Αγορά Android κινητού

Πρόταση για κινητό του επιπέδου (τιμής κ χαρακτηριστικών) τουλάχιστον Samsung a54 ή καλύτερο ΧΩΡΙΣ θέματα υπερθέρμανσης?

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Γεια σας, για αντικατάσταση του Xiaomi Mi 10 lite 5G της κόρης μου τι θα προτείνατε;
Προτεραιότητα δίνει στην κάμερα, καθώς είναι στα 17 πια.
Μπάτζετ περί τα 350 ευρώ.
Ευχαριστώ

Γεια σας, για αντικατάσταση του Xiaomi Mi 10 lite 5G της κόρης μου τι θα προτείνατε;
Προτεραιότητα δίνει στην κάμερα, καθώς είναι στα 17 πια.
Μπάτζετ περί τα 350 ευρώ.
Ευχαριστώ
Πρόταση μου. Δεν νομίζω να την χαλάει επειδή είναι περσινό μοντέλο. Έχει κορυφαία κάμερα (για τα χρήματα του)

Υ.Γ. σαφώς το 13 pro είναι καλύτερο αλλά ανεβαίνει αρκετά παραπάνω.

Last edited:
  • Like
Reactions: kostis
Αν τελικά ανέβεις στα 450ευρω παίζει σε προσφορές και το νεωτερο Xiaomi 14 (το απλό) που έχει νομίζω καλύψει το 13T pro στα περισσότερα

Θα ήθελα πολύ να μου πείτε την γνώμη σας. Είμαι ανάμεσα σε 3 συσκευές. 14Τ , redmi note 14 pro , poco x7 pro. Με ενδιαφέρει πολύ η φωτογραφία και το βίντεο. Εχω δει μέχρι στιγμής πολλά review αλλά και συγκρίσεις. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα βλέποντας τις συγκρίσεις σε βίντεο και φωτό ότι πλέον έχουν ελαχιστοποιηθεί οι μεγάλες διαφορές στην απόδοση. 450 το 14Τ 350 τα άλλα 2. Θα ήθελα την γνώμη σας.

Ναι δαγκωτό το 14Τ το έχω εδώ και ένα μήνα αγοράσει στην κόρη μου και είναι εξαιρετικό ειδικά στο κομμάτι της φωτογραφίας. Είχα κάτι bugs στην αρχή αλλά λύθηκαν με updates.

• Like
Reactions: tiniakos
Ναι δαγκωτό το 14Τ το έχω εδώ και ένα μήνα αγοράσει στην κόρη μου και είναι εξαιρετικό ειδικά στο κομμάτι της φωτογραφίας. Είχα κάτι bugs στην αρχή αλλά λύθηκαν με updates.
13T ή 14Τ??? Η διαφορά οικονομικά δεν είναι αμελητέα (περί τα 70 ευρώ). Στην σύγκριση μεταξύ των 2 οι διαφορές είναι μικρές.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13329&idPhone2=12389
Ελπίζω να μην κουράζω. ευχαριστώ.

13T ή 14Τ??? Η διαφορά οικονομικά δεν είναι αμελητέα (περί τα 70 ευρώ). Στην σύγκριση μεταξύ των 2 οι διαφορές είναι μικρές.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13329&idPhone2=12389
Ελπίζω να μην κουράζω. ευχαριστώ.
Κοίτα μια φρέσκια συσκευή και θα πάρει και για πιο πολύ καιρό Updates και έχει και πιο φρέσκους αλγόριθμους κλπ. στα της κάμερας κλπ. Βάλε στην εξίσωση ότι το 14Τ έχει καλύτερο επεξεργαστή, περισσότερη και γρηγορότερη ram, πιο φωτεινή οθόνη που κάνει τεράστια διαοφορά έξω στον ήλιο κλπ. θα πήγαινα στο 14Τ όπως έκανε για την συσκευή που αγοράσα στην κόρη μου. Φυσικά και το 13Τ είναι εξαιρετική συσκευή απλά για 70 ευρώ θα πήγαινα στην καινούρια..

Κοίτα μια φρέσκια συσκευή και θα πάρει και για πιο πολύ καιρό Updates και έχει και πιο φρέσκους αλγόριθμους κλπ. στα της κάμερας κλπ. Βάλε στην εξίσωση ότι το 14Τ έχει καλύτερο επεξεργαστή, περισσότερη και γρηγορότερη ram, πιο φωτεινή οθόνη που κάνει τεράστια διαοφορά έξω στον ήλιο κλπ. θα πήγαινα στο 14Τ όπως έκανε για την συσκευή που αγοράσα στην κόρη μου. Φυσικά και το 13Τ είναι εξαιρετική συσκευή απλά για 70 ευρώ θα πήγαινα στην καινούρια..
Άσχετο αλλά κόβοντας μια βόλτα από Πλαίσιο είδα το NOTHING PHONE 2A και έμεινα εντυπωσιασμένος απο την καθαρότητα του ΖΟΟΜ στο 10χ που δεν είχαν πολλά ακριβότερα. Από ίδια απόσταση ότι είδα.

Θα ήθελα να αγοράσω το απλό Samsung galaxy s25 αλλά δυστυχώς το βρίσκω πάνω από 800 ευρώ.
Αν μπορώ με κάποιο τρόπο να το αγοράσω καινούργιο σε καλύτερη τιμή ενημερώστε μέσω προσωπικού μηνύματος.

Υποθέτω ότι αυτό είναι γνωστό σε εσάς τους ειδικούς, αλλά επειδή πρώτη φορά έπεσε στην αντίληψη μου,με εντυπωσίασε.
Μιας και πάω για καινούργιο κινητό, αξίζει να ασχοληθώ ή μακρυά και αγαπημένοι???

Δεν τη λες Ελληνική startup ακριβώς, αλλά σε κάθε περίπτωση, οι συσκευές της έχουν ενδιαφέρον.
Χωρίς να είναι σε κάποιον τομέα "best in class", είναι αξιοπρεπείς.