Αγορά Android κινητού

Τα αλλά poco εδώ έχει διαφορά
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Eκτός κάποιων ελαχίστων εξαιρέσεων (πχ σε κάποιες λίγες περιπτώσεις βγάζει πολύ έντονο το κόκκινο ή το πορτοκαλί το κάνει κόκκινο) το POCO που φάνηκε απείρως καλύτερο από το S25.

Καλημέρα. Έχει κάποιος το honor magic 7 pro να μας πει για την κάμερα του;Τα review το βγάζουν χειρότερο από το 6, που μου φαίνεται πολύ περίεργο.

Καλημέρα.

Έχω ένα Samsung A52s (εταιρικό) 4ετίας και πρόκειται να αλλάξω συσκευή.
Το διαθέσιμο ποσό είναι στα 300€ και η αγορά θα γίνει από Πλαίσιο.
Κοιτάω τις επιλογές αλλά έχω μπερδευτεί και μάλλον δεν βρίσκω κάτι κοντά στο παλιό μου τηλέφωνο του οποίου δεν κρατά τόσο η μπαταρία και ίσως μου ζητήσουν να το επιστρέψω.
Η χρήση του θα είναι απλή, browsing, καμιά φωτογραφία όποτε τύχει και μετά καθαρά για δουλειά.
Με ενδιαφέρει να έχει καλό σήμα γιατί μιλάω αρκετά και να είναι σχετικά γρήγορο γιατί έχω ένα σωρό εφαρμογές του γραφείου.
Παιχνίδια δεν παίζω, ούτε θα κάτσω να δω ποτέ σειρά - ταινία.

Που θα πηγαίνατε εσείς;

Τα Motorola Edge είναι εξαιρετικές περιπτώσεις στα χρήματα τους
Iσχύει, στα λεφτά τους δεν θα βρεις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες προτάσεις, αυτά προτείνω και εγώ σε όσους θέλουν συσκευές γύρω στο φράγμα των 300 ευρώ.

• Like
Reactions: tiniakos
Δυστυχώς η αγορά δεν μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε κατάστημα παρά μόνο από αυτά με τα οποία συνεργαζόμαστε άμεσα.

Οπότε Amazon, & καταστήματα Best/Skroutz βγαίνουν εκτός.

Υπάρχει όμως άλλη μια επιλογή για αγορά που εμφανίστηκε σήμερα το απόγευμα μετά από ερώτηση συναδέλφου και είναι το You.gr

Και υπάρχει πίεση να ανέβει λίγο το ποσό κοντά στα 350€ γιατί... δεν βρίσκουμε κάτι της προκοπής!

Τέλος πάντων προσπαθώ να τους πείσω να ανέβουμε εδώ σε ένα από τα:
Samsung A56
&
Motorola edge 60

Ποιο θα προτιμούσατε από τα 2 ΑΝ εγκριθούν;

Θα ήθελα ανάμεσα στα υπόλοιπα σταθερό λογισμικό και καλή μπαταρία γιατί θα τα κρατήσουμε 3-4 χρόνια!

Ξέρω πως η Motorola έχει "καθαρό" android αλλά από αναβαθμίσεις;

Με φοβίζει και η κυρτή οθόνη ενώ δεν ξέρω αν κυκλοφορούν τζαμάκια για αυτές.

Η Samsung θα το υποστηρίζει όσο καιρό το κρατήσω, περιφερειακά βρίσκω παντού & με τοποθέτηση & ξέρω πάνω κάτω τι να περιμένω από την μπαταρία

Last edited:
Νομίζω η Samsung έχει περισσότερα χρόνια υποστήριξης.
Αν είναι αυτό το κριτήριο σου, πάρε το.

Το edge 60 έχει πιο efficient επεξεργαστή (νομίζω)

Δεν είναι το μόνο μου κριτήριο αλλά το θεωρώ βασικό.

Όπως επίσης και το θέμα ποιότητας κλήσεων γιατί ξεχνάμε πως τα κινητά κατά πρώτο λόγο είναι τηλέφωνα.

Πολυ παλιότερα είχα άσχημη εμπειρία με Xiaomi στο θέμα των κλήσεων ενώ στα υπόλοιπα ήταν σφαίρα!

Γι'αυτό δεν έβαλα στην εξίσωση το Poco x7 pro που μοιάζει στα χαρτιά το δυνατότερο από όλα όσα αναφέρθηκαν.

Για το Motorola δεν έχω άποψη ενώ με το Samsung ήμουν γενικά ικανοποιημένος.

Από την άλλη το Α52 είχε κάποια θέματα που με χαλούσαν και από όσα διαβάζω θα συνεχίσουν να με χαλούν όπως πχ η απόδοση του δακτυλικού αποτυπώματος.

Μιλάμε για ΑΘΛΙΑ εφαρμογή.

Στο αρχαίο Xiaomi που είχα με φυσικό αισθητήρα (όχι στην οθόνη) δεν έχασε ποτέ επαφή!

Και δουλεύω σχεδόν αποκλειστικά με εφαρμογές Google & Microsoft (λόγω δουλειάς).

Δεν θέλω όλες τις βλακείες που βάζουν οι κατασκευαστές στα κινητά & δεν μπορώ να τις βγάλω.

Ξέρω πως μάλλον περιγράφω το Pixel σαν ιδανική επιλογή αλλά εκεί δεν πρόκειται να φτάσουμε οπότε...

Έχεις προσωπική άποψη για το συγκεκριμένο;
Εννοώ από σήμα γιατί από επιδόσεις είναι πολύ πιο μπροστά από τα άλλα.
Και αν εγκριθεί η αύξηση του ποσού, να μπει στις επιλογές μαζί με Samsung & Motorola;
Στο You είναι κοντά οι τιμές.
Και στο σενάριο που επιμείνουν στα 300€;
Poco X7 ή Samsung A36;
Γιατί κάτι άλλο δεν βλέπω...

Το να συμπληρώσεις εσύ το παραπάνω που χρειάζεται για ένα αξιόλογο τηλέφωνο δεν υπάρχει σαν επιλογή?

Same Sh1t... Different Day...

Έχεις προσωπική άποψη για το συγκεκριμένο;
Εννοώ από σήμα γιατί από επιδόσεις είναι πολύ πιο μπροστά από τα άλλα.
Και αν εγκριθεί η αύξηση του ποσού, να μπει στις επιλογές μαζί με Samsung & Motorola;
Στο You είναι κοντά οι τιμές.
Και στο σενάριο που επιμείνουν στα 300€;
Poco X7 ή Samsung A36;
Γιατί κάτι άλλο δεν βλέπω...
Ναι το έχω φέρει σε φίλους από εξωτερικό από τα γνωστά μαγαζιά με κάτω από 250 ευρώ και μου δίνουν κάθε μέρα ευχές.
Σε όλα του είναι σούπερ, καλό σήμα κινητής και wifi, γρήγορο, πολύ καλή οθόνη, γρήγορη φόρτιση και υπέρυθρες που για εμένα είναι βασικό.

• Like
Reactions: lentozo
Το να συμπληρώσεις εσύ το παραπάνω που χρειάζεται για ένα αξιόλογο τηλέφωνο δεν υπάρχει σαν επιλογή?

Same Sh1t... Different Day...
Το πρότεινα αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα.
Βασικά σε αυτό ελπίζω γιατί δεν πιστεύω να πάμε σε συνολική αύξηση του ποσού.

Update.

Τελικά μετά από πιέσεις καταλήξαμε στο Samsung A56.
Δεν ξέρω ακριβή τιμή αλλά λόγω της μεγάλης παραγγελίας το πήραμε με έκπτωση.
Αρνητικά δεν έχω βρει ακόμα σε σχέση με το παλιό χωρίς βέβαια να έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο.
Γρήγορο, η μπαταρία του κρατά αρκετά & επιτέλους δουλεύει σωστά το δακτυλικό αποτύπωμα.
Δεν έχω κάνει συγκριτικά στη φωτογραφία, μάλλον είναι κοντά αλλά έτσι και αλλιώς δεν χρησιμοποιώ το κινητό ως φωτογραφική.
Για όποιον είχε Samsung, προτείνεται

Εγώ έκανα το λάθος και πήρα στην σύζυγο το Α36.
Είναι αργό. Από το δακτυλικό έως όλα τα υπόλοιπα.
Το δαχτυλικό αποτύπωμα σχεδόν σε όλα τα κινητά της σειράς Α είναι αργό, είναι κλασικό πρόβλημα αυτό που το αναφέρουν αρκετοί χρήστες.