Αγορά bluray από play.com

Εκανα μια παραγγελια απο play.com η οποια εγινε Posted στις 17 του μηνος. Αν δεν ερθει ουτε αυριο θα εχουν περασει 7 μερες (ειχαμε ΣΚ και σημερα αργια). Απο οτι ειδα πρεπει να περασουν 21 μερες μεχρι να δηλωσω οτι δεν εφτασαν.

Απο την εμπειρια σας, υπαρχει περιπτωση να ερθουν τα πραγματα και σε 10 μερες ή αν δεν ερθουν στο διαστημα που λεει το Play.com, την πατησα?:bigcry:

Συνήθως έρχονται σε 4-5 εργάσιμες μέρες, αλλά μου έχει τύχει να περιμένω και 15νθημερο.. Κανε λιγη υπομονή

Παιδιά έκανα πρώτη φορά παραγγελία, και μου ήρθε την επόμενη μέρα Mail που έλεγε

Payment for your Play.com order has been declined

At this time we are unable to process your order as payment has been
declined by your credit/debit card issuer.

Please check and amend the following information:

Card number
Expiry date
Valid from date
Issue number
CV2 (3 digit code on the signature line of your credit card)

Χρησιμοποιώ prepaid κάρτα από τη Eurobank, η οποία είναι γεμάτη, ενώ την έχουμε χρησιμοποιήσει για διάφορες αγορές online, εντός και εκτός Ελλάδος (μέχρι και στην Αμερική)...

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Πιστεύω οτι έχεις ελεγξει αριθμούς καρτων, CV2 κλπ...
Κοίτα λιγο μήπως θέλουν το shipment address να ειναι ιδιο με το billing address.

Moυ'χει έρθει και μένα αυτό το mail αλλά στην περίτωσή μου ήταν επειδή δεν είχα αρκετά λεφτά μέσα για την αγορά...

Το έχω ξανακούσει αυτό.
Με κάποιες prepaid υπάρχει πρόβλημα, κάποια sites δεν τις αναγνωρίζουν σαν πιστωτικές για κάποιο λόγο.
Εγώ χρησιμοποιώ prepaid από Κύπρου και είναι ΟΚ.

Ηρθαν τα πραγματα. Το ενα την Παρασκευη και το αλλο την Κυριακη το απογευμα (ναι καλα διαβασατε Κυριακη απογευμα ηρθε ταχυδρομος:a0210:)

Και εγω με Prepaid της Κυπρου ειμαι και μαλιστα ανωνυμη-bye-

Το έχω ξανακούσει αυτό.
Με κάποιες prepaid υπάρχει πρόβλημα, κάποια sites δεν τις αναγνωρίζουν σαν πιστωτικές για κάποιο λόγο.
Εγώ χρησιμοποιώ prepaid από Κύπρου και είναι ΟΚ.

Πολλές φορές το κάνει και με κανονικές VISA.

Οπότε το κάνεις με PayPal.

Παιδιά έκανα πρώτη φορά παραγγελία, και μου ήρθε την επόμενη μέρα Mail που έλεγε

Payment for your Play.com order has been declined

At this time we are unable to process your order as payment has been
declined by your credit/debit card issuer.

Please check and amend the following information:

Card number
Expiry date
Valid from date
Issue number
CV2 (3 digit code on the signature line of your credit card)

Χρησιμοποιώ prepaid κάρτα από τη Eurobank, η οποία είναι γεμάτη, ενώ την έχουμε χρησιμοποιήσει για διάφορες αγορές online, εντός και εκτός Ελλάδος (μέχρι και στην Αμερική)...

Εχει κανεις καμια ιδεα?

τελικα?

λυθηκε?

αν οχι τοτε ποια καρτα

εχεις? (αν επιτρεπεται?)

να ξερω να μην την προτιμησω αν κινηθω

σε
ψωνια απο πλει με πριπειντ.:flipout:

Έβγαλε και σε μένα το ίδιο μήνυμα με το Maestro αν και έχω πιστωτική η οποία είναι πληρωμένη κανονικά,κοινώς δεν χρωστάω.

Λοιπόν, αφού ξαναέβαλα απ'την αρχή τους κωδικούς κλπ, τώρα δε μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα, αλλά το ένα εκ των 3 bluray που έχω παραγγείλει, γράφει δίπλα Οrder taken (τα υπολοιπα γραφουν Order placed)

Ποια η διαφορά? Αυτό σημαίνει ότι χρεώθηκαν?

Παιδιά καλησπέρα μια ιδέα για ενα dvd hd μέχρι 160 ευρώ? Κάτι έχω ακούσει για το pioneer 600 να το προτιμήσω? Έιναι καλό?
Ευχαριστώ

Μολις πριν μιση ωρα χτυπησα το Black Hawk Down και μετα το "Order Placed" εβγαλε οπως παντα "Processing" και καπακι "Packing" ...

Εννοείς ότι όλα αυτά έγιναν μέσα σε μισή ώρα????? Γιατί εμένα το μήνυμα λάθους μου το'στειλε μετα από μια μέρα.... :slapface:

Παιδιά καλησπέρα μια ιδέα για ενα dvd hd μέχρι 160 ευρώ? Κάτι έχω ακούσει για το pioneer 600 να το προτιμήσω? Έιναι καλό?
Ευχαριστώ

Φιλτατε το ερώτημα σου ειναι λιγο αστοχο εδώ. Υπάρχει ανάλογη κατηγορία "Πηγές" που συζητάμε τέτοια θέματα...