94d74_b.jpg
[/url]IMG_20200829_103039 by NIkolaos Aikaterinis, on Flickr[/IMG]

ή δες εδώ πως το auto Hdr του κινητού έσωσε μια φώτο που θα ήταν η μισή καμένη λόγω σκιών, με μηχανή θα ήθελα μετά επεξεργασία για να την στρώσω, ενώ με το κινητό άμεσα έχω αξιοποιήσιμη φώτο.

50297220933_e62eee850b_b.jpg
[/url]IMG_20200827_152541 by NIkolaos Aikaterinis, on Flickr[/IMG]

OnePlus Nord (128GB) Gray Onyx...https://www.skroutz.gr/s/24109728/OnePlus-Nord-128GB-Gray-Onyx.html

Με τίποτα κινητό ενός χρόνου με 12 mp camera 644 ευρώ.

Έτσι έλεγα και εγώ φίλε όταν έφυγα από apple (πριν 5 χρόνια) , δυστυχώς δεν μπορώ οικονομικά να την ακολουθήσω και την παράτησα , συνήθως έχω Android ναυαρχίδες (τώρα είμαι με το s10) , την εμπειρία χρήσης που έχει το iPhone δεν την βρίσκεις πουθενά, πραγματικά μόνο αυτό μου λείπει από Android

Νομίζω ότι η πτώσης τιμής του Poco f2 έχει ακυρώσει day one την ύπαρξη του Nord και για αυτό θα πέσει και άλλο στην τιμή.
Εγώ το βλέπω να είναι πιο φθηνό το nord πάντως αυτή τη στιγμή για αγορά από Ελλάδα. Και σε μεγάλες αλυσίδες μάλιστα με ότι αυτό συνεπάγεται για δόσεις και εγγύηση.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Πολύ καλή συσκευή το Mi 10 αλλά ρε παιδιά,πολύ Κινεζιά η πλάτη του.Δίπλα στο Note 10 pro που τα είδα σήμερα στο Πλαίσιο,έδειχνε σαν κινητό του κατοστάρικου και συγγνώμη για όσους έχουν την συσκευή.Πάντως κρατήθηκα και δεν αγόρασα τίποτα.
Yπερίωνα,αν σου πω ότι δεν με νοιάζει για το πόσα mp έχει ο φακός;
Το Note ειναι κόσμημα,τέλος.
Στα ίδια χρήματα βέβαια-645 ευρώ-πουλιέται και το κινητό -επίσης κόσμημα- που είχα αγοράσει 2 φορές από Amazon και τα τα γύρισα πίσω λόγω της ανύπαρκτης μπαταρίας τους,το Oneplus 7T Pro σε χρώμα Almond.