donk
AVClub Enthusiast
- 27 October 2023
- 843
Eκτός κάποιων ελαχίστων εξαιρέσεων (πχ σε κάποιες λίγες περιπτώσεις βγάζει πολύ έντονο το κόκκινο ή το πορτοκαλί το κάνει κόκκινο) το POCO που φάνηκε απείρως καλύτερο από το S25.Τα αλλά poco εδώ έχει διαφορά
Δες καλύτερα στο Best Price ή Amazon
- Motorola Edge 50 Pro 12/512GB.. από 338€
- Poco X7 Pro 12/256GB.. από 291€ / 312€ στο amazon
- Motorola Edge 60 Fusion 8/256GB στα 291€ (amazon)
- Samsung Galaxy A56 8/128GB.. από 273€
Iσχύει, στα λεφτά τους δεν θα βρεις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες προτάσεις, αυτά προτείνω και εγώ σε όσους θέλουν συσκευές γύρω στο φράγμα των 300 ευρώ.Τα Motorola Edge είναι εξαιρετικές περιπτώσεις στα χρήματα τους
Ναι το έχω φέρει σε φίλους από εξωτερικό από τα γνωστά μαγαζιά με κάτω από 250 ευρώ και μου δίνουν κάθε μέρα ευχές.Έχεις προσωπική άποψη για το συγκεκριμένο;
Εννοώ από σήμα γιατί από επιδόσεις είναι πολύ πιο μπροστά από τα άλλα.
Και αν εγκριθεί η αύξηση του ποσού, να μπει στις επιλογές μαζί με Samsung & Motorola;
Στο You είναι κοντά οι τιμές.
Και στο σενάριο που επιμείνουν στα 300€;
Poco X7 ή Samsung A36;
Γιατί κάτι άλλο δεν βλέπω...
Το πρότεινα αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα.Το να συμπληρώσεις εσύ το παραπάνω που χρειάζεται για ένα αξιόλογο τηλέφωνο δεν υπάρχει σαν επιλογή?
Same Sh1t... Different Day...
Το δαχτυλικό αποτύπωμα σχεδόν σε όλα τα κινητά της σειράς Α είναι αργό, είναι κλασικό πρόβλημα αυτό που το αναφέρουν αρκετοί χρήστες.Εγώ έκανα το λάθος και πήρα στην σύζυγο το Α36.
Είναι αργό. Από το δακτυλικό έως όλα τα υπόλοιπα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.