Αγορά Android κινητού

Re: Κινητό μέσου budget με πραγματικά καλή φωτογραφική

για να μην σας κουράζω άδικα, έκανα μια βόλτα και χάζεψα μερικά.
θα έλεγα ότι σκέφτομαι να κινηθώ μεταξύ των

J7 2017
A5 2017
Nokia 6
P9-10 lite
Honor 6x-5x
Redmi note 4x

εχω στρεσσάρει λιγο το μπάτζετ καθώς γενικά τα κρατάω χρόνια.
σοβαρός παράγοντας όπως έχω αναφέρει επίσης, είναι το sar...

καθώς η τελική απόφαση δεν πάρθηκε ακόμα κάνω μια αναθεώρηση γενικά

χωρίς να έχουν αλλάξει οι αρχικές απαιτήσεις, προστίθενται οι παραπάνω προβληματισμοί.

καθώς αλλάζω αργά τα κινητά (μετά από 4 χρόνια συνήθως) δεν νομίζω ότι θέλω να πάρω κάτι που λες εντάξει έδωσα 150 ευρώ, ας πάρω κάτι άλλο.
Επίσης ένας σημαντικός παράγοντας (για κάποιους αδιάφορος) είναι το led notification ή το allways on dsiplay...
Τέλος αποκλείονται τα τηλέφωνα με 32 χωρίς δυνατότητα επέκτασης μνήμης, καθώς ήδη το κινητό που έχω είναι 16άρι με μιά 32άρα επι πλεον και είναι στα 10/26

μετά από την αναθεώρηση αυτή οι παίκτες είναι (και μην βαράτε)

S7 και P9. Δηλαδή στα 300-400 ευρώ.

Υπάρχουν ενστάσεις ή αντίλογος στην κατηγορία αυτή?

Το S7 είναι πολύ καλή επιλογή, αν και δεν έχει τις ρυθμίσεις της leica του P9 πιστεύω ότι βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Από τη παραπάνω λίστα σου εάν μπορείς να το βρεις οικονομικό πολύ καλή επιλογή είναι το Α5 2017 αλλά από πλευράς επιδόσεων είναι λίγο κάτω από S6.

To S7 Edge όσο και το Α5 έχουν εξαιρετική αυτονομία, το απλό S7 θα βγάζει τη μέρα σχετικά άνετα αλλά μέχρι εκεί.

Δημήτρη δές καί τό νήμα μέ τό oneplus5 αγορά από έξω στά 340 μέ τόν επεξεργαστή 835 καί στό dxo μεγαλύτερη βαθμολογία στή φωτογραφία καί από τό s8 αλλά καί από τό iphone plus.Υπάρχουν βέβαια διαφωνίες μέ τά αποτελέσματα γιά τήν κάμερα.Επίσης τό Samsung s7 είναι πολύ καλή επιλογή πού αναφέρει
καί τό μέλος στό παραπάνω πόστ αλλά εάν δέν βιάζεσαι νά περιμένεις τήν μαύρη παρασκευή καί τό στήσημο στίς ουρές..Καλή επιτυχία στήν όποια επιλογή σου.

Last edited:

για να θεωρηθεί το θέμα λήξαν και καθαρά ενημερωτικά κατέληξα σε ένα μτχ S6.

Γειά σας. Θέλω βοήθεια. Ψάχνω για δικαρτο με έξτρα καρτα μνήμης η αν παίρνει το κόλπο με την σιμ κολλημένη στην sd μιας και τα 32gb δεν φτάνουν.
Με ενδιαφέρει η κάμερα σε φωτογραφία και βίντεο. Τωρα εχω ένα redmi note 3 pro. Για μεταχειρισμένο ποιο πολυ μιας και το μπάτζετ δεν εναι πανω 200-250 ευρώ.
Σκέφτηκα το lg g4 αλλά με αυτά που διαβάζω για ξαφνικό θάνατο με απογοητεύει.
Μακάρι να έχει ενα xiaomi με oled και σωστή κάμερα στα χρήματα που ψάχνω.
Θα περιμένω την βοήθειά σας. Σας ευχαριστώ

δίκαρτο με έξτρα κάρτα μνήμης ταυτόχρονα δεν νομίζω να υπάρχει.
Υπάρχουν απλά δυό slots όπου μπαίνει μια sim και μετά είτε άλλη μια sim ή μια sd.
Αλλά φυσικά αφορούν κάποια τηλέφωνα και προφανώς όχι αυτό που επέλεξα τελικά.

Έτσι είναι το xiaomi που εχω και εχω βρει το κόλπο και εχω και 2sim και μια sd κάρτα. Οπότε ποιο δικαρτο?

Απάντηση: Κινητό μέσου budget με πραγματικά καλή φωτογραφική

αυτές τις μέρες παίξανε πολλά κουπόνια από τους σχιστομάτηδες.

Βγήκε το xiaomi mi6 6/64 στα 200 ευρώ και το ίδιο αλλά 6-128 στα 340, που είναι τιμές που δεν πλησιάζονται!

αυτές τις μέρες παίξανε πολλά κουπόνια από τους σχιστομάτηδες.

Βγήκε το xiaomi mi6 6/64 στα 200 ευρώ και το ίδιο αλλά 6-128 στα 340, που είναι τιμές που δεν πλησιάζονται!

Σε ποιο store έπαιξε 200 ευρώ ??? :confused: :blink:

edit.

Άκυρο την βρήκα την προσφορά (πολύ αργά όμως!). :frown: :frown: :computer:

Mi 6 στα 187.23 με το Exploit και το Priority Direct Mail ΤΕΛΙΚΗ!

Όπως επίσης πολύ καλή προσφορά ήταν και του Mi Note 2...
Στα 144.11 με το Priority Line Eu Express ΤΕΛΙΚΗ!

Παιδιά υπάρχει καμιά πρόταση στα 300 ευρώ για τον γιό που να είναι σοβαρή αναβάθμιση από το oneplus one ;

Από το να πάρω καμιά μετριότητα απλά για να πάρω, προτιμώ να του πω να περιμένει να παρει το 5Τ.

Διαβάζω γενικώς για το Mi7 που είναι να βγει τον μάρτιο, έβλεπα και το πρωί εδώ σ' ένα άλλο ξένο site και όπως το διαβάζω, μάλλον με βλέπω για εκεί όταν αλλάξω το Mi5S Plus. Το θέμα είναι ότι τα Mi Note από ναυαρχίδες έγιναν mid range, οπότε το Mi7 είναι μάλλον μονόδρομος.

Και γιατι δεν του παίρνεις ένα μεταχειρισμένο 3Τ?
Εγώ αυτό έκανα και στους 2 πριν 2 μήνες και είναι κατενθουσιασμένοι.
Βρήκα και τις 2 συσκευές μέσα απο τις αγγελίες του insomnia και ήταν σαν καινούρια.
Εκτός Xiaomi-που είναι κινητάρες,αλλά γκουμούτσες-μην μπλέκεις με τις υπόλοιπες Κιζενομπουλσιτιές.