Μιας και ειναι ανοιχτο το θεμα, ας μην ανοιγω αλλο.
Και γω ζηταω τις προτασεις σας για οικονομικο cdp γιατι το 63 kis που εχω, εφαγε τα ψωμια του.
Εχω πανω απο 2.500 cd και θελω ΜΟΝΟ cdp
Ολα τα αλλα τα εχω.
(ή να αλλαξω το laser στο 63kis να τελειωνω.....αλλα,
1)που το βρισκω ομως
2)Αξιζει ο κοπος ή τα καινουργια cdp ηχουν καλυτερα απο τον γεροντα???)
Και γω ζηταω τις προτασεις σας για οικονομικο cdp γιατι το 63 kis που εχω, εφαγε τα ψωμια του.
Ολα τα αλλα τα εχω.
1)που το βρισκω ομως
Μαλιστα για καλυτερο ηχο λες ε (stereo) χωρις παρεμβολες?να συνδεσω και την οπτικη στον ενισχυτη.
Ναι, δυστυχώς δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις απο πολυκάναλο.
Προς το παρόν βάζεις την οπτική έξοδο του ps3 και εν καιρώ, αρχίζεις το πραγματικό ταξίδι.
pc -> usb -> dac -> αναλογικές rca -> stereo amp
ή media player -> spdif -> dac -> αναλογικές rca -> stereo amp
αν βρεις ευκαιρία δανείσου απο κάποιον φίλο έναν στερεοφωνικό ενισχυτή αντίστοιχης κατηγορίας με τον πολυκάναλό σου και δοκίμασε.
Απο την πρώτη νότα θα καταλάβεις τη διαφορά.
να μην κάνεις τίποτα.
Ελα ντε....για πεστε ρε παιδια,κατι αντιστοιχο ηχητικα με το 63kis ,την σημερον ημερα ποσο να κοστιζει.Δε μας είπες πόσα λεφτά διαθέτεις.
Ολα τα αλλα τα εχω.
1)που το βρισκω ομως
- Αξίζει να το ψάξεις για λόγους ιστορικούς και μόνο, αφού έχεις ένα κλασσικό CDP και έχεις κάθε λόγο να το θες σε καλή λειτουργική κατάσταση. Το LASER κάποια στιγμή θα βρεθεί, έστω και από κάποιο παροπλισμένο player...
Κωστα,θα προσπαθησω να βρω το τοπικ που ειχα ανοιξει παλια, τοτε που εψαχνα παλι laser για το kis.Δεν το λες και ακριβό. Και είναι και καινούριο.
ΠΑΡΕΛΑΒΑ :ernaehrung004:
Ολα τα αλλα τα εχω.
Αν θυμαμαι καλα ο μηχανισμος εχει κοστος περι τα 30 ευρω και μαλλον αλλα τόσα η τοποθετηση του,οποτε μαλλον συμφερει
1)που το βρισκω ομως
Να μην σε νοιαζειTi παρελαβες Μήτσε;
νομιζω οτι φοραει μηχανισμο cdm 12.1 της PHILIPS που υπαρχει και κανει περιπου 30 ευρω.οποτε μαλλον σε συμφερει η επισκευη αφου σου αρεσει το player.
Να μην σε νοιαζει...ας ησουνα κατω να εβλεπες:ernaehrung004:
"""Nowadays you can only find VAM 1202 in eBay which is compatible with its original model CDM12.1"""
Να...αυτα βλεπω και φοβαμαι....παει το original!!!
Jερεις κατι παραπανω φιλε spmk???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.