Αγορά B&W 802 και οδήγηση

Απάντηση: Bowers & Wilkins 800 series Diamond

Αύγουστο κι Αθήνα γεννάει η σύζυγος και τα κεφάλια μέσα, έχουμε λιώσει από xbmc και ταινίες

Re: Bowers & Wilkins 800 series Diamond

Xαχαχα ! και ηδική σου;
Πάντως στα λεφτά σου υπάρχει στις αγγελίες στα τελευταία τεύχη των τελευταίων γνωστών περιοδικών ένα ζευγάρι 804S πακέτο με έναν Usher ενισχυτή τα οποία ταιριάζουν άψογα μαζί και θα σου δώσουν μια μεγάλη χορταστική δαγκωνιά απο αυτό που θα έπαιρνες με τα 802.

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω την προέλευση τους μπορώ να σε διαβεβαιώσω για την άψογη κατάσταση και ματσάρισμα τους.

Φίλε μου αν θες μπορείς να τα πάρεις και να τα οδηγήσεις τέλεια με διακοπτικούς ενισχυτές (hypex-ice κλπ.) χωρίς να δώσεις μια περιουσία...(max 2.000 )
Αν θα σου αρέσουν είναι μια άλλη ιστορία, σε κάποιους αρέσουν, σε άλλους όχι...

Η οδήγηση τόσο ανελέητα αποκαλυπτικών ηχείων με διακοπτικό ενισχυτή έχει μεν τα πλεονεκτήματα της όμως ενέχει μεγάλο ρίσκο και σε κάθε περίπτωση δεν θα σύστηνα να ακολουθηθεί χωρίς προηγούμενη ακρόαση απο τον υποψήφιο ιδιοκτήτη.

Η μικρή δεν λεω.. πείρα μου απο διακοπτικούς ενισχυτές είναι οτι είναι ιδιαίτερα επιλεκτικοί με την παρέα τους και ικανοί απο το καλύτερο εως το χειρότερο ανάλογα με αυτήν..

Last edited:

Φυσικά με ακρόαση πριν, δεν τίθεται θέμα...
Από άποψη οδήγησης πάντως για την οποία συζητούσατε, δεν τίθεται επίσης θέμα με τους διακοπτικούς...

Συμφωνώ. Από τη συμβίωσή μου με τον Bel Canto S300 με τα 805N και με τα 803Ν ενός φίλου, oι ICE φαίνονται αρκετά τίμιοι ενισχυτές και μπορούν να οδηγήσουν αρκετά τερατάκια με αποδεκτά αποτελέσματα... Ειδικά αν μπορέσεις να τους βρεις 2ο χέρι σε καλή κατάσταση είναι πραγματικά καλές ευκαιρίες...
Βέβαια όταν πάρεις κάτι πιο καλό (και πολύ ακριβότερο) καταλαβαίνεις γιατί δεν έχουν όλοι τέτοιους :) Kαι πραγματικά τα B&W είναι ηχεία που έχουν τρομερά αποθέματα ποιότητας... Με έναν τίμιο ενισχυτή, θα πάρεις πολύ καλό αποτέλεσμα. Από κει και πέρα, πρώτα θα στερέψει η τσέπη σου, και μετά η ποιότητα που μπορείς να πάρεις.

Απάντηση: Bowers & Wilkins 800 series Diamond

Bel Canto S300 ~2.500 :speechless-smiley-0

Κύριοι ξεφύγαμε, η κυρά θα επιστρατεύσει ότι τηγάνι υπάρχει στο σπίτι πριν και μετα τη γέννα, πέραν του οτι θα ξεχάσω καινούργια plasma, pc κτλ.

Οπως και να έχει, μην σας κουράζω άλλο, συγνώμη για μια ακόμη φορά για το offtopic.
Θα σας παρακαλούσα να με ανεχτείτε μια ακόμη φορά, από Οκτώβριο πια για πιθανή αγορά μεταχειρισμένων b&w μικρότερης σειράς

υγ. εδω κολλάει το...του κόπηκε ο βήχας

Last edited:
Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 800 series Diamond

Kαλά δεν ειναι και ανελέητα αποκαλυπτικά, μια χαρούλα ειναι.
Δηλαδή πιστεύεις οτι δεν θα "ξεβρακώσουν" τον ενισχυτή που τα οδηγεί με την πρώτη χωρίς αναστολές αν τίθεται τέτοιο θέμα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 800 series Diamond

Δηλαδή πιστεύεις οτι δεν θα "ξεβρακώσουν" τον ενισχυτή που τα οδηγεί με την πρώτη χωρίς αναστολές αν τίθεται τέτοιο θέμα;

Ναι. Ειναι αποκαλυπτικά, άλλα όχι όσο λες.

Ναι. Ειναι αποκαλυπτικά, άλλα όχι όσο λες.

θα διαφωνήσω λίγο.

Στο στούντιο της τηλεοπτικής εδώ στη Θεσσαλονίκη πριν από αρκετά χρόνια είχα πάρει μαζί μου 3 δισκάκια:

1)το πρωτότυπο

2)αντίγραφο σε υπολογιστή με ταχύτητα Χ8

3)αντίγραφο σε υπολογιστή με ταχύτητα Χ1

Τα αντίγραφα στον υπολογιστή έγιναν με συγκεκριμένο Plextor εγγραφέα με καλιμπραρισμένο το eac.

Τα δισκάκια ακούγονταν τόσο διαφορετικά που νόμιζα ότι άκουγα άλλα τραγούδια!
και κυριολεκτώ!

Και εγώ κάτι τέοιο εννοούσα όπως και οτι οι διαφορές με την παραμικρή αλλαγή στο σύστημα είναι άμεσα και καθαρά ακουστές.
Αποκαλυπτικά όμως, όχι κλινικά.

Last edited:

θα διαφωνήσω λίγο.

Στο στούντιο της τηλεοπτικής εδώ στη Θεσσαλονίκη πριν από αρκετά χρόνια είχα πάρει μαζί μου 3 δισκάκια:

1)το πρωτότυπο

Τα αντίγραφα στον υπολογιστή έγιναν με συγκεκριμένο Plextor εγγραφέα με καλιμπραρισμένο το eac.

και κυριολεκτώ!

Tι μπορώ τώρα να πω για αυτό που λες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 800 series Diamond

θα διαφωνήσω λίγο.

1)το πρωτότυπο

και κυριολεκτώ!

νομιζω υπερβαλεις λιγο εχω χιλιαδες κοπιες και τις εχω ακουσει και σε Β&W. πριν ποσα χρονια?¨η τεχνολογια οι οδηγοι και τα δισκακια εχουν προχωρησει.
sorry για το off topic

αυτο που θελω να πω για να ειμαι πιο σαφης ειναι οτι με την τοτε τεχνολογια ριπαρισματος οδηγων και δισκων οι διαφορες ακουγονταν σχεδον σε ολα τα ηχεια της αγορας

Aν δεν το έλεγε ο Στέργιος θα γέλαγα, αλλά επειδή ξέρω ότι ειναι σοβαρό παιδί κρατάω και μια πισινή να έφταιγε κάτι άλλο για τις διαφορές που άκουσε.

Στα δικα μου πολυ πιο ταπεινα 805Ν ακουστηκαν διαφορες ριπαρισματος ,πριν μερικους μηνες σε καποιες δοκιμες που καναμε .Αυτοι που ακουσαν ηταν ο Βασ. Τσακωνας και ο Savvas X

Re: Απάντηση: Αγορά B&W 802 και οδήγηση

Στα δικα μου πολυ πιο ταπεινα 805Ν ακουστηκαν διαφορες ριπαρισματος ,πριν μερικους μηνες σε καποιες δοκιμες που καναμε .Αυτοι που ακουσαν ηταν ο Βασ. Τσακωνας και ο Savvas X

αν ριπαρεις με το eac εισαι καλυμενος ειναι ακριβως ιδιο με το πρωτοτυπο εκτος και αν ειναι χαλια το cdr

Έτσι ακριβώς, δείξε μας το eac log και θα ξέρουμε :-)