Αγορά bluray από play.com

Χμ... μόλις λύθηκε η απορία... order taken σημαίνει ότι είναι out of stock....ΓΚΡΡΡ


Ξερει κανεις... αν συμβαινει αυτό , θα έρθουν τα υπολοιπα 2?? Ή θα περιμένω να πάρω την 3αδα??? (Ειναι προσφορα 3 στην τιμή των 2....)
 
Χμ... μόλις λύθηκε η απορία... order taken σημαίνει ότι είναι out of stock....ΓΚΡΡΡ


Ξερει κανεις... αν συμβαινει αυτό , θα έρθουν τα υπολοιπα 2?? Ή θα περιμένω να πάρω την 3αδα??? (Ειναι προσφορα 3 στην τιμή των 2....)

Σε αντιστοιχη περιπτωση σε μενα, ήρθαν σε ξεχωριστές συσκευασίες, άρα πιθανον να σου έρθουν τα αλλα 2... (και στο confirmation email ειχα παρει 3 διαφορετικα emails σαν να πρόκειτο για ξεχωριστές παραγγελίες)
 
Φιλε maestro μην ανησυχείς.

Τα BR από Play.com έρχονται σε διαφορετική συσκευασία και πολλές φορές σε διαφορετικές ημερομηνίες.
Ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο δεν έρθει μέσα σε 20 ή 22 μέρες από την ημερομηνία που λένε οτι το στείλανε (δεν θυμάμαι ακριβώς τον αριθμό των ημερών), τους ειδοποιείς μέσα από το site τους και στο ξαναστέλνουν (συνέβη σε εμένα, σε παραγγελεία τύπου ‛πληρώνεις 2 - παίρνεις 3’)

Κρίνοντας από προσωπική εμπειρία, το site είναι αξιόπιστο.
 
Οντως εγινε σημερα "Shipped" και ηρθε και αντιστοιχο mail.

Εχω παραγγειλει πανω απο 30 blu ray και hd dvd απο το play.com. Ουδεποτε ειχα το παραμικρο προβλημα. Το site ειναι κατι παραπανω απο αξιοπιστο!
Νικος
 
Oκ παίδες, μου´ρθε mail ότι εστάλη το ένα (??) από τα 3, οπότε μάλλον όλα οκ με την κάρτα! Αναμένω...

(Η πλάκα είναι ότι το πρώτο που έρχεται είναι αυτό που θελαμε λιγότερ, και το πήραμε απλά ως δώρο! Άτιμος Μέρφυ...)
 
Εχω παραγγειλει πανω απο 30 blu ray και hd dvd απο το play.com. Ουδεποτε ειχα το παραμικρο προβλημα. Το site ειναι κατι παραπανω απο αξιοπιστο!
Νικος


Και εγω εδω και 3 χρονια που παραγγελνω απο Play παντα η ιδια διαδικασια χωρις καθυστερησεις μεχρι τωρα.
 
Eχω κανει πανω απο 150 παραγγελιες σε διαστημα 5 χρονων !

Ουδεποτε αντιμετωπισα προβλημα !!

Αγοραστε αφοβα !!!
 
Bρε παιδιά έχω κάνει παραγγελία από το Play το Prologue από τις 25 του περασμένου μήνα.Ακόμα μου λέει ότι είναι στη διαδικασία του Processing ενώ θα έπρεπε μέσα σε μία μέρα να έχει γίνει.Τί να κάνω,εν το μεταξύ δεν με αφήνει να κάνω Cancel τη παραγγελία.Έχω παραγγείλει 4 φορές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
 
Μόλις έκανα και εγώ την πρώτη μου παραγγελία στο play.com αφού βέβαια διάβασα όλα αυτά που έχουν γραφτεί από τους υπόλοιπους σε αυτό το thread και τους οποίους ευχαριστώ :SFGSFGSF:
 
Απάντηση: Re: Αγορά bluray από play.com

Παιδιά έκανα πρώτη φορά παραγγελία, και μου ήρθε την επόμενη μέρα Mail που έλεγε

Payment for your Play.com order has been declined

At this time we are unable to process your order as payment has been
declined by your credit/debit card issuer.

Please check and amend the following information:

Card number
Expiry date
Valid from date
Issue number
CV2 (3 digit code on the signature line of your credit card)


Χρησιμοποιώ prepaid κάρτα από τη Eurobank, η οποία είναι γεμάτη, ενώ την έχουμε χρησιμοποιήσει για διάφορες αγορές online, εντός και εκτός Ελλάδος (μέχρι και στην Αμερική)...

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Έχω δοκιμάσει 4 κάρτες αλλά κ πάλι μου βγάζει αυτο το μήνυμα.
+σε κάθε μια πέρασα τουλάχιστον 3 φορές τα στοιχεία τους αλλα κ πάλι τίποτα..:bigcry::bigcry::bigcry:

Please αν μπορείτε help..
 
πάντως προπληρωμένη της Πειραιώς που χρησιμοποιεί ο αδερφός μου από το Play παίζει μια χαρά.
 
Αν υπάρχει καθυστέρηση να ξέρετε πως συνήθως οφείλεται στα ελληνικά ταχυδρομεία. Όπως επίσης και η μη παράδοση του πακέτου, συνήθως τα "κλέβουν" αλλά επισήμως λένε ότι χάνονται. To play απλά αν τους πεις ότι δεν σου παραδόθηκε απλά στο ξανα στέλνουν. Τόσο απλά.
 
Εγώ 2 στις 4 φορές είχα μεγάλες καθυστερήσεις και αυτό λόγο των Ελληνικών ταχυδρομείων (ειδικά ανατολική αττική η κατάσταση είναι χάλια...)
 
δεν περνάς μια βόλτα από το ταχυδρομείο να ρωτήσεις ?
κάποτε εμένα μου έφεραν ληγμένο λογαριασμό από το ταχυδρομίο γιατί είπε ο διευθυντής (με πολλές συγγνώμες) πως αρρώστησε ένας υπάλληλος και δεν έχει αντικαταστάτη !!! Άκουσον - άκουσον !!! και του λέω ωραία τους τόκους να τους πληρώσεις εσύ τότε !! Έμεινε λίγο κάγκελο μέχρι να καταλάβει ότι πραγματικά δεν το εννοούσα αλλά μετά ήρθαν έστω και καθυστερημένα οι λογαριασμοί στο σπίτι.
 
Απάντηση: Re: Αγορά bluray από play.com

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Έχω δοκιμάσει 4 κάρτες αλλά κ πάλι μου βγάζει αυτο το μήνυμα.
+σε κάθε μια πέρασα τουλάχιστον 3 φορές τα στοιχεία τους αλλα κ πάλι τίποτα..:bigcry::bigcry::bigcry:

Please αν μπορείτε help..

Κι εμένα το ίδιο μήνυμα μου έβγαλε την πρώτη φορά.
Την δεύτερη όλα εντάξει,μόνο που με χρέωσαν 2 φορές και μου έστειλαν 2 GT Prologue...