Αγορά bluray από play.com

Σε λογικές παραγγελίες και με standard/expedited international shipping, οχι.
Το κούριερ είναι έτσι κι αλλιώς πανάκριβο.
Τώρα αν πάρεις καμιά 100 δισκάκια με τη μία, δεν σου εγγυώμαι τίποτα! :ernaehrung004:

Εγώ πάντως από εκεί ψωνίζω!

Μου ηρθε χθες απο το play το blue ray της shakira.απο τη στιγμη που υπηρχε ετοιμοπαραδοτο εισπραξαν τα χρηματα απο τη καρτα και σε 5-6μερες μου ηρθε.μεχρι στιγμης παντως απο τις παραδοσεις τους ειμαι ευχαριστημενος.

Απάντηση: Re: Αγορά bluray από play.com

Ε αυτό το διαπιστώνεις εύκολα για το region, δεν είναι θέμα. Μακάρι να μπορούσαμε να εκμεταλευτούμε το φτηνό δολλάριο και σε άλλα είδη....μία 60Α3000 δεν θα μου έπεφτε άσχημα....

Ξέρεις πόσο το σκεφτόμουν αυτό ????
Αλλά δεν βρήκα πουθενά να στέλνουν την 60άρα.Μόνο την 55άρα..:smash:
(Με κόλωσε και το "τελωνείο" τί θα μου βαρέσει,καθώς επίσης οτι ο δέκτης παίζει μόνο NTSC..)

(έχω την ίδια με τη δικιά σου :2thumb22sup:)

Πρέπει να ξέρεις αν είναι region free αλλιώς θα σου μείνει το Αμερικάνικο αμανάτι..:smash:

Δημήτρη,πριν τα παραγγείλω τα είχα τσεκάρει.
Για 60άρα το σκεφτόμουν κι εγώ πολύ σοβαρά εν´όψη αποστολής της οικοσκευής εξαδέλφης από Βοστώνη όπου δεν θα πληρώσει φόρο και δασμούς.
Ας όψεται το NTSC...

Τώρα που το ξανασκέφτομαι...
Γιατί οι δικές μας παίζουν και PAL και NTSC?
Μπας και οι δικές τους έχουν αυτό τον συνδυασμό;
Τρέχω να το ψάξω μπας και προλάβω το καράβι που φεύγει τέλος του μήνα.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι...
Γιατί οι δικές μας παίζουν και PAL και NTSC?
Μπας και οι δικές τους έχουν αυτό τον συνδυασμό;
Τρέχω να το ψάξω μπας και προλάβω το καράβι που φεύγει τέλος του μήνα.

Τη θέλω και εγώ,κανόνισε !!!!!!!:grandpa:

Aπλά δεν έχουν PAL δέκτη, από εξωτερικό δέκτη παίζουν το ΠΑΛ σήμα κανονικά. Εξακριβωμένο από τη Σονυ. Το πρόβλημα είναι το τελωνείο και το σέρβις (αν και τεχνικά δεν θα διαφέρει και πολύ από την 2000).

Καλημέρα σε όλους!
Μόλις ολοκλήρωσα με επιτυχία την αγορά του spiderman 1-2-3 πακέτου σε bluray από το play.com στην τιμή των 41.99 την οποία θεωρώ καλύτερη της αγοράς.

Καλησπερα. Εδω το βρισκω 61,99 Ευρω. Ανεβηκε η τιμη ή ειμαι σε λαθος μερος?​

Η τιμή αυτή ήταν προσφορά για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Αν παρακολουθείς συχνά το site βάζει συνέχεια προσφορές, όπως τώρα που έχει 3 στην τιμή των 2.
Πιστεύω ότι σύντομα θα ξαναβάλει το spiderman 1,2,3 σε προσφορά.

:ernaehrung004:

Aπλά δεν έχουν PAL δέκτη, από εξωτερικό δέκτη παίζουν το ΠΑΛ σήμα κανονικά. Εξακριβωμένο από τη Σονυ. Το πρόβλημα είναι το τελωνείο και το σέρβις (αν και τεχνικά δεν θα διαφέρει και πολύ από την 2000).

Διάβασα αγαπητέ μου underdog στο support (το Αμερικάνικο της Sony )οτι δεν παίζει ούτε Video σε PAL ή Secam..Τουτέστιν μεγάλο το ρίσκο..:grandpa:

Υ.Γ. Ποιό είναι το μικρό σου για να μη σε φωνάζω underdog ?:operator:

Διάβασα αγαπητέ μου underdog στο support (το Αμερικάνικο της Sony )οτι δεν παίζει ούτε Video σε PAL ή Secam..Τουτέστιν μεγάλο το ρίσκο..:grandpa:

Υ.Γ. Ποιό είναι το μικρό σου για να μη σε φωνάζω underdog ?:operator:

Κι εγώ το ίδιο έμαθα.
Υπάρχουν βέβαια τηλεοράσεις που παίζουν PAL και έχουν και την ίδια τάση (220volt) αλλά κοστίζουν όσο κι εδώ.
Οπότε Δημήτρη,θα περιμένουμε κανα 2 χρόνια περίπου για να τις πάρουμε 3000 ...

Κώστας φίλε Δημήτρη!
Μήπως αυτός που μίλησα αναφερόταν σε μετατροπέα σήματος;
Το δορυφορικό ψηφιακό σήμα (πχ μέσω ενός HUMAX), ή το σήμα μέσω του δέκτη ενός DVDR μήπως θα έδινε μία λύση;

Πάντως και ΚΑΘΟΛΟΥ τηλεόραση να μην έδειχνε, στην Αμερικάνικη τιμή την αγόραζα μόνο για Bluray.

Απότι βλέπω το Αμερικάνικο shop της Σονυ τις έχει αποσύρει, έχει μόνο refurbished κομμάτια - κι αυτα out of stock....

Εκανα μια παραγγελια απο play.com η οποια εγινε Posted στις 17 του μηνος. Αν δεν ερθει ουτε αυριο θα εχουν περασει 7 μερες (ειχαμε ΣΚ και σημερα αργια). Απο οτι ειδα πρεπει να περασουν 21 μερες μεχρι να δηλωσω οτι δεν εφτασαν.

Απο την εμπειρια σας, υπαρχει περιπτωση να ερθουν τα πραγματα και σε 10 μερες ή αν δεν ερθουν στο διαστημα που λεει το Play.com, την πατησα?:bigcry:

Απο την εμπειρια σας, υπαρχει περιπτωση να ερθουν τα πραγματα και σε 10 μερες ή αν δεν ερθουν στο διαστημα που λεει το Play.com, την πατησα?:bigcry:

Κάνε υπομονή λίγες ημέρες ακόμα.Μήν ξεχνάς πώς ουσιαστικά η προηγούμενη εβδομάδα ήταν απεργία και μόνο.

Παιδιά έκανα πρώτη φορά παραγγελία, και μου ήρθε την επόμενη μέρα Mail που έλεγε

Payment for your Play.com order has been declined

At this time we are unable to process your order as payment has been
declined by your credit/debit card issuer.

Please check and amend the following information:

Card number
Expiry date
Valid from date
Issue number
CV2 (3 digit code on the signature line of your credit card)

Χρησιμοποιώ prepaid κάρτα από τη Eurobank, η οποία είναι γεμάτη, ενώ την έχουμε χρησιμοποιήσει για διάφορες αγορές online, εντός και εκτός Ελλάδος (μέχρι και στην Αμερική)...

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Παιδιά έκανα πρώτη φορά παραγγελία, και μου ήρθε την επόμενη μέρα Mail που έλεγε

Payment for your Play.com order has been declined

At this time we are unable to process your order as payment has been
declined by your credit/debit card issuer.

Please check and amend the following information:

Card number
Expiry date
Valid from date
Issue number
CV2 (3 digit code on the signature line of your credit card)

Χρησιμοποιώ prepaid κάρτα από τη Eurobank, η οποία είναι γεμάτη, ενώ την έχουμε χρησιμοποιήσει για διάφορες αγορές online, εντός και εκτός Ελλάδος (μέχρι και στην Αμερική)...

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Δες μήπως έχεις καταχωρήσει καποιο στοιχεία της κάρτας λάθος (π.χ το ονοματεπώνυμο πρέπει να ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως αναγράφεται επάνω στην κάρτα ή το CVV).. Aλλιώς μιλα με την τράπεζά σου...