Μιλάμε για την ελληνική αγορά. Μάλλον λες για κινέζικο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Εδώ, σε αυτό το thread, μιλάμε για ότι υπάρχει στην ελληνική αγορά, για όσους δεν ενδιαφέρονται να παραγγείλουν κατευθείαν από Κίνα.
Στην ελληνική αγορά δεν νομίζω ότι υπάρχουν καλύτερα στα 100 ευρώ. Εγώ πχ ασχολούμαι μόνο με την ελληνική αγορά, και δεν έχω βρει συνολικά καλύτερο σε προδιαγραφές, στα 100 ευρώ. Υπάρχουν αρκετά υπερτιμημένα που έχουν πχ οθόνη 3,5" ή μερικοί κράχτες παγίδες με 5" οθόνη, τετραπύρηνα, αλλά με 512MB RAM! Μπορεί να έχει μικρή ανάλυση το Lenovo, αλλά συνολικά σε όλες τις προδιαγραφές δεν έχω βρει καλύτερο. Ή μάλλον με λιγότερους συμβιβασμούς, για τα 100 ευρώ.
Υπάρχουν βέβαια και κάποια παλιότερα μοντέλα σε σκρουτζομάγαζα που έχουν πέσει πολύ οι τιμές τους, αλλά δεν έχω βρει πχ φθηνότερο με 5" οθόνη, που να μην έχει μόνο 512 MB RAM.
Βέβαια οι προδιαγραφές από μόνες τους δεν λένε πολλά πράγματα. Ένα καλό στα επώνυμα (ή σχετικώς επώνυμα) είναι ότι υπάρχουν και reviews. Στο link του gsmarena που ανέβασα βλέπω ότι υπάρχουν και reviews, και εκεί βλέπω ότι το Lenovo έχει κάποια θεματάκια. Αλλά με βάσει τα χαρακτηριστικά αλλά και τα reviews μπορεί ο καθένας να κρίνει αν του αρέσει το Lenovo. Εγώ απλώς το ανεβάζω, και κυρίως βάσει των χαρακτηριστικών του και της τιμής που δίνει για αυτά, και φυσικά με ελληνική τιμή.