Kαλά δεν ειναι και ανελέητα αποκαλυπτικά, μια χαρούλα ειναι.
Δηλαδή πιστεύεις οτι δεν θα "ξεβρακώσουν" τον ενισχυτή που τα οδηγεί με την πρώτη χωρίς αναστολές αν τίθεται τέτοιο θέμα;Kαλά δεν ειναι και ανελέητα αποκαλυπτικά, μια χαρούλα ειναι.
Δηλαδή πιστεύεις οτι δεν θα "ξεβρακώσουν" τον ενισχυτή που τα οδηγεί με την πρώτη χωρίς αναστολές αν τίθεται τέτοιο θέμα;
Ναι. Ειναι αποκαλυπτικά, άλλα όχι όσο λες.
θα διαφωνήσω λίγο.
Στο στούντιο της τηλεοπτικής εδώ στη Θεσσαλονίκη πριν από αρκετά χρόνια είχα πάρει μαζί μου 3 δισκάκια:
1)το πρωτότυπο
2)αντίγραφο σε υπολογιστή με ταχύτητα Χ8
3)αντίγραφο σε υπολογιστή με ταχύτητα Χ1
Τα αντίγραφα στον υπολογιστή έγιναν με συγκεκριμένο Plextor εγγραφέα με καλιμπραρισμένο το eac.
Τα δισκάκια ακούγονταν τόσο διαφορετικά που νόμιζα ότι άκουγα άλλα τραγούδια!
και κυριολεκτώ!
θα διαφωνήσω λίγο.
Στο στούντιο της τηλεοπτικής εδώ στη Θεσσαλονίκη πριν από αρκετά χρόνια είχα πάρει μαζί μου 3 δισκάκια:
1)το πρωτότυπο
2)αντίγραφο σε υπολογιστή με ταχύτητα Χ8
3)αντίγραφο σε υπολογιστή με ταχύτητα Χ1
Τα αντίγραφα στον υπολογιστή έγιναν με συγκεκριμένο Plextor εγγραφέα με καλιμπραρισμένο το eac.
Τα δισκάκια ακούγονταν τόσο διαφορετικά που νόμιζα ότι άκουγα άλλα τραγούδια!
και κυριολεκτώ!
Στα δικα μου πολυ πιο ταπεινα 805Ν ακουστηκαν διαφορες ριπαρισματος ,πριν μερικους μηνες σε καποιες δοκιμες που καναμε .Αυτοι που ακουσαν ηταν ο Βασ. Τσακωνας και ο Savvas X
αν ριπαρεις με το eac εισαι καλυμενος ειναι ακριβως ιδιο με το πρωτοτυπο εκτος και αν ειναι χαλια το cdr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.