Αγορά CD Player

Μαλιστα για καλυτερο ηχο λες ε (stereo) χωρις παρεμβολες?να συνδεσω και την οπτικη στον ενισχυτη.

Μιας και ειναι ανοιχτο το θεμα, ας μην ανοιγω αλλο.
Και γω ζηταω τις προτασεις σας για οικονομικο cdp γιατι το 63 kis που εχω, εφαγε τα ψωμια του.
Εχω πανω απο 2.500 cd και θελω ΜΟΝΟ cdp
Ολα τα αλλα τα εχω.

(ή να αλλαξω το laser στο 63kis να τελειωνω.....αλλα,
1)που το βρισκω ομως
2)Αξιζει ο κοπος ή τα καινουργια cdp ηχουν καλυτερα απο τον γεροντα???)

αν η μουσική που ακούς σχετίζεται με την εικόνα στο αβαταρ σου θα έλεγα να μην ασχοληθείς με τα θέματα οπτικές, ομοαξονικές, παρεμβολές, hdmi και τα συναφή.

Και γω ζηταω τις προτασεις σας για οικονομικο cdp γιατι το 63 kis που εχω, εφαγε τα ψωμια του.
Ολα τα αλλα τα εχω.

1)που το βρισκω ομως

να μην κάνεις τίποτα.

Ολα τα αλλα τα εχω.

1)που το βρισκω ομως

Δε μας είπες πόσα λεφτά διαθέτεις.

Μαλιστα για καλυτερο ηχο λες ε (stereo) χωρις παρεμβολες?να συνδεσω και την οπτικη στον ενισχυτη.

Ναι, δυστυχώς δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις απο πολυκάναλο.
Προς το παρόν βάζεις την οπτική έξοδο του ps3 και εν καιρώ, αρχίζεις το πραγματικό ταξίδι.

pc -> usb -> dac -> αναλογικές rca -> stereo amp

ή media player -> spdif -> dac -> αναλογικές rca -> stereo amp

αν βρεις ευκαιρία δανείσου απο κάποιον φίλο έναν στερεοφωνικό ενισχυτή αντίστοιχης κατηγορίας με τον πολυκάναλό σου και δοκίμασε.
Απο την πρώτη νότα θα καταλάβεις τη διαφορά.

Re: Απάντηση: Αγορά CD Player

Ναι, δυστυχώς δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις απο πολυκάναλο.
Προς το παρόν βάζεις την οπτική έξοδο του ps3 και εν καιρώ, αρχίζεις το πραγματικό ταξίδι.

pc -> usb -> dac -> αναλογικές rca -> stereo amp

ή media player -> spdif -> dac -> αναλογικές rca -> stereo amp

αν βρεις ευκαιρία δανείσου απο κάποιον φίλο έναν στερεοφωνικό ενισχυτή αντίστοιχης κατηγορίας με τον πολυκάναλό σου και δοκίμασε.
Απο την πρώτη νότα θα καταλάβεις τη διαφορά.

Ok ευχαριστώ πολυ με κάλυψες πλήρως μπορω να πω :SFGSFGSF:

να μην κάνεις τίποτα.

Αρχισε τα κουλα το laser ρε Μητσο!! (το παρελαβες??)

Δε μας είπες πόσα λεφτά διαθέτεις.
Ελα ντε....για πεστε ρε παιδια,κατι αντιστοιχο ηχητικα με το 63kis ,την σημερον ημερα ποσο να κοστιζει.
Ε... τοσα δινω:ernaehrung004:!!

Ολα τα αλλα τα εχω.

1)που το βρισκω ομως
  • Αξίζει να το ψάξεις για λόγους ιστορικούς και μόνο, αφού έχεις ένα κλασσικό CDP και έχεις κάθε λόγο να το θες σε καλή λειτουργική κατάσταση. Το LASER κάποια στιγμή θα βρεθεί, έστω και από κάποιο παροπλισμένο player...

• Μία καλή λύση για μένα θα ήταν κάποιο καλό μεταχειρισμένο Universal Player. Που θα μπορείς να το συνδέσεις ψηφιακά και με κάρτα ήχου/DAC κλπ...

• Αξίζει να το ψάξεις για λόγους ιστορικούς και μόνο, αφού έχεις ένα κλασσικό CDP και έχεις κάθε λόγο να το θες σε καλή λειτουργική κατάσταση. Το LASER κάποια στιγμή θα βρεθεί, έστω και από κάποιο παροπλισμένο player...

Δεν το λες και ακριβό. Και είναι και καινούριο.

Δεν το λες και ακριβό. Και είναι και καινούριο.
Κωστα,θα προσπαθησω να βρω το τοπικ που ειχα ανοιξει παλια, τοτε που εψαχνα παλι laser για το kis.
Παιδευτη,κα να την βρω γιατι ειχε κατι παραξενους κωδικους και τελικα το ειχε μονο η adamco ,οπου και το καλοπληρωσα,
Θα επανελθω και αν ειναι αυτο που μου γραφεις....σωθηκα φιλε!!!

Απάντηση: Re: Αγορά CD Player

Ολα τα αλλα τα εχω.

Αν θυμαμαι καλα ο μηχανισμος εχει κοστος περι τα 30 ευρω και μαλλον αλλα τόσα η τοποθετηση του,οποτε μαλλον συμφερει
1)που το βρισκω ομως

Αν θυμαμαι καλα ο μηχανισμος εχει κοστος περι τα 30 ευρω και μαλλον αλλα τόσα η τοποθετηση του,οποτε μαλλον συμφερει

νομιζω οτι φοραει μηχανισμο cdm 12.1 της PHILIPS που υπαρχει και κανει περιπου 30 ευρω.οποτε μαλλον σε συμφερει η επισκευη αφου σου αρεσει το player.

Ti παρελαβες Μήτσε;
Να μην σε νοιαζει:p...ας ησουνα κατω να εβλεπες:ernaehrung004:

νομιζω οτι φοραει μηχανισμο cdm 12.1 της PHILIPS που υπαρχει και κανει περιπου 30 ευρω.οποτε μαλλον σε συμφερει η επισκευη αφου σου αρεσει το player.

"""Nowadays you can only find VAM 1202 in eBay which is compatible with its original model CDM12.1"""
Να...αυτα βλεπω και φοβαμαι....παει το original!!!

Jερεις κατι παραπανω φιλε spmk???

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά CD Player

Να μην σε νοιαζει:p...ας ησουνα κατω να εβλεπες:ernaehrung004:

"""Nowadays you can only find VAM 1202 in eBay which is compatible with its original model CDM12.1"""
Να...αυτα βλεπω και φοβαμαι....παει το original!!!

Jερεις κατι παραπανω φιλε spmk???

Καλα εσυ πολυυυυ κακός

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά CD Player

πριν μερικους μηνες επισκευασε φιλος μου το ιδιο player στον Σακη .