Αγορά Android κινητού

Re: Από την τρέχουσα γκάμα της Samsung τι να προτιμήσω?

Το χω παρει για την κυρα μου.

Καθε φορα εντυπωσιαζομαι απο την οθονη και το value for money.

τα ψαχτήρια βγάζουν επίσης
Α3 Α300FU
A3 duos 4g
A3 a300F

διαφορά γύρω στο 50άρι

γνωρίζετε πως συγκρίνεται το Α3 με ένα παλιό πχ S3?

τα ψαχτήρια βγάζουν επίσης
Α3 Α300FU
A3 duos 4g
A3 a300F

διαφορά γύρω στο 50άρι

γνωρίζετε πως συγκρίνεται το Α3 με ένα παλιό πχ S3?

Να κοιτάξεις να είναι το A3 2016 (A310) , υπάρχει και Α3 2015 (A300) που είναι φτηνότερο όπως λες.

Ναι αλλά σε τι διαφέρουν

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλύτερη ποιότητα κατασκευής , μεγαλύτερη και καλύτερης ανάλυσης οθόνη και βελτιωμένη κάμερα.

Γιατί όχι το J5 (2016);
Μόνο στον επεξεργαστή υπερτερεί λίγο το Α3. Σε όλα τ' άλλα είναι καλύτερο το J5 και στοιχίζει τα ίδια.
Έχει περισσότερη RAM, λίγο μεγαλύτερη οθόνη, απίστευτη μπαταρία και είναι πιο πρόσφατο...
Πολύ καλύτερο vfm το J5 κατά τη γνώμη μου.

Μπορεί κάποιος να μου πει σε γενικές γραμμές τι σημαίνει η σειρά a η j ή αλλη αν υπάρχει. Η s ξέρω.

Ετσι κι αλλιως τα χαρακτηριστικά κοιτάζουμε...

Απάντηση: Από την τρέχουσα γκάμα της Samsung τι να προτιμήσω?

Μιας και μπήκε και το J5 στο τραπέζι,ας πάει η σύζυγος να τα δει από κοντά.
Για τα δικά μου γούστα,το ένα είναι κόσμημα (Α3) το δε J5 είναι σα να έχει το S3 που θέλει ν´αλλάξει.

Nexus 5X ή Samsung A5 ?

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για αγορά συσκευής μέχρι τα 250 για τη γυναίκα μου . Η αγορά θα γίνει άμεσα, ίσως και σήμερα.Έχω καταλήξει στα nexus 5x και samsung a5.
Πρώτο κριτήριο είναι η καλύτερη κάμερα για να αποφύγουμε την αγορά και φωτογραφικής μηχανής.
Αν επέλεγα εγώ θα έπαιρνα το lg, αλλά δεν την ενδιαφέρει καθόλου το λειτουργικό. Δεν κάνει βαριά χρήση γενικώς. Λίγο fb και browsing.
Αν υπάρχει και κάτι άλλο , ευπρόσδεκτες οι προτάσεις.

Απάντηση: Lg nexus 5x ή samsung a5 ?

Θα ήθελα 5" οθόνη τουλάχιστον Επίσης ξεπερνά το budget και ειναι και σχετικά παλιο μοντέλο.

Δοκίμασε το δικό μου oppo find 7a (5.5")και μου είπε πως είναι το όριο της . Οι 4" του iPhone είναι λίγες πια.

Re: Lg nexus 5x ή samsung a5 ?

Εγώ θα διαλεγα το nexus, αλλά πιστεύω ότι για γυναίκα το Α5 2016 είναι ταμαμ.
Καλύτερη οθόνη, αρκετά καλή κάμερα αν και όχι σαν του nexus, και καλύτερη κατασκευή.
Το touchwiz όσο και να το βριζουμε , είναι μακράν πιο πληρες πακέτο από το σκέτο android.
Και με τα δυο θα είναι χαρούμενη, με το Α5 πιο πολύ ίσως.

Νομίζω οτι αν πάτε να τα δείτε από κοντά,το LG δεν έχει καμία τύχη,ειδικά αν πετύχετε το Α5 σε χρυσό.

Re: Lg nexus 5x ή samsung a5 ?

Με 220$ παίρνεις το LeTV Le 2 Pro X620 5,5 ίντσες βέβαια από Κίνα μεριά αλλά πολύ πάνω από αυτά που κοιτάς

Πηγα και ειδα το a5 στην vodafone. Οντως ειναι πολυ ωραιο.Ξεχωριζει σε σχεση με το j5 που ειχα ως πιο φτηνη εναλλακτικη.Μαλλον εκει θα καταληξω. Το nexus δεν το εχω δει απο κοντα.

Αν εχουν παραπλησιες επιδοσεις στην φωτογραφικη μηχανη, δεν τιθεται θεμα. Αυτο ειναι που την ενδιαφερει περισσοτερο.

Φοβαμαι πως το pure android θα της φανει λιτο, ενω με το touchwiz θα μεινει εντυπωσιασμενη. Προρχεται απο s3 mini...

Απο Κινα μερια δεν θελω, γιατι η αγορα πρεπει να γινει αμεσα. Ασε που ειναι και λιγο λαχειο.
Π.χ. Ωραιο το oppo , αλλα το εχουν αφησει στο ελεος του Θεου. Αν δεν θελεις να το σκαλισεις, δεν βλεπεις προκοπη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης μιας και δεν ενδιαφέρεται για την εμφάνιση τόσο πολύ, αξίζει η διαφορά των 70 ανάμεσα σε a5 και j5; Βλέπω πως έχουν σχεδόν ίδια κάμερα με το j5 να υστερεί λόγω έλλειψης ois. Είναι τόσο σημαντικό;

Για τη χρήση που ανέφερα , δεν επαρκεί το j5;