Αγορά Android κινητού

Ίσως να χάσεις λιγο σε κάμερα.
Η lenovo έχει δικό της ui που όπως και άλλων κινέζων δεν έχει συρτάρι εφαρμογων ( πράγμα που αλλάζει όμως εάν βάλεις έναν άλλον launcher)
Το soc που φοράει δεν είναι καθόλου κακό αλλά λεπτομέρειες για το πόσο καλά συνεργάζεται με το ui της lenovo δυστυχώς δεν υπάρχουν.

Ρίξε μια ματιά στο Huawei honor 4x, στο Ιταλικό Amazon. Ακούγονται πολύ καλά λόγια για τη συγκεκριμένη συσκευή. Και το κυριότερο με ευρωπαϊκή εγγύηση.

δοκίμασα το huawei p8 lite & η διαφορά με τις καλές σειρές της samsung είναι εμφανέστατη...

αν η κορυφή των κινέζικων είναι σε αυτό το επίπεδο, θα έλεγα πως έχουν ακόμα δρόμο για να φτάσουν τους τοπ παίκτες

έχει αγοράσει κανείς από το http://gr.mobileshop.eu ???

φαίνεται πως είναι Ευρωπαϊκό με ο,τι αυτό συνεπάγεται αλλά με προβληματίζει ότι τα περισσότερα κινητά που πουλάνε είναι με δική τους εγγύηση

δοκίμασα το huawei p8 lite & η διαφορά με τις καλές σειρές της samsung είναι εμφανέστατη...

αν η κορυφή των κινέζικων είναι σε αυτό το επίπεδο, θα έλεγα πως έχουν ακόμα δρόμο για να φτάσουν τους τοπ παίκτες

έχει αγοράσει κανείς από το http://gr.mobileshop.eu ???

φαίνεται πως είναι Ευρωπαϊκό με ο,τι αυτό συνεπάγεται αλλά με προβληματίζει ότι τα περισσότερα κινητά που πουλάνε είναι με δική τους εγγύηση

τι κορυφή?για το lite μιλάς όχι το κανονικό

τι κορυφή?για το lite μιλάς όχι το κανονικό

σωστά, δε μίλησα για το κορυφαίο κινητό της huawei, αλλά για μια από τις κορυφαίες (αν όχι η κορυφαία) κινέζικη εταιρεία του χώρου

συγκρίνοντας το lite λοιπόν με το s5 mini & το a5 που τα έχω δουλέψει, η διαφορά είναι σημαντική (οθόνη, ποιότητα κατασκευής & υλικά, αίσθηση πλήκτρων κλπ)

Δε συγκρίνω τις ναυαρχίδες των εταιρειών... εκεί δεν ξέρω τι γίνεται.

σωστά, δε μίλησα για το κορυφαίο κινητό της huawei, αλλά για μια από τις κορυφαίες (αν όχι η κορυφαία) κινέζικη εταιρεία του χώρου

συγκρίνοντας το lite λοιπόν με το s5 mini & το a5 που τα έχω δουλέψει, η διαφορά είναι σημαντική (οθόνη, ποιότητα κατασκευής & υλικά, αίσθηση πλήκτρων κλπ)

Δε συγκρίνω τις ναυαρχίδες των εταιρειών... εκεί δεν ξέρω τι γίνεται.

και τα δυο που αναφέρεις ξεκίνησαν με 400+ ευρώ(και ακόμη είναι ποιο ακριβά απο το p8 που πλέον έχει 215ευρω) ενώ το p8 lite 300

Last edited:
Βλέπω έχει πεσει η τιμή του moto x 2014 κάτω απο 290 .
Νομιζω είναι εξαιρετική περίπτωση για όποιον ψάχνει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Επίσης πολύ καλή πρόταση. Σε λίγο βγαίνει και το M2

Εάν προσέξεις το Μ1 έχει καλύτερα χαρακτηριστικά.

M1

5.5 Inch Sharp/AUO GFF FHD Corning Gorilla Glass 3 Screen, 1920*1080 Pixels, PPI 403
♦ MTK6752 1.7GHz 64-bit Octa Core
♦ Mali T760 MP2/700MHz
♦ Support 2G & 3G & 4G Network: GSM 900/1800/1900MHz, WCDMA 900/1900/2100MHz, FDD-LTE B1/B3,
TDD-LTE B38/B41
♦ 2GB LPDDR3 RAM + 16GB ROM
♦ 13 MP Samsung Back Camera + 5 MP OV5670 Front Camera
♦ Flyme 4 OS ( Based on Android 4.4 System )
♦ Sony/ATL 3140 mAh Battery
♦ Support 4G, Dual Band WIFI, GPS, Bluetooth, Multilanguage, Play Store, OTG, etc.
♦ Hall Effect Sensor, Gravity Sensor, Infrared Proximity Sensor, Gyroscope, Ambient Light Sensor, Touch Sensor,
Digital Compass, etc.

M2
- 5.5 Inch Screen, 1920*1080 Pixel
- MTK6753 1.3GHz Octa Core
- Band: GSM 900/1800/1900MHz, WCDMA 900/1900/2100MHz, FDD-LTE B1/B3, Support 2G & 3G & 4G LTE Network
- 2GB RAM + 16GB ROM
- 13 MP Back Camera + 5 MP Front Camera
- Android 5.0 System
- Battery Capacity 3100mAh

Για να κρατήσουν το κινητό σε χαμηλή τιμή, έχουν χαλάσει τα χαρακτηριστικά του M2.

To Mate 7 πάντως είναι κατασκευαστικά και σχεδιαστικά από τα καλύτερα κινητά της αγοράς. Έχει πέσει και στα 350 ευρώ , για το μέγεθος του είναι φοβερό VFM.

Οποίος ενδιαφέρεται για κινητό αξιόλογο και σε καλη τιμή(155 ) είναι το Lenovo K3 note με ~46000 antutu (64 bit) και πολύ καλη ποιότητα κατασκευής. Σ αυτά τα λευτά πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή.

Οποίος ενδιαφέρεται για κινητό αξιόλογο και σε καλη τιμή(155 ) είναι το Lenovo K3 note με ~46000 antutu (64 bit) και πολύ καλη ποιότητα κατασκευής. Σ αυτά τα λευτά πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή.
από πού φίλε μου;

από πού φίλε μου;

Τοσο πανω κατω εχει στα κινεζικα ιντερνετομαγαζα....προφανως δεν μιλαμε για αγορα απο ελλαδα.Το τελευταιο mid range τσιπακι της mediatek ειναι σουπερ για καλα και οικονομικα τηλεφωνα με το lenovo ισως το καλυτερο απο αυτα.

Καλημέρα !εγώ έχω μια άλλη ερώτηση αν και δεν είμαι σίγουρος το αν θα βρω απάντηση !το μάξιμουμ που διαθέτω για ένα κινητό είναι 200 ευρώ .αυτά που θέλω εγώ κοστίζουν όμως τουλάχιστον 250 .το ερώτημα είναι ,τη γίνεται όταν κάποια εταιρία βγάζει ένα καινούργιο μοδέλο στην αγορά ?πέφτη αυτόματα το τελευτέο στην τιμή η όχι ?πχ όταν βγει το Lg G4 το G3 θα κοστίζει ακόμα το ίδιο ??

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Έτσι ακριβώς.Ορίστε κι ένα link όπου επιβεβαιώνει τα γραφόμενα σου :
http://www.gizchina.com/2015/06/02/meizu-m2-note-scores-less-than-32000-on-antutu/

Η τιμή του πάντως (130 δολλάρια) είναι άκρως δελεαστική.
Εγώ πάντως στο kimovil βλεπω χαμηλότερη τιμή 172$ στο pandawill, άρα κάπου εκεί θα παίξουν 180-190$ (μην ξεχνάμε είναι τιμή presales).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

167.99$ το έχουν από Κίνα το Vickmall, 169.99$ το έχει το Coolicool που με το γενικό κουπονάκι που έχουν forum-5, πέφτει 5$, άρα πάει 164.99$, λίγο πιο φθηνά δηλαδή. Το κινητάκι είναι πολύ καλό πάντως και η Lenovo είναι αξιόπιστη εταιρεία που τελευταία έχει αρχίσει να πέρνει σοβαρά το θέμα των κινητών και να δείχνει πολύ καλά και σοβαρά δείγματα. Αν το δει κάποιος άλλού πιο κάτω, ας το πει να το ξέρει όποιος ενδιαφέρεται να το αγοράσει.

σίγουρα εννοείς το G2 ;) δυστυχώς δεν γνωρίζω εάν θα πέσει η τιμή του όταν βγει το G4..