ΑΓΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ

καλό είναι επίσης να σεβόμαστε όλα τα μέλη...και να αποφεύγουμε προσωπικούς χαρακτηρισμούς....παρα ταυτα ζητώ συγγνώμη αν κάπου με κάποιο τρόπο έθιξα κάποιον....δεν είναι στις προθέσεις μου...

αααα μάλιστα...αύτό τον κάνει να ισχυρίζεται ...πόσο πολύπλοκη και προβληματική είναι η lcd τεχνολογία σε σχέση με την sxrd....παίδες λίγο έλεος...η ιδιότητα του καθενός δεν του δίνει το αλάθητο....

δεν πιστεύω επίσης όσοι έχουν κάνει το ''λάθος'' να επιλέξουν lcd για την βιντεοπροβολή να μην απολαμβανουν καλη εικόνα...

ούτε και ένας άνθρωπος οπως ο ΜΑΝΩΛΉς ΚΑΣΤΡΟΥΝΉς OTAN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΟΛΕΑ LCD MEXΡΙ ΤΑ 2000....ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΈΤΣΙ ΞΎΠΝΗΣΕ...

ΑΥΤΌ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ REVIEW ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ TON PANA 3000 PANA 4000 EPSON 5500 EPSON 8500(TO ANTISTOIXO STIS ΗΠΑ)....

ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ.....

και ναι η ε´πσον έχει βάλει πλώρη για αλλού ....το έχουν γράψει πολλοί αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι μέχρι τώρα δεν υπάρχουν εκατομμύρια κόσμου που έχουν ευχαριστηθεί τα μηχανάκια της......

Έχουμε και λέμε:
Κανένας δεν ισχυρίστηκε οτι είναι προβληματική η LCD τεχνολογία, αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα.
Κανένας δεν διεκδίκησε κανένα "αλάθητο".
Κανένας δεν είπε οτι αυτοί που προτίμησαν την LCD τεχνολογία δεν απολαμβάνουν καλή εικόνα.
Ο Μανώλης Καστρουνής πρότεινε τον εν λόγω προβολέα για μια συγκεκριμένη κατηγορία τιμής!
Αγαπητέ libair μάλλον πρέπει να διαβάζεις προσεκτικότερα τα posts των άλλων και να μην ...φωνάζεις γράφοντας με κεφαλαία. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να τσακωνόμαστε εδώ μέσα!

Τέλος παρακαλώ οι αντιπαραθέσεις να σταματήσουν εδώ και να επιστρέψουμε στην ουσία του παρόντος νήματος για να βοηθήσουμε αυτούς που ζητάνε τη γνώμη μας. Σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστώ να σβύσω τα off topic posts.

''Ο Μανώλης Καστρουνής πρότεινε τον εν λόγω προβολέα για μια συγκεκριμένη κατηγορία τιμής!''

αυτή η κατηγορία τιμής φίλε μου αφορά το 99% του πληθυσμου...τέλος δεν έχω να γράψω κάτι άλλο....

φίλε carpe diem rj βλέπω ότι έιναι ένας προβολέας για παρουσιάσεις και γενικά για εκπαιδευτικούς λόγους...για αυτή τη χρήση τον προορίζεις???

http://www.projectorcentral.com/benq_mp776st_multimedia_projector_review.htm

εδώ έιναι ένα σχετικά μικρό μινι ριβιου για τον εν λόγω προβολέα.....

αν είδα καλά πρέπει να φοράει λάμπα 280watt που ίσως έιναι ίδια με αυτή που φοράει ο benq w6000...οπότε άλλα μέλη κάτοχοι μπορούν να σου πουν την καλύτερη δυνατή τιμή.....αν έιναι έτσι όπως τα λέω...

Επειδη βλεπω το θεμα εχει κινηση , να ρωτησω και εδω ποιον απο τους μπενκ 1000 και ασερ 7530 προτιματε? και πραγματι ο πανυ αχ-200 σε σχεση με τους 1080p ως τα 1500ε εχει εμφανη υστερηση σε ταινιες?

720p φίλε δίνουνε αξιοπρεπέστατη εικόνα.Υπάρχουν 720 προβολείς 5ετίας (βλέπε sharp z12000 - benq8720) που στην κυριολεξία καταπίνουν μερικά
μοντέλα 1080p της μικρής κατηγορίας.Για το AX-200 δεν γνωρίζω πολλά πράγματα άλλα απο τις προηγούμενες σειρές της panasonic που περάσαν απο τα χέρια μου θα σου έλεγα μακριά.Στην κατηγορία LCD 720p μιάς και δεί όλα σχεδόν τα μοντέλα θα σου πρότεινα epson tw700 ή sony aw15. Εαν πάλι βρείς κανα z12000 ή 8720 σε χαμηλή τιμή θα ήταν ιδανική αγορά και πίστεψε με η εικόνα που θα έβλεπες θα ήταν super (ειδικά με τον z12000 θα σου έπεφταν τα σαγόνια).

Τώρα ανάμεσα σε benq και acer τι να σου πω...η μια εταιρία βγάζει καλούς βιντεοπροβολείς και η άλλη καλά laptop...κρίνε απο μόνος σου..

αν το κάδρο σου δεν είναι πολύ μεγάλο την παραπάνω λεπτομέρεια δεν πρόκειται να τη λαβει το μάτι σου τουλαχιστον ξεκάθαρα..για να μην πω καθόλου...

ο πάνα είναι πολύ φωτεινός για lcd και με καλή εικόνα...

ο benq σαν μονότσιπος και με χαμηλή ταχύτητα χρωματικό τροχό έχει προβλημα με το rainbow οπότε αν έίσαι ευαίσθητος σε αυτό καλύτερα να πας σε lcd ...πολύ καλή εικόνα πάντως ...υπαρχουν πολλοί κάτοχοι στο φορουμ ν α στο επιβεβαιώσουν..νομίζω ότι κάπου είδα και αρκετά καλή τιμή λάμπας...

τον acer δεν τον έχω δει..έχω τον acerh5360 και πιστεύω την acer σαν μια εταιρεία που βγάζει καλά value for money μηχανήματα και αυτό ισχύει για όλα της τα προιόντα...για το service τους δεν ''γνωρίζω'' πολλα´.....

νομίζω ότι κοντά πάντως στα 1500 θα υπάρχουν και καλύτερα μηχανήματα ..ίσως ελάχιστα πιο πάνω...

το μπατζετ ειναι στα 1000 δεν θελω να φυγω παραπανω , εκτος καποιας εξαιρετικης ευκαιριας , αληθεια ο SONY Projector Full HD SXRD VW 40
που βρισκεται σε αγγελια εδω στα 1300 αξιζει ή θεωρειται ξεπερασμενος , καποια σκρινσοτ που ειδα ηταν εξαιρετικα , αν και με λιγο κορεσμενα χρωματα και την γνωστη πρασινιλα των σονυ. Την γνωμη σας παρακαλω

Λοιπον τον θελω για ταινιες για πιθανη συνδεση με mac υπολογιστη και με ps3....
Θελω να εχει ethernet hdmi και Full HD αν γινεται....υπαρχει κατι τετοιο?

το μπατζετ ειναι στα 1000 δεν θελω να φυγω παραπανω , εκτος καποιας εξαιρετικης ευκαιριας , αληθεια ο SONY Projector Full HD SXRD VW 40
που βρισκεται σε αγγελια εδω στα 1300 αξιζει ή θεωρειται ξεπερασμενος , καποια σκρινσοτ που ειδα ηταν εξαιρετικα , αν και με λιγο κορεσμενα χρωματα και την γνωστη πρασινιλα των σονυ. Την γνωμη σας παρακαλω

Πάρα πολλά χρήματα γι' αυτό το μηχάνημα, μάλλον ξέχνα το. Στα 1000 πολύ καλή επιλογή είναι ο BenQ 1000. Αν ψάξεις λίγο εδώ μέσα θα βρείς αρκετά γι' αυτόν.

1300 είναι αρκετα χρηματα για το συγκεκριμένο μοντέλο.

είναι 1024-768 4:3 και με video format 576p.....
όχι δεν κάνει για ταινίες...είνα στην ´´επαγγελματική'' σειρά της benq για αίθουσεες συνεδριάσεων παρουσιάσεις και άλλους εκπαιδευτικούς σκοπούς.....
το καλό είναι ότι συνδέεται με το σύστημα της nvidia για προβολή 3δ και λόγω της μεγάλης φωτεινότητας θα είναι καλό .....αλλά δεν είναι για τη χρήση που τον προοριζεις...αλήθεια στα τόσα λεφτά που στοιχίζει υπάρχουν τόσες επιλογές....

ευχαριστω για τια απαντησεις. το καλυτερο μηχανακι στα 1000 για ταινιες απο τα 3,5μ με οχι απαραιτητα-και παντα ελεγχομενες συνθηκες φωτισμου, ανεξαρτητα απο ουρανια τοξα?

ευχαριστω για τια απαντησεις. το καλυτερο μηχανακι στα 1000 για ταινιες απο τα 3,5μ με οχι απαραιτητα-και παντα ελεγχομενες συνθηκες φωτισμου, ανεξαρτητα απο ουρανια τοξα?

Αν θέλεις ρίξε μια ματιά εδώ ίσως βρείς την απάντηση σου!

Με ethernet παιζει κατι? Επισης μια βαση για τον συγκεκριμενο προβολεα και πανι τι θα προτεινατε? Οχι πολυ ακριβα πραγματα?

με έθερνετ τα μοντέλα δεν είναι για home cinema χρήση τουλάχιστον αυτά που έχω υπόψιν και σε αυτη την κατηγορία τιμής που παίζεις....κον´τα στο 1000αρικο δλδ....
για βάσεις θα βρείς σίγουρα στο κατάστημα που θα απευθυνθείς....ώστε να σε ικανοποιόυν οπτικά και να κάνουν σωστά τη δουλειά ανάλογα με το χώρο σου..

για την οθόνη ναι καταλαβαίνω θες κάτι προσιτό αλλά δεν διευκρινι´ζεις ίντσες που θες και χειροκίνητη ή ηλεκτρική......

Μια ηλεκτρικη ποσο εχει περιπου ? Τωρα η αποσταση θεασης θα ειναι 2-3 μετρα....το μεγεθος 3*3 ...καπου εκει.