ΒΛΑΣΙΔΗΣ
AVClub Fanatic
Αν πρόκειται για γυμναστήριο, είπαμε καμιά από τις δυο. Αν πρόεκιται για γενική χαλαρή χρήση, οποιαδήποτε από τις δυο.
Εμπλεξα πολύ άσχημα
η Canon S5 IS δεν γράφει σε raw,ξεκινά από 35 mm , ενώ θάθελα και την υποψία ευρυγώνιου,
η Fujifilm S9600 ξεκινά από 28 mm αλλά έχει οθόνη 2",μικρότερο zoom, δεν έχει σταθεροποιητή και παίρνει ... ακριβές CF
η Panasonic FZ-18 έχει τεράστιο θόρυβο ακόμη και στα 200 iso (την τσέκαρα και στο http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM)
η Olympus SP-560 σκέτη πλαστικούρα, τραβάει video 640 x 480 / 30 για μόνον 10 s
'Επιασα στα χέρια μου και τις τέσσερεις , μου άρεσε το σώμα της Canon και οι φωτος της Olympus.
Τι να κάνω;
Δεν ήθελα να πάω σε SLR μιας και δεν έχω καθόλου χρόνο για διάβασμα και πειραματισμούς τώρα, να πάω σε καινούρια entry-level με ποιό φακό για να μην ξεπεράσω τα 600 -700 ;
Μια ψήφος κι από μένα στη Nikon D40 (σκέτη ή X) που δεν θα σε προβληματίσει καθόλου με την ευχρηστία της (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως απλή point-and-shoot) και ταυτόχρονα θα έχει ουσιαστικά καλύτερη ποιότητα εικόνας από τις προαναφερθείσες compact.Δεν ήθελα να πάω σε SLR μιας και δεν έχω καθόλου χρόνο για διάβασμα και πειραματισμούς τώρα, να πάω σε καινούρια entry-level με ποιό φακό για να μην ξεπεράσω τα 600 -700 ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.