Αγορά Android κινητού

καπου στα ιδια λεφτα ομως δεν ειναι και το redmi note 8?

Με κακό όμως επεξεργαστή για τα σημερινά δεδομένα και μόλις με 4gb ram. Αισθητά καλύτερη επιλογή το Xiaomi note 8 Pro στα 160-170 ευρώ.

εκτος απο xiaomi ειπε ο ανθρωπος...:operator:

εκτος απο xiaomi ειπε ο ανθρωπος...:operator:

Συμπαθούμε δεν συμπαθούμε την Xiaomi, καλώς ή κακός σε αυτά τα χρήματα (160-170 ευρώ) δεν υπάρχουν πιο ολοκληρωμένες λύσεις πέρα από την Xiaomi, είναι ουσιαστικά μονόδρομος, αν ανέβει το Budget προφανώς υπάρχουν και άλλες λύσεις εκτός Xiaomi.

Συμπαθούμε δεν συμπαθούμε την Xiaomi, καλώς ή κακός σε αυτά τα χρήματα (160-170 ευρώ) δεν υπάρχουν πιο ολοκληρωμένες λύσεις πέρα από την Xiaomi, είναι ουσιαστικά μονόδρομος, αν ανέβει το Budget προφανώς υπάρχουν και άλλες λύσεις εκτός Xiaomi.

Βρε συ..ο ανθρωπος ηταν συγκεκριμενος...:afro:
ολη η οικογενεια μου xiaomi εχουμε,αλλα ειπε κατι εκτος xiaomi...:ADFAD2:
και το συγκεκριμενο realme στα 160 ευρω,ειναι απο τα καλυτερα vmf.
και φυσικα εννοειται οτι το xiaomi 8 pro,ειναι το καλυτερο vmf που κυκλοφορει αυτην την στιγμη.

Samsung galaxy note 20 ultra η xiaomi m10 pro για θέαση ταινιών βίντεο και μουσική?
Πιο χορταστική οθόνη το note VS πιο καλή αυτονομία το Xiaomi.
Διαλέγεις και παίρνεις :laugh:
Και τα 2 μαζί δεν γίνεται :p

Τι επιλογές έχω πλέον σε android κινητό, το πολύ ως 300 , που κατα προτίμηση να έχει OIS στην κάμερα και να τραβάει καλες φωτογραφίες?

Αφορα τη σύζυγο οποτε δεν μας ενδιαφέρει το μέγεθος της οθόνης.

Θέλω Google services.
Είτε αναβαινεις budget οπωσδήποτε και oneplus nord η περιμένεις καμία προσφορά στα 300 έως Χριστούγεννα αν παίξει.

Λογικά και το pixel 4a σε καλύψει αλλά στα 300 ευρώ μόνο σε καμία προσφορά αν παίξει εξίσου έως Χριστούγεννα πχ κάνα Amazon.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Καμια άποψη για το reami 6i (4/128) που βγαλαν οι μεγαλες αλυσιδες στα 180? Για την μητέρα μου προορίζεται που δεν είναι απαιτητικη χρηστρια (απο την αλλη ομως βγαζει φωτογραφιες κλπ...κλασσικα). Ειδα οτι με 180 περιπου βρισκω και το κανονικο realmi 6 σε σκρουτζομαγαζα, αλλα φοβαμαι την "εγγυηση" τους...ειδικα αφου δεν αφορα δικο μου κινητο.....
Στα ιδια λεφτα υπάρχει κατι καλυτερο?

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Καμια άποψη για το reami 6i (4/128) που βγαλαν οι μεγαλες αλυσιδες στα 180? Για την μητέρα μου προορίζεται που δεν είναι απαιτητικη χρηστρια (απο την αλλη ομως βγαζει φωτογραφιες κλπ...κλασσικα). Ειδα οτι με 180 περιπου βρισκω και το κανονικο realmi 6 σε σκρουτζομαγαζα, αλλα φοβαμαι την "εγγυηση" τους...ειδικα αφου δεν αφορα δικο μου κινητο.....
Στα ιδια λεφτα υπάρχει κατι καλυτερο?
Για απλή χρήση καλουτσικο είναι, το 6 είναι αρκετά πιο δυνατό μόνο σε μπαταρία χάνει.
Έχω το realme 5 στην οικογένεια και είναι εξαιρετική συσκευή και το realme ui άψογο, καμία σχέση με το άθλιο miui.
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδια αν ξερει καποιος.
Βλεπω συχνα σε αυτο το gizchina κατι προσφορες σε κινητα που πεφτει η τιμη τους με ενα κουπονι κλπ. ΚΑλα μεχρι εδω.
Στο τελος, λεει μαι τιμη, ας πουμε 220 ευρω (απο το Banggood συνηθως)...και συνεχιζει με την φραση "ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ".
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ?
Οτι το συγκεκριμενο ειδος δεν θα εχει τελωνειο? Η οτι αυτη η τιμη δεν αφορα ΠΙΘΑΝΗ χρεωση που θα γινει ΣΤΟ τελώνειο? Και αν το δευτερο, ποσο πιθανο ειναι αυτο?

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Ρε παιδια αν ξερει καποιος.
Βλεπω συχνα σε αυτο το gizchina κατι προσφορες σε κινητα που πεφτει η τιμη τους με ενα κουπονι κλπ. ΚΑλα μεχρι εδω.
Στο τελος, λεει μαι τιμη, ας πουμε 220 ευρω (απο το Banggood συνηθως)...και συνεχιζει με την φραση "ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ".
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ?
Οτι το συγκεκριμενο ειδος δεν θα εχει τελωνειο? Η οτι αυτη η τιμη δεν αφορα ΠΙΘΑΝΗ χρεωση που θα γινει ΣΤΟ τελώνειο? Και αν το δευτερο, ποσο πιθανο ειναι αυτο?

Το συγκεκριμένο (μεγάλο) κινεζομάγαζο έχει εφαρμόσει από το καλοκαίρι του 2017 (οπότε εφαρμόστηκε πιστά ο προβλεπόμενος τελωνειακός έλεγχος στα ταχυδρομικά δέματα) πολλές μεθόδους αποστολής στην ΕΕ, με τις οποίες το δέμα που ξεκινάει από την Κίνα (τρίτη χώρα) φτάνει στην ΕΕ και είτε εκτελωνίζεται στη χώρα του ευρωπαικού ταχυδρομείου, με το οποίο διακινείται, είτε με άλλο τρόπο που δεν θέλω να γράψω δημόσια, και προωθείται στην Ελλάδα, χωρίς να φαίνεταιι η τρίτη χώρα αλλά η χώρα της ΕΕ. Έτσι, το δέμα δεν περνάει από το Ελληνικό τελωνείο με τις αντίστοιχες χρεώσεις εκτελωνισμού.

Κατά καιρούς οι μέθοδοι αυτές (οι λεγόμενες τριγωνικές) αποδεικνύονται αναποτελεσματικές, οπότε το μαγαζί βρίσκει εναλλακτική λύση στο πρόβλημα και, συνήθως, αλλάζει εθνικό ευρωπαικό ταχυδρομείο. Αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία.
Το συμπέρασμα είναι ότι κάθε παρόμοια μέθοδος λειτουργεί αποτελεσματικά (για τον Έλληνα παραλήπτη) μέχρι να "κολλήσει" και να την πληρώσουν κάποιοι παραλήπτες. Στο διάστημα των 3 ετών από το 2017, έχουν αλλάξει αρκετά ευρωπαικά ταχυδρομεία για την τριγωνική μέθοδο.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Το συγκεκριμένο (μεγάλο) κινεζομάγαζο έχει εφαρμόσει από το καλοκαίρι του 2017 (οπότε εφαρμόστηκε πιστά ο προβλεπόμενος τελωνειακός έλεγχος στα ταχυδρομικά δέματα) πολλές μεθόδους αποστολής στην ΕΕ, με τις οποίες το δέμα που ξεκινάει από την Κίνα (τρίτη χώρα) φτάνει στην ΕΕ και είτε εκτελωνίζεται στη χώρα του ευρωπαικού ταχυδρομείου, με το οποίο διακινείται, είτε με άλλο τρόπο που δεν θέλω να γράψω δημόσια, και προωθείται στην Ελλάδα, χωρίς να φαίνεταιι η τρίτη χώρα αλλά η χώρα της ΕΕ. Έτσι, το δέμα δεν περνάει από το Ελληνικό τελωνείο με τις αντίστοιχες χρεώσεις εκτελωνισμού.

Κατά καιρούς οι μέθοδοι αυτές (οι λεγόμενες τριγωνικές) αποδεικνύονται αναποτελεσματικές, οπότε το μαγαζί βρίσκει εναλλακτική λύση στο πρόβλημα και, συνήθως, αλλάζει εθνικό ευρωπαικό ταχυδρομείο. Αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία.
Το συμπέρασμα είναι ότι κάθε παρόμοια μέθοδος λειτουργεί αποτελεσματικά (για τον Έλληνα παραλήπτη) μέχρι να "κολλήσει" και να την πληρώσουν κάποιοι παραλήπτες. Στο διάστημα των 3 ετών από το 2017, έχουν αλλάξει αρκετά ευρωπαικά ταχυδρομεία για την τριγωνική μέθοδο.

Αρα οταν λενε "χωρις τελωνειο" το εννοουν...οκ...
Και αν "κολλησει"? Ποιος πληρωνει την νυφη? Διοτι αν καταλαβα καλα δεν σου εγγυουνται οτι δεν θα εχει τελωνειο...σωστα?

Επισης βλεπω το Poco f2 pro (256) ας πουμε, στο στελνει και απο Hong Kong και απο Es(pania).....η δευτερη επιλογη ειναι ακριβοτερη (λιγο) και λιγο ακριβοτερα μεταφορικα.
Κερδιζω καπου? Σε εγγυηση? Στην αποφυγη κινδυνου να συμβει αυτο που λεμε με το τελωνειο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Αρα οταν λενε "χωρις τελωνειο" το εννοουν...οκ...
Και αν "κολλησει"? Ποιος πληρωνει την νυφη? Διοτι αν καταλαβα καλα δεν σου εγγυουνται οτι δεν θα εχει τελωνειο...σωστα?

Σ' αυτή την περίπτωση υπάρχουν πολλά σενάρια.
Το συγκεκριμένο μαγαζί αναγνωρίζει την καταβολή των χρεώσεων εκτελωνισμού μόνον εάν έχεις πληρώσει και ασφάλεια (tarif insurance) κατά την παραγγελία.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Σ' αυτή την περίπτωση υπάρχουν πολλά σενάρια.
Το συγκεκριμένο μαγαζί αναγνωρίζει την καταβολή των χρεώσεων εκτελωνισμού μόνον εάν έχεις πληρώσει και ασφάλεια (tarif insurance) κατά την παραγγελία.

Αναγνωριζει? Εννοεις στα επιστρεφει? Τα πληρωνει αυτο?

Μου έχει συμβεί σε "δύσκολη" περίοδο, πλήρωσα για δυο κινητά τελωνείο και μου έδωσαν τα χρήματα αφού τους έστειλα την απόδειξη...

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Μου έχει συμβεί σε "δύσκολη" περίοδο, πλήρωσα για δυο κινητά τελωνείο και μου έδωσαν τα χρήματα αφού τους έστειλα την απόδειξη...

Φανταζομαι οτι "παιζει" ανα αγορα και περιοδο, αλλα ΣΥΝΗΘΩΣ ποσο ειναι το επιπλεον ποσο? Ειναι ποσοστο της τιμης? Ειναι φιξ χρηματα?
Και ποσο ειναι το τελωνειο? Ειναι το ΦΠΑ? Κατι αλλο?

Απ' όσο θυμάμαι για μια συσκευή στα 240 είχα πληρώσει ~70 , στο περίπου και τα δυο ποσά. Τότε ήταν μεγάλες οι διαφορές - εδώ κόστιζε 350 , τώρα κατά την προσωπική μου άποψη, μάλλον αξίζει να δώσεις λίγα (λίγα ξαναλέω) παραπάνω για να έχεις έστω την εγγύηση ενός καλού σκρουτζομάγαζου.