Αγορά Android κινητού

Re: Κινητό μέσου budget με πραγματικά καλή φωτογραφική

αν εννοεις του 2017 με λιγο παραπανω υπαρχει και το s6

αν εννοεις του 2016 συμφωνω , εχει και image stabilization

ειναι και αξιοπρεπες τηλεφωνο

αν εννοεις του 2017 με λιγο παραπανω υπαρχει και το s6

αν εννοεις του 2016 συμφωνω , εχει και image stabilization

ειναι και αξιοπρεπες τηλεφωνο

Εννοείται το 2016 στην τιμή που θέλει.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Εννοείται το 2016 στην τιμή που θέλει.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

https://www.mediamarkt.gr/el/search.html?campaign=true&searchProfile=onlineshop&catalogId=14051&query=honor-6x&storeId=99452,νομίζω σε αυτή την τιμή δεν πρέπει να το πολυσκεφτεις!

Απάντηση: Re: κινητό μέσου budget με πραγματικά καλή φωτογραφική

Ξαφνικά,χωρίς προειδοποίηση το τηλέφωνο φαίνεται ότι κάνει επανεκκίνηση, κολλάει στο αρχικό logo και δεν επανέρχεται.Συμβαινει πολύ στα ,nexus 5x και γενικότερα σε συσκευές lg,g4 πχ.Αν είσαι στην εγγύηση το στέλνεις procardia και σου αλλάζουν πλακέτα,αν κ οπότε βρουν.Ενδεχεται μετά να λειτουργεί κανονικά, μπορεί όμως κ να το ξαναπάθει.
Προς διευκρίνηση μόνο, άσχετα με την κουβέντα για την κάμερα, αυτό το πρόβλημα δεν το έχουν όλα τα LG. Παίρνω συνεχώς LG κινητά τα τελευταία χρόνια, τέσσερα διαδοχικά, όχι επιπέδου G4 βέβαια. Και ένα LG τάμπλετ που είχα μέχρι πέρυσι, πριν το δώσω. Σε κανένα από αυτά τα LG μου δεν είχε παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα.

να διευκρινήσω επίσης.
αν δεν έγινε κατανοητό.
δεν είμαι άνθρωπος που αλλάζει κινητό όταν βγεί νεο μοντέλο.
Ούτε για αντικείμενο που είναι σε τσέπες - τσάντες και μπαινοβγαίνει 200 φορές τη μέρα θα δώσω 600 ευρώ.

ήδη έχω πει ότι έχω κινητό παλιά ναυαρχίδα υποτίθεται S3 και μάλιστα αγορασμένο και αυτό στην φάση του τέλους του κύκλου του. Σήμερα είναι 4.5 χρόνια στα χέρια μου και σχεδόν 6 ετών μοντέλο.
Αρα θέλω κάτι καλύτερο, φρέσκο και επειδή τυχαίνει να χρησιμοποιώ συχνά το κινητό ως φωτ μηχανή, ψάχνω κάτι τέτοιο.

Από αυτά που είδα, επειδή έχω σε εκτίμηση τα nexus φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά...έχει ρίσκο.
Τα huwaei θεωρώ ότι πρέπει να πάρω αν πάρω σειρά Ρ γιατί αυτή έχει υποτίθεται συνεργασία με leica. Την άλλη σειρά δεν την ξέρω.
Αλλά και πάλι ό,τι είδα σε Ρ έχει ένα sar στο θεό, 1.3 και βάλε. Ενώ αυτό που έχω αλλά και τα σύγχρονα σαμυ έχουν 0.3

Σκεφτόμουν πριν κανα 6μηνο για J7.
Σίγουρα θεωρώ ότι ένα μοντέλο σύγχρονο μετά από 5-6 χρόνια θα έχει κάνει πρόοδο και στις μηχανές.

Αρα αυτό είναι το ερώτημα.
Οπωσδήποτε sar χαμηλό.
σειρά από samy J ή Α ίσως (θέλω και ράδιο) ή κάποιο που να τα χτυπάει αυτά.
παλιά τα ΝΟΚΙΑ είχαν καλές μηχανές. Κάποια sony επίσης.

Κάτι σε Sony Xperia, xiaomi άντε και κανα Lumia θα κοίταζα για φωτογραφική

Sent from my iPhone using Tapatalk

οσο αφορα τα samsung

η γυναικα μου εχει το a5 2016 , ωραια κατασκευη , χορταστικη οθονη 5.5 , fhd , πιο ομορφο πιστευω απο το 2017 , που λογω αδιαβροχοποιησης το εχουν πιο ..
ειναι καποιες μερες που του ηρθε και η αναβαθμιση σε android 7
εχει και ραδιοφωνο και καλη αυτονομια , sar 0.29 - 0.47 , και micro-sd

η φωτογραφικη του τωρα , ειναι καλη σε specs , f1.9 , 28mm (δε την λες και wide) , IS , εχει και manual ρυθμισεις White balance, ISO και Exposure
σε πραγματικες συνθηκες αν μπορουσες να την δοκιμασεις θα ηταν η καλυτερη λυση

απο το J το θεωρω καλυτερο

edit ; πριν το a5 ειχε το s4 , το s4 μοιαζει πλαστικουρα διπλα του

το μονο που θα ηθελα να ειχε θα ηταν το led notification

Last edited:
Απάντηση: Κινητό μέσου budget με πραγματικά καλή φωτογραφική

Όμως δεν θέλω να κάνω παραχώρηση στη φωτογραφική του.
Δεν με ενδιαφέρουν τα πίξελ, με ενδιαφέρει o αισθητήρας και ο φακός ...(λέμε τώρα).

Το "Δεν θέλω να κάνω παραχώρηση" το εκλαμβάνω ότι θέλεις φωτογραφία που να την βλέπεις στο PC/TV και να την κρατάς αρχείο.

Δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει αυτό με 200 ευρώ. :chinscratch:

Βέβαια από θέμα ταχύτητας κλπ ότι φρέσκο κι αν πάρεις θα πάθεις πλάκα σε σχέση με το S3. Ειχα κι εγώ S3 το άνοιξα μια μέρα, και σε 2 λεπτά το έκλεισα... :flipout: (και πολύ λέω)

Γιατί βρε Τασο... αυτές του s3 τις βλεπω μια χαρά στο πισι...

Απάντηση: Re: Κινητό μέσου budget με πραγματικά καλή φωτογραφική

δεν την ξέρω τη σειρά αυτή...

αυτό που σου πρότεινε ο φίλος είναι κελεπούρι, στο είπα και στο fb. Με 179 δεν υπάρχει καλύτερο τηλέφωνο στην ελλάδα σήμερα.

Πάρτο γιατί θα χλαιιιιιις.

ρε συ είναι η φτηναδούρα τους σειρά...
δεν έχει καλά οπτικά
και έχει ένα sar ούτε ψηστιέρα νατανε...

ρε συ είναι η φτηναδούρα τους σειρά...
δεν έχει καλά οπτικά
και έχει ένα sar ούτε ψηστιέρα νατανε...
Αδερφέ με τα χρήματα που θέλεις να δώσεις,δεν μπορείς να πας σε ναυαρχίδα.Θα πας αναγκαστικά σε ποιο κάτω σειρά,αν θες δίνεις κάτι παραπάνω κ πας σε honor 8,για εμένα ή για p9 με τους leica.Βεβαια από ότι λένε η κάμερες ίδιες με του honor 8 ειναι,απλά γράφει leica.

Αδερφέ με τα χρήματα που θέλεις να δώσεις,δεν μπορείς να πας σε ναυαρχίδα.Θα πας αναγκαστικά σε ποιο κάτω σειρά,αν θες δίνεις κάτι παραπάνω κ πας σε honor 8,για εμένα ή για p9 με τους leica.Βεβαια από ότι λένε η κάμερες ίδιες με του honor 8 ειναι,απλά γράφει leica.
ειπα εγω ναυαρχίδα?
το p9 ναυαρχίδα είναι?
ναυαρχίδα πχ ειναι το s8...

Για να το πούμε αλλιώς, με τα χρήματα που δίνεις δεν πας σε πρώην ναυαρχίδα (εκτός και αν ψωνίσεις μεταχειρισμένο/2-3 μοντέλα πίσω κλπ), όπως είχες κάνει τότε με το S3. Ο λόγος είναι απλός: οι ναυαρχίδες πλέον δεν κάνουν 600 ευρώ όπως παλιά, αλλά 800 και 1000+ ευρώ, με αποτέλεσμα ακόμα όταν αντικατασταθούν να παραμένουν πανάκριβες. Για του λόγου το αληθές, τσέκαρε πόσο κάνει ακόμα το galaxy S7 στο skroutz.

Ναι αλλά βλέπω πχ ενα π9 να θεωρείται ναυαρχίδα.
παλιά ναυαρχιδες είχαν μονο οι premium εταιρείες.
Τώρα αν αρχίσουμε να βλέπουμε τα π9 ως ναυαρχίδες....

παντως δε βλέπω νοημα να θελω να δωσω βάρος στη μηχανή πχ και να προτείνεται το honor αντι του p

Το P9 δεν είναι ναυαρχίδα. Ναυαρχίδα είναι αυτό:

http://www.skroutz.gr/s/11799417/Huawei-P10-Plus-Dual-6GB-128GB.html

Επίσης, όταν μιλάμε για τη Huawei, πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι πρόκειται για υπερ-σοβαρή εταιρεία,η οποία όχι μόνο βγάζει τηλέφωνα, αλλά είναι μέρος της ανάπτυξης της παγκόσμιας τεχνολογίας της κινητής τηλεφωνίας:

http://www.emea.gr/dt-–-huawei-παρουσίασαν-την-πρώτη-σύνδεση-μέ/523914/523914/