Αγορά Android κινητού

@atari Δε θα το ελεγα. Ποτε δε της αρεσε η εκδοση του λειτουργικου της samsung. Για να ειμαι ειλικρινης, ουτε και εμενα. Το (πλεον παλιο) android 5.0 ειναι αρκετα προβληματικό, τουλάχιστον στις εκδοσεις που κυκλοφορει απο τους τοπικους παροχους τηλεφωνιας. Εγω το χρησιμοποιω αποκλειστικά με CM13 (και περιμενω τον Οκτωβριο να ληξει το συμβολαιο μου για να το αλλαξω και εγω). Ειναι 2+ χρονων και η samsung δυστυχως φαινεται να το εχει εγκαταλειψει

Συμφωνουμε! Γιαυτο ειπα 5s και οχι S5... ;)

Ο αδερφός μου ήταν από τους τυχερούς που πρόλαβε κ πήρε το 5Χ 32gb στα 280 περίπου! Είναι ενθουσιασμένος...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Συμφωνουμε! Γιαυτο ειπα 5s και οχι S5... ;)

Χεχε! Συγνωμη, διαβασα γρηγορα!:slapface: Καλό το 5S, αν και λιγο αμαρτια ειναι να δωσουμε τοσα χρηματα για κινητο 2+ χρονων.

Και όμως το πηραμε αποψε τελικά το 5Χ με τα 32GB στις 2600κορωνες, 275 περιπου ευρω. Εξαιρετικο τηλεφωνο. Απλα εξαιρετικό. Χωρις παρεξηγηση στα γουστα των αλλων, ας πεταει ο κοσμος 700αρια και 800αρια..

Edit: Σε 4 τεραστια καταστηματα ηλεκτρονικων, βρηκαμε τα 2 τελευταια 32αρια, ενα ασπρο και ενα μαυρο. Μπηκα στο πειρασμο να παρουμε και τα δυο, αλλα κρατηθηκα και το πηρε μονο εκεινη.

Last edited:
Εννοείτε ότι δεν υπάρχει 32άρι σ' αυτή την τιμή, όχι ότι δεν υπάρχει 32άρι γενικά έτσι; Γιατί στο skroutz το βλέπω κανονικά στα 320 ευρώ. Άλλο 280 άλλο 320 ευρώ βέβαια αλλά και πάλι καλή είναι η τιμή για το συγκεκριμένο κινητό.

Τα παιδια δε ξερω τι εννοουν, αλλα εδω δεν υπαρχει πουθενα η συσκευη σε στοκ, παρα μόνο σε ελαχιστα ιντερνετικα καταστηματα.

Τοσο καλό και σοβαρό κινητό. και μετα βλεπω το skin που πηρε...

s-l1600.jpg

Τα παιδια δε ξερω τι εννοουν, αλλα εδω δεν υπαρχει πουθενα η συσκευη σε στοκ, παρα μόνο σε ελαχιστα ιντερνετικα καταστηματα.

Επειδή δε μ' έχει απασχολήσει για αγορά δεν το έχω ψάξει, κοίταξα μόνο στο skroutz. Βλέπω σε αρκετά καταστήματα status για 32άρι "άμεση παραλαβή/παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες". Τώρα αν αυτό σημαίνει ότι το έχουν διαθέσιμο ή θεωρούν πως μπορούν να το έχουν σύντομα δε γνωρίζω. Πάντως τα 32GB είναι must δεδομένης της μη ύπαρξης SD card (και λίγα είναι). Ελπίζω σε 64άρα έκδοση στο επόμενο.

Καλημερα!
Ψαχνω συσκευη για τη συζυγο. Τωρα εχει one plus one και σε γενικες γραμμες ειναι ευχαριστημενη. Νομιζω οτι αυτο ειναι και το μεγιστο μεγεθος που μπορει να αποδεχτει. Τιμη εως 400 ευρω και θα ηθελα οσο δυνατον καλυτερη φωτογραφικη μηχανη. Τι θα μου προτεινατε εως αυτα τα χρηματα; Θα ηθελα σιγουρα nfc, μιας και οι ηλεκτρονικες πληρωμες γινονται mainstream σιγα σιγα. Προσωπικα λατρευω το stock android (οι δυο προηγουμενες μου συσκευες ειναι nexus 4, moto x 2014), αλλα εκεινη δεν εχει προβλημα.

Σκεφτομαι σοβαρα το nexus 5x (32gb). Ειναι καλη η καμερα του; μηπως υπαρχει κατι καλυτερο αν ανεβουμε εως ενα 100αρικο παραπανω (απο τα 300, που κοστιζει το 5αρι);

Καλημερα!
Ψαχνω συσκευη για τη συζυγο. Τωρα εχει one plus one και σε γενικες γραμμες ειναι ευχαριστημενη. Νομιζω οτι αυτο ειναι και το μεγιστο μεγεθος που μπορει να αποδεχτει. Τιμη εως 400 ευρω και θα ηθελα οσο δυνατον καλυτερη φωτογραφικη μηχανη. Τι θα μου προτεινατε εως αυτα τα χρηματα; Θα ηθελα σιγουρα nfc, μιας και οι ηλεκτρονικες πληρωμες γινονται mainstream σιγα σιγα. Προσωπικα λατρευω το stock android (οι δυο προηγουμενες μου συσκευες ειναι nexus 4, moto x 2014), αλλα εκεινη δεν εχει προβλημα.

Σκεφτομαι σοβαρα το nexus 5x (32gb). Ειναι καλη η καμερα του; μηπως υπαρχει κατι καλυτερο αν ανεβουμε εως ενα 100αρικο παραπανω (απο τα 300, που κοστιζει το 5αρι);

περίμενε μερικές μέρες, αύριο παρουσιάζεται το one plus 3

Καλημερα!
Ψαχνω συσκευη για τη συζυγο. Τωρα εχει one plus one και σε γενικες γραμμες ειναι ευχαριστημενη. Νομιζω οτι αυτο ειναι και το μεγιστο μεγεθος που μπορει να αποδεχτει. Τιμη εως 400 ευρω και θα ηθελα οσο δυνατον καλυτερη φωτογραφικη μηχανη. Τι θα μου προτεινατε εως αυτα τα χρηματα;

Galaxy S6 , κορυφαία κάμερα (καλύτερη από του S7 ημέρα , χειρότερη νύχτα).

Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις! Το νεξους το γλυκοκοιταζω παρα πολυ ειναι η αληθεια, βοηθαει και η πολυ δελεαστικη τιμη. Το opo3 δεν το ειχα υποψιν μου. Ελπιζω να μην χρειαστουν οι ταρζανιες που ειχαμε κανει τοτε με το opo1 γιατι δεν θα αντεχα να τα ξανακανω, οσο καλο και αν ειναι. Εχω δει τα s6 και s6 edge και δεν αμφιβαλλω οτι ειναι πολυ καλα τηλεφωνα και με καλη καμερα. Με προβληματιζει λιγο το skin της samsung, αλλα και το γεγονος οτι θελει μανουβρες για να κανεις update (ξερω οτι τα ΟΤΑ καθυστερουν και βαριεμαι να κανω οτι εκανα και με το S2 που ειχε παλια η συζυγος).

και παλι ευχαριστω για τις αποψεις σας!

Μου κάνει εντύπωση πάντως το ότι είναι για σύζυγο και μιλάμε για updates και για φλασαρισματα και όχι για ένα σ6 με τις ευκολίες του skin της Samsung.

Μου κάνει εντύπωση πάντως το ότι είναι για σύζυγο και μιλάμε για updates και για φλασαρισματα και όχι για ένα σ6 με τις ευκολίες του skin της Samsung.

lol...δικιο εχεις αλλα:

α) υπευθυνος των τεχνολογικων αγορων ειμαι εγω, οποτε και για τη συζυγο να προκειται να αγοραστει κατι, πρωτα απο ολα πρεπει να αρεσει σε εμενα
β) αν κατι παει στραβα, εγω θα επωμιστω τη διορθωση του
γ) οταν θα με ρωταει "πως κανω το Χ", δεν εχω ορεξη να ψαχνομαι και να μαθαινω απο την αρχη την καθε χαζομαρουλα που εχει βαλει ο κατασκευαστης

Το S6 έχει πάρει το 6.0.1 και είναι και κατασκευαστικά premium συσκευή (το Nexus 5Χ προσωπικά μου φαίνεται πλαστικούρα) , παρόλα αυτά είναι stock android και αφού έχεις συνηθίσει θα σου φανεί πιο ευκολο.

Το 5Χ έχει πολύ καλή κάμερα! Ίδια με του 6Ρ αν δεν κάνω λάθος!
Το έχει ο αδερφός μου κ είναι ενθουσιασμένος!
Σήμερα δε που πέρασα από ένα ΜΜ κ είδα κ το 6Ρ τολμώ να πω πως τα πιο "ματ" χρώματα της οθόνης του 5Χ μου φαίνονται πιο νορμαλ στο μάτι..
Μπαίνω σε πειρασμό να το πάρω αν και το 5αρακι μου πάει μία χαρά κ ουσιαστικό λόγο δεν έχω...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Αν η αγορα πρεπει να γινει τωρα, 5Χ με κλειστα τα ματια. Και η ποιοτητα κατασκευης ειναι παρα πολυ καλή. Το πλαστικό δε σημαινει κακή ποιοτητα κατασκευής. Ωστόχο εχω εντοπισει ενα bug, πως σε καποιες εφαρμογες το μικροφωνο εχει χαμηλή ενταση. Πχ καποιοι συγγενεις της συζυγου παραπονιουνται πως δεν την ακουν δυνατα στο viber. Οπως φαινεται ειναι και known fault.

Στα λεφτά του το n5x δεν έχει αντίπαλο εκτός από το g4 βέβαια με κίνδυνο bootloop. Από εκεί και πέρα είναι και αυτό που είπες ότι πρέπει να ψάχνεις από την αρχή. Και μιας και είχε και One plus πριν θα της φανεί πιο οικείο

Από την τρέχουσα γκάμα της Samsung τι να προτιμήσω?

για τη σύζυγο?
έχει παλιό samsung 4-5ετίας (s advance) που πλέον σέρνεται απίστευτα.
Θέλω οπωσδήποτε μεγάλη ram και να μην ξεφύγουμε από τα 200 ευρώ.
Ούτε παντόφλες και τέτοια.