Αγορά Android κινητού

Την βοήθεια σας σε αγορά κινητού

Θα αγορασω κινητο τηλεφωνο γυρω στα 300 ευρω απο επιδοτηση....εχω καταληξει σε 3-4 κινητα και θελω την γνωμη σας.....φυσικα μου προτεινετε και οτι αλλο πιστευετε οτι ειναι καλο.....τα κινητα που εχω βρει και δειχνουν ενδιαφερον (υπαρχουν και στο e-shop της vodafone βεβαια)

1. HTC desire-X
2.SONY Xperia GO
3.Nokia Lumia 610 kai
4.Samsung Galaxy S III mini (αλλα θα χρειαστει να συμπληρωσω και κανα 50 ευρω για αυτο-επιδοτηση)

το κινητο το εχω για την δουλεια (απλη χρηση),θα ηθελα να εχει ομορφη λειτουργια στο ιντερνετ και μιας και το διαβασα.....και χαμηλη ακτινοβολια λογω παιδιων στο σπιτι......την γνωμη σας....ευχαριστω!!!

Re: ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΚΙΝΗΤΟΥ

και κατι ακομα που ξεχασα να αναφερω......λειτουργικο android ή windows?οι περισσοτεροι με παροτρυνουν για android,εσεις τι μου προτεινετε?γιατι υπαρχει βεβαια και αυτο το κινητο.....

1.Windows Phone 8S by HTC

Last edited:
Και γω ψηφίζω android, αλλά θα κοίταζα προς Xperia p στα 250 που είναι και πιο "μαζεμένο" από το SII

Απάντηση: ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΚΙΝΗΤΟΥ

Δέν υπάρχει καλύτερο κινητό αυτή την στιγμή και στα λεφτά αυτά (250 euro)
'Οσω και αν το ψάξεις . . .

Sony xperia P

Εννοεις σε αυτα τα λεφτα ή γενικα???
Και αν εννοεις γενικα,τι ειναι αυτο που το κανει καλυτερο ολων???

Άλλη ευελιξία έχει το android από όλες τις απόψεις. Galaxy s2 έχει πολύ χαμηλή ακτινοβολία και με gorilla glass δεν παθαίνει τίποτα.Πλήρες κινητό και με την 4.1.2 θα είναι ακόμα καλύτερο.

Άλλη ευελιξία έχει το android από όλες τις απόψεις. Galaxy s2 έχει πολύ χαμηλή ακτινοβολία και με gorilla glass δεν παθαίνει τίποτα.Πλήρες κινητό και με την 4.1.2 θα είναι ακόμα καλύτερο.

Εμένα πάντως και τα 2 που πέρασαν από τα χέρια μου,τραυματίστηκε το Gorilla glass τους από άγνωστη πηγή(κέρμα,κλειδιά ή κάτι αιχμηρό που συνταξίδευε στην τσέπη μου μαζί τους).

Εννοώ ότι το Xperia p είναι κινητό που αυτά που προσφέρει σε σχέση με την τιμή του είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.... Ποιότητα +οθόνη +κατασκευή αλουμίνιο++++++ αυτά......

Re: Την βοήθεια σας σε αγορά κινητού

εγώ θα έβαζα και το xperia S στο πλάνο. έχει πέσει κοντά στα 300 αν θυμάμαι καλά και το κινητό τα σπάει. Δες το.

με ακομα 50 περιπου το galaxy nexus

edit: τι εγινε ρε παιδια ακριβηνε αυτο; εγω το ειχα αφησει καπου στα 320 πριν τρεις μηνες κ θεωρουσα πως θα εχει πεσει...

Last edited:

με ακομα 50 περιπου το galaxy nexus

edit: τι εγινε ρε παιδια ακριβηνε αυτο; εγω το ειχα αφησει καπου στα 320 πριν τρεις μηνες κ θεωρουσα πως θα εχει πεσει...
Εξυπνάδες της Σαμσουνγκ με τους επίσημους διανομείς. Σχεδόν όλα τα κορυφαία τα ακρίβυναν. Ας είναι καλά τα μικρά μαγαζιά που αν είναι σωστά πρέπει να τα στηρίζουμε.

Εξυπνάδες της Σαμσουνγκ με τους επίσημους διανομείς. Σχεδόν όλα τα κορυφαία τα ακρίβυναν. Ας είναι καλά τα μικρά μαγαζιά που αν είναι σωστά πρέπει να τα στηρίζουμε.
Μα για μικρά μαγαζιά λεω. Περί τα τέλη Νοεμβρίου είχε 320- σε διάφορα τέτοια αλλά τώρα έχει πάνω από 400. Κουφό...
Τέλος πάντων... Σορυ για το οφ-τοπικ!

Έχω την ίδια ερώτηση με τον φίλο πιο πάνω, εκτός απο το huawei και το vodafone υπάρχει και το galaxy mini 2 στα ίδια χρήματα. Μήπως να πάω σε samsung;

http://www.fastcardtech.com/ThL-W8-MTK6589
Γιατί να μην πας εδω να πάρεις ένα τηλεφωνο να το ευχαριστηθείς ; σε σχέση με τις πατάτες που μας πλασάρουν είναι η μέρα με την νυχτα. Εγώ δεν ξανα δίνω ποτέ λεφτά δε καμ σαμσουγκ , ελτζ,σονυ το όνομα πληρώνουμε και τπτ άλλο.
Sent from my LG-E900 using Board Express