Πρόταση μου. Δεν νομίζω να την χαλάει επειδή είναι περσινό μοντέλο. Έχει κορυφαία κάμερα (για τα χρήματα του)Γεια σας, για αντικατάσταση του Xiaomi Mi 10 lite 5G της κόρης μου τι θα προτείνατε;
Προτεραιότητα δίνει στην κάμερα, καθώς είναι στα 17 πια.
Μπάτζετ περί τα 350 ευρώ.
Ευχαριστώ
13T ή 14Τ??? Η διαφορά οικονομικά δεν είναι αμελητέα (περί τα 70 ευρώ). Στην σύγκριση μεταξύ των 2 οι διαφορές είναι μικρές.Ναι δαγκωτό το 14Τ το έχω εδώ και ένα μήνα αγοράσει στην κόρη μου και είναι εξαιρετικό ειδικά στο κομμάτι της φωτογραφίας. Είχα κάτι bugs στην αρχή αλλά λύθηκαν με updates.
Κοίτα μια φρέσκια συσκευή και θα πάρει και για πιο πολύ καιρό Updates και έχει και πιο φρέσκους αλγόριθμους κλπ. στα της κάμερας κλπ. Βάλε στην εξίσωση ότι το 14Τ έχει καλύτερο επεξεργαστή, περισσότερη και γρηγορότερη ram, πιο φωτεινή οθόνη που κάνει τεράστια διαοφορά έξω στον ήλιο κλπ. θα πήγαινα στο 14Τ όπως έκανε για την συσκευή που αγοράσα στην κόρη μου. Φυσικά και το 13Τ είναι εξαιρετική συσκευή απλά για 70 ευρώ θα πήγαινα στην καινούρια..13T ή 14Τ??? Η διαφορά οικονομικά δεν είναι αμελητέα (περί τα 70 ευρώ). Στην σύγκριση μεταξύ των 2 οι διαφορές είναι μικρές.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13329&idPhone2=12389
Ελπίζω να μην κουράζω. ευχαριστώ.
Άσχετο αλλά κόβοντας μια βόλτα από Πλαίσιο είδα το NOTHING PHONE 2A και έμεινα εντυπωσιασμένος απο την καθαρότητα του ΖΟΟΜ στο 10χ που δεν είχαν πολλά ακριβότερα. Από ίδια απόσταση ότι είδα.Κοίτα μια φρέσκια συσκευή και θα πάρει και για πιο πολύ καιρό Updates και έχει και πιο φρέσκους αλγόριθμους κλπ. στα της κάμερας κλπ. Βάλε στην εξίσωση ότι το 14Τ έχει καλύτερο επεξεργαστή, περισσότερη και γρηγορότερη ram, πιο φωτεινή οθόνη που κάνει τεράστια διαοφορά έξω στον ήλιο κλπ. θα πήγαινα στο 14Τ όπως έκανε για την συσκευή που αγοράσα στην κόρη μου. Φυσικά και το 13Τ είναι εξαιρετική συσκευή απλά για 70 ευρώ θα πήγαινα στην καινούρια..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.