Αγορά Android κινητού

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Αν είναι να ανέβω στα 399 θα το κάνω μόνο για το Z3.
Δυστυχως ισχυει οτι πληρωνεις παιρνεις.
Μεχρι 200 ευρω το p8 lite δεν θα σε απογοητευσει!

Χρονια Πολλα σε ολους!

Εν τέλει αγόρασα το p8 lite,γιατί η γυναίκα μου δεν είχε επιδότηση(είχαν κάνει λάθος).Το κινητό ήρθε με την 5.0 lollipop κ χτες πήρε την 5.1.1,αυτό σημαίνει ότι η Huawei υποστηρίζει την συσκευή.Για το κινητό έχω να πω ότι δεν κολλάει πουθενά.Έχει πάντα περίπου 1gb ram ελεύθερη και μοναδικό μειονέκτημα θεωρώ την κάμερα η οποία σε συνθήκες που χρειάζεται φλας χωλαίνει σε σχέση με το galaxy s3,το πρόβλημα είναι μάλλον στο φλας το οποίο δε φαίνεται να έχει πολύ δύναμη.Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Απάντηση: Η καλύτερη φωτογραφική κάμερα σε κινητό

Αυτό το έχετε δοκιμάσει; Για 400 ευρώ φαίνεται ότι έχουν δώσει σημασία στην φωτογραφική μηχανή. Το αγόρασε συνάδελφος στην δουλειά και θα το δω από Δευτέρα.

http://techblog.gr/mobile/lenovo-vibe-shot-official-mwc-2015-9876-2/

Όσο για την κάμερα η οποία αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό, είπαμε ότι έχει 16 Megapixel full-frame αισθητήρα με 16:9 format και πολύ καλή απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν εξαιρέσουμε την τεράστια αναμονή από κλικ σε κλικ του Nokia 1020 (κάπου 4 με 5 δευτερόλεπτα) δεν νομίζω πως υπάρχει η ποιότητα των φωτογραφιών του σε άλλο κινητό. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι καν ανάγκη να τραβάς σε raw.
Βέβαια το ότι μπορείς να χάσεις πολλές φωτογραφίες περιμένοντας είναι ένα μεγάλο αρνητικό...

Συγνώμη αλλά αυτό από μόνο του ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. Σαν να μου λες ότι η lamborghini έχει 4" τα 0-100 αλλά έχει ένα μικρό λαγκάκι 2-3 δευτερόλεπτα...:flipout:

Re: Απάντηση: Η καλύτερη φωτογραφική κάμερα σε κινητό

Full 16:9 θα εννοεί, με την έννοια ότι ο αισθητήρας έχει αναλογία 16:9.

Απάντηση: Η καλύτερη φωτογραφική κάμερα σε κινητό

Αυτό δεν είναι και τόσο ιδιαίτερη πρωτοτυπία. Τι θα πει full 16:9 ; αν δεν είναι full 16:9 τότε απλά δεν λέγεται 16:9 .

Re: Η καλύτερη φωτογραφική κάμερα σε κινητό

Αν προτεραιότητα μου ήταν η φωτογραφία, στα 400 ευρώ, Android, θα αγόραζα το LG G4

Re: Απάντηση: Η καλύτερη φωτογραφική κάμερα σε κινητό

Αυτό δεν είναι και τόσο ιδιαίτερη πρωτοτυπία. Τι θα πει full 16:9 ; αν δεν είναι full 16:9 τότε απλά δεν λέγεται 16:9 .

Kατ' αρχήν δεν γράφει η ίδια εταιρία κάπου full-frame. Ή αν το έγραψε, το απέσυρε.
http://shop.lenovo.com/ae/en/smartphones/vibe/vibe-shot/#tab-tech_specs

O αισθητήρας απ' ό,τι έχω καταλάβει έχει αναλογία 16:9, και κάποιος αρθρογράφος υποθέτω ότι το ονόμασε αυτό "full-frame" επειδή καλύπτονται ακριβώς οι αναλογίες του αισθητήρα.

Στην oxygen αναφέρεσαι;

Πιο πολύ μάλλον αναφέρεται στην CyanogenMod, που ήδη έχει βγει πριν λίγες μέρες.

Και η oxygen σουπερ σταθερη ειναι ...

Αν και ένα μήνα μετά τώρα το είδα... Δυστυχώς η oxygen δεν έχει καμιά σχέση με την cyanogenmod.

Αν και ένα μήνα μετά τώρα το είδα... Δυστυχώς η oxygen δεν έχει καμιά σχέση με την cyanogenmod.

Σε tuning οντως δεν εχει.Επιτηδες ομως εχουν κανει ετσι την oxygen , να ειναι οσο πιο κοντά σε στοκ γίνεται.
Σταθερή ειναι πάντως η oxygen.
Αν θες πάντως περνάς την cyanogen.

Γενικά δεν.. οι συσκευές της oneplus φέτος και το λειτουργικό δεν ενθουσίασε ούτε εμένα ούτε γενικά. Ελπίζω για του χρόνου σε κάτι καλύτερο

γεια σας, ενδιαφερομαι για καινουριο κινητο μεχρι 150 ευρω.
το ματι μου εχει πεσει στo samsung j5 στα 150 ευρω http://www.skroutz.gr/s/7333160/Samsung-Galaxy-J5-8GB.html#js_reviews
ειναι καλη επιλογη η προτεινετε κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα?
σας ευχαριστω.

Για τα χρήματα του ειναι πολυ καλο.
Αν μπορείς να ανέβεις στα 220 δες το flex 2 που είναι κυριολεκτικά σε άλλη κατηγορία. Ξεκίνησε από 699 και έχει κορυφαία χαρακτηριστικά.

γεια σας, ενδιαφερομαι για καινουριο κινητο μεχρι 150 ευρω.
το ματι μου εχει πεσει στo samsung j5 στα 150 ευρω http://www.skroutz.gr/s/7333160/Samsung-Galaxy-J5-8GB.html#js_reviews
ειναι καλη επιλογη η προτεινετε κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα?
σας ευχαριστω.

Το έχει η κόρη μου κανένα δίμηνο , για τα λεφτά του είναι η καλύτερη επιλογή και σε κάμερα και σε οθόνη ενώ η μπαταρία κρατάει 2 μέρες άνετα με μέτρια χρήση (για να μην σω πω τρεις). Το μόνο αρνητικό που έχω βρει είναι ότι αργεί να φορτίσει (σε σχέση με ακριβότερα κινητά όπως το S6 που έχουν fast charging) , συγκεκριμένα θέλει πάνω από 2 ώρες.

Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση σας παίδες, σε ένα από τα δύο θα καταλήξω..