Υποθέτω ότι αυτό είναι γνωστό σε εσάς τους ειδικούς, αλλά επειδή πρώτη φορά έπεσε στην αντίληψη μου,με εντυπωσίασε.![]()
Η ελληνική startup που φτιάχνει smartphones: Από το «τίποτα» στην παγκόσμια αγορά κινητών
Ο συνιδρυτής της Nothing, Ακης Ευαγγελίδης, περιγράφει τα ατού των smartphones της και τα επόμενα βήματα της εταιρείας.www.kathimerini.gr
Μιας και πάω για καινούργιο κινητό, αξίζει να ασχοληθώ ή μακρυά και αγαπημένοι???
Δεν είναι ελληνική αλλά την έφτιαξε ο ιδρυτής της γνωστής OnePlus. Κλασικό clickbait άρθρο. Σαν να πούμε ότι η Ferrari ήταν ελληνική επειδή ήταν μηχανικός ο Τομπάζης.
Το έψαχνα μέχρι χτες για το μικρό μοντέλο. Γενικά είναι πολύ τίμιο και "καθαρό" λειτουργικό. Στις 4/3 παρουσιάζεται το νέο μικρό με αρκετά καλά χαρακτηριστικά. Εγώ κόλλησα τελευταία στιγμή γιατί στα προηγούμενα υπήρχε θέμα με την οθόνη και δεν ήθελα να μπλέξω, ούτε να γίνω beta tester στο καινούριο. Είχα μείνει μέρες χωρίς smartphone και με είχε πιάσει τρέλα.
Αν θες τη γνώμη μου δες και το "αδερφό" OP Nord 4. Αυτή τη στιγμή το επίσημο site το έχει τρελή προσφορά στα 490 το "καλό" 16/512. Είχα το αρχικό Nord του 2020 και μέχρι προχτές που έσπασε πήγαινε "μπάλα". Σκέψου ΌΛΑ ανοιχτά με 5G και το άτιμο είχε μια εργάσιμη μέρα. Η κάμερα να ξέρεις είναι λίγο τραγική όπως στα περισσότερα αλλά σαν τηλέφωνο - εργαλείο είναι σούπερ. Και χωρίς τις χαζομάρες των άλλων που κόβουν ειδοποιήσεις για να κρατάει η μπαταρία. Εδώ είναι ότι πιο κοντινό θα βρεις σε καθαρό Android.