mi5s plus (κρινω απο το "απλο" 5s που εχω, δεν ξερω αν εχει σημαντικες διαφορες με το plus) δεν θα αγοραζα. Στο 5s εβαλαν για πρωτη φορα εναν νεο τυπο fingerprint scanner (ultrasonic τον ελεγαν νομιζω), ο οποιος δεν δουλευε καλα. Εφτιαξε στην πορεια μετα απο διαφορα updates, αλλα καμμια σχεση με αλλα κινητα, ακομα και πιο φτηνα της xiaomi (π.χ. το note 4 που ειχε φιλος δουλευει αψογα!). Επισης ενα αλλο θεμα που εχει το 5s ειναι οτι αν και εχει δυνατο επεξεργαστη, οταν ανεβαζει θερμοκρασια κανει throttling και πεφτει πολυ η αποδοση της συσκευης. Ειδικα το καλοκαιρι ειναι προβλημα αυτο. Σκεψου μαλιστα οτι δεν παιζω καν παιχνιδια. Επισης, για λογο που δεν εχω καταλαβει το 5s παντα αργει να λαβει OTA update του miui σε σχεση με το φτηνοτερο και πιο αδυναμο mi5. Εχω βαλει Lineage πλεον και τα εχω ξεχασει αυτα με το miui, αλλα εσυ μπορει να μην θελεις να επεμβεις. Δες αν τα specs του 5s plus ειναι ιδια με του 5s ή οχι. Αν ειναι διαφορετικα, τοτε μην λαβεις σοβαρα υποψιν σου τις παρατηρησεις μου.
Προσωπικα μαλλον θα πηγαινα για το A2 μιας και εχω αγαπη για pure android