Αγορά Android κινητού

Re: αγορα κινητου

Το δεύτερο το έχω εγώ πολύ καλό για τα λεφτά του μην σου πω τσάμπα πράμα

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://www.skroutz.gr/s/10756525/Samsung-Galaxy-A3-Duos-2017-16GB.html
Μαζεμενες διαστασεις ανθεκτικοτατο και σφαιρατο.Εχω το single-sim εδω κ 8 μηνες και ειναι πραγματικα απροβληματιστο.Μου φαινοταν καπως η 4,6 ιντσες οθονη αλλα μολις το συνηθισα δεν θελω ουτε να βλεπω πλεον τις παντοφλες.Αν παλι εσυ δεν εχεις θεμα με το μεγεθος τοτε παρε και το εξισου καλο j5(2017) https://www.skroutz.gr/s/12156094/Samsung-Galaxy-J5-Dual-2017-16GB.html
Στην δευτερη περιπτωση σου μενουν και καμποσα ρεστα.
Αλλα οπως σου ειπα η πρωτη επιλογη(A3) ειναι εξαιρετικη!!

Samsung με 2 γιγα μνήμη και 16 γιγα αποθηκευτικό χώρο το 2018, καλύτερα να μείνει με αυτό που έχει

Απάντηση: αγορα κινητου

Καλήμερα σε όλα τα μέλη. Λοιπόν, έχω πελαγώσει και θέλω βοήθεια. Αγορά πρώτη φορά xiaomi και δεν μπορώ να αποφασίσω. REDMI NOTE 5 (4-64), MI A2 (4-64) H PLUS 5 (4-64
Ευχαριστώ.

Χαχαχα πλέον δεν είναι το δίλημμα αγοράζω ποιο κινητό, αλλά αγοράζω ποιο Xiaomi.....

Re: Απάντηση: αγορα κινητου

Καλήμερα σε όλα τα μέλη. Λοιπόν, έχω πελαγώσει και θέλω βοήθεια. Αγορά πρώτη φορά xiaomi και δεν μπορώ να αποφασίσω. REDMI NOTE 5 (4-64), MI A2 (4-64) H PLUS 5 (4-64
Ευχαριστώ.

mi5s plus (κρινω απο το "απλο" 5s που εχω, δεν ξερω αν εχει σημαντικες διαφορες με το plus) δεν θα αγοραζα. Στο 5s εβαλαν για πρωτη φορα εναν νεο τυπο fingerprint scanner (ultrasonic τον ελεγαν νομιζω), ο οποιος δεν δουλευε καλα. Εφτιαξε στην πορεια μετα απο διαφορα updates, αλλα καμμια σχεση με αλλα κινητα, ακομα και πιο φτηνα της xiaomi (π.χ. το note 4 που ειχε φιλος δουλευει αψογα!). Επισης ενα αλλο θεμα που εχει το 5s ειναι οτι αν και εχει δυνατο επεξεργαστη, οταν ανεβαζει θερμοκρασια κανει throttling και πεφτει πολυ η αποδοση της συσκευης. Ειδικα το καλοκαιρι ειναι προβλημα αυτο. Σκεψου μαλιστα οτι δεν παιζω καν παιχνιδια. Επισης, για λογο που δεν εχω καταλαβει το 5s παντα αργει να λαβει OTA update του miui σε σχεση με το φτηνοτερο και πιο αδυναμο mi5. Εχω βαλει Lineage πλεον και τα εχω ξεχασει αυτα με το miui, αλλα εσυ μπορει να μην θελεις να επεμβεις. Δες αν τα specs του 5s plus ειναι ιδια με του 5s ή οχι. Αν ειναι διαφορετικα, τοτε μην λαβεις σοβαρα υποψιν σου τις παρατηρησεις μου.

Προσωπικα μαλλον θα πηγαινα για το A2 μιας και εχω αγαπη για pure android

mi5s plus (κρινω απο το "απλο" 5s που εχω, δεν ξερω αν εχει σημαντικες διαφορες με το plus) δεν θα αγοραζα. Στο 5s εβαλαν για πρωτη φορα εναν νεο τυπο fingerprint scanner (ultrasonic τον ελεγαν νομιζω), ο οποιος δεν δουλευε καλα. Εφτιαξε στην πορεια μετα απο διαφορα updates, αλλα καμμια σχεση με αλλα κινητα, ακομα και πιο φτηνα της xiaomi (π.χ. το note 4 που ειχε φιλος δουλευει αψογα!). Επισης ενα αλλο θεμα που εχει το 5s ειναι οτι αν και εχει δυνατο επεξεργαστη, οταν ανεβαζει θερμοκρασια κανει throttling και πεφτει πολυ η αποδοση της συσκευης. Ειδικα το καλοκαιρι ειναι προβλημα αυτο. Σκεψου μαλιστα οτι δεν παιζω καν παιχνιδια. Επισης, για λογο που δεν εχω καταλαβει το 5s παντα αργει να λαβει OTA update του miui σε σχεση με το φτηνοτερο και πιο αδυναμο mi5. Εχω βαλει Lineage πλεον και τα εχω ξεχασει αυτα με το miui, αλλα εσυ μπορει να μην θελεις να επεμβεις. Δες αν τα specs του 5s plus ειναι ιδια με του 5s ή οχι. Αν ειναι διαφορετικα, τοτε μην λαβεις σοβαρα υποψιν σου τις παρατηρησεις μου.

Προσωπικα μαλλον θα πηγαινα για το A2 μιας και εχω αγαπη για pure android

Αναφέρεται στο redmi 5 plus και όχι στο mi 5s plus

Ευχαριστώ.

Το 5 plus καλύτερα βγάλε το από τις επιλογές, ο snapdragon 625 αν και είναι καλός ειναι παλιός πλέον. Αν έχεις δουλέψει με MIUI και σου αρέσει πας στο note 5 με τον 636 αν όχι στο Α2 με τον 660 που ειναι περίπου στα ίδια με τον 636, αν και η κατά 1000mah μικροτερη μπαταρία του Α2 ίσως δεν σε καλύπτει

Last edited by a moderator:
Απάντηση: αγορα κινητου

Σας ευχαριστώ. leo 06 δεν έχω ιδέα τι γίνεται με MUI. Τώρα έχω ακόμα το moto g3.. Επίσης να πάρω από Ελλάδα η από Κίνα; Θα ήθελα το moto g5s plus αλλά είναι τσιμπημενο. Ευχαριστώ και παλι

Σας ευχαριστώ. leo 06 δεν έχω ιδέα τι γίνεται με MUI. Τώρα έχω ακόμα το moto g3.. Επίσης να πάρω από Ελλάδα η από Κίνα; Θα ήθελα το moto g5s plus αλλά είναι τσιμπημενο. Ευχαριστώ και παλι

Μετά το Moto πιο κοντά σε αυτό είναι το Α2, από Ελλάδα θα είναι αρκετά ακριβότερο, το g5s plus είναι ακόμη μια συσκευή με τον 625, έχει σχεδόν ίδιες διαστάσεις με το Α2 και έχει μικρότερη οθόνη

Φανατικος του καθαρου android, εμεινα πιστος σε motorola (g4 plus) και πλεον δεν μου αρεσει οτιδηποτε αλλο εκτος του stock android...
Οποτε θα σου προτεινα κατι σε νοκια 6 (2017) ή mi a1 κοντα στο μπατζετ σου...

Προσωπικα περιμενω να πεσει η τιμη του νοκια 6.1 (2018) και θα το τσιμπησω!

Εκπομπή ακτινοβολίας κινητού χωρίς κάρτα sim

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτησω σε ενα κινητο χωρις καρτα sim οταν ειναι ανοικτο υπαρχει ακτινοβολια, ρωταω γιατι εχω ενα παλιο που θελουν να παιζουν τα παιδια μου

Ευχαριστω εκ των προτερων,
Νικος

Απάντηση: εκπομπη ακτινοβολιας κινητου χωρις καρτα sim

Απο τι στιγμή που ενα κινητό μπορεί να καλέσει το 112 (πανευρωπαικος αριθμος εκτακτης αναγκης, βγαινει το κοντινότερο αστυνομικο τμήμα στην χώρα μας για καποιους που ισως δεν γνωριζον) χωρις SIM, θεωρώ οτι θα ψάξει για δίκτυα οταν ανοίξει για καποια δευτερολεπτα.

Μετέπειτα όμως η διακίνηση GSM data χωρις SIM θα ειναι μηδαμινή οποτε θεωρω οτι μπορούν αφοβα να παιζουν τα παιδιά σου. Αν το κινητό εχει και flight mode, τοτε ακομα καλύτερα, ενεργοποιησέτο.

Ουτως η αλλως η ακτινοβολία που εκπέμπει ενα κινητό οταν ειναι standby ακομα και να εχει SIM ειναι σχεδόν μηδαμινή.

Για wifi δεν σου λεω, αφού αναφέρεις οτι ειναι παλιο :)

Απάντηση: εκπομπη ακτινοβολιας κινητου χωρις καρτα sim

Mιας και αναφερεις πως θες να παιζουν,ισως αναφερεσαι και σε smartphone.
Aν ναι, τοτε απο την κουρτινα ρυθμισεων ενεργοποιησε την λειτουργια πτησης (fly mode), τοτε δεν θα εκπεμπει τιποτε απο θεμα gsm.

Re: Απάντηση: εκπομπη ακτινοβολιας κινητου χωρις καρτα sim

οχι δεν ειναι smartphone, αλλα εχει flight mode οποτε το ενεργοποιησα. ευχαριστω για τις απαντησεις σας