Δεν το έχω ακούσει ποτέ.
Πάντως περισσότερα από τόσα φυτοφάρμακα που τρώμε καθημερινά στο τραπέζι μας, δεν νομίζω να είναι.
Πάντως περισσότερα από τόσα φυτοφάρμακα που τρώμε καθημερινά στο τραπέζι μας, δεν νομίζω να είναι.
Μια χαρά είναι για τα λεφτά του...Καλημέρα, για την αδερφή μου,
έχετε να προτείνετε ένα κινητό (αγορά από Ελλάδα) γύρω στα 150 ευρώ πάνω-κάτω?
Έχω βρει το Realme C55, 8/256. Να το πάρει? 169 ευρώ το έχει ο Γερμανός.
Υπάρχει κάποιο άλλο ισάξιο?
Θέλει 6 ή 8/128 το λιγότερο.
Από χρήση, social media και φωτογραφίες-βίντεο.
Ευχαριστώ!
Ολα αυτά πολύ καλά!Προσωπικα Θα κοιτούσα και το Moto G32...Καλημέρα, για την αδερφή μου,
έχετε να προτείνετε ένα κινητό (αγορά από Ελλάδα) γύρω στα 150 ευρώ πάνω-κάτω?
Έχω βρει το Realme C55, 8/256. Να το πάρει? 169 ευρώ το έχει ο Γερμανός.
Υπάρχει κάποιο άλλο ισάξιο?
Θέλει 6 ή 8/128 το λιγότερο.
Από χρήση, social media και φωτογραφίες-βίντεο.
Ευχαριστώ!
είναι διαμάντι και αυτό ( Μoto G32 ), εάν ενδιαφέρεται για καλό ήχο, έχει και Dolby Atmos, να μην ακούει ο Βλαδ. νομίζεις ότι ακούς ηχοσύστημα με λαμπάτο ενισχυτή...(HiEnd).Ολα αυτά πολύ καλά!Προσωπικα Θα κοιτούσα και το Moto G32...
Πολύ σωστά, επίσης μη ξεχνάμε την ποιότητα κλήσεων που εκεί δίνει ιδιαίτερη βάση η motorola!! + το pure android φυσικά..είναι διαμάντι και αυτό ( Μoto G32 ), εάν ενδιαφέρεται για καλό ήχο, έχει και Dolby Atmos, να μην ακούει ο Βλαδ. νομίζεις ότι ακούς ηχοσύστημα με λαμπάτο ενισχυτή...(HiEnd).
Βέβαια στην συσκευασία δεν υπάρχει ( κακώς) ο γνήσιος φορτιστής των 33watt της Motorola, ( ίσως να μην υπάρχει επίσημα στην Ελλάδα) αλλά, με έναν 20w του εμπορίου φορτίζει 100% σε 2,5 hrs (Turbo charge mode).
Κάμερα οκ με υπερευρυγωνιο και πολλές χρήσιμες επιλογές, θα υπερτερούσε σε σχέση με το Relme, εάν είχε φορτιστή, όταν βλέπεις σπεκς, Snapdragon 680, ένα φόβο τον έχεις, αλλά καμία ανυσυχία.....
Από amazon, υπάρχει ο ο γνήσιος φορτιστής των 33watt της Motorola
οχι, λάθος , εδω ειναι το σωστό https://www.amazon.com/Motorola-Dual-Sim-Factory-Unlocked-Smartphone/dp/B0B8DNP6BB?th=1Είναι το Moto G23 αυτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.