AlexT_
AVClub Fanatic
Κάποιες φορές ναι και κάποιες όχι. Οπως είπα δεν υπάρχει κάτι σταθερό. Για την ώρα δεν γνωρίζω αν "προσφέρονται"
kenmex said:Παντως παιδια εγω που ετυχε να "περασω" απο ενα ελληνικο forum που ασχολειται με δεκτες και ειδικα VisionNet,ειδα "πραγματα και θαυματα"![]()
Ειδικα για τον VisionNet 8000 με την Ethernet,κανει ΠΟΛΛΑ πραγματα.
Και εγω ημουν ετοιμος για τον 7000 combo,αλλα με αυτα που διαβασα μαλλον θα παω για τον 8000 και θα παρω standalone επιγειο ψηφιακο.
George C said:Αυτό ρωτάω, επειδή δεν έχω εμπειρία.
Σαν τι δηλαδή;
Στείλε μου Pm μη σε φέρνω σε δύσκολη θέση με την επιμονή μου...
Βασίλης 07 said:Το τελευταίο διάστημα ήμουν και εγώ στην αναζήτηση δέκτη και τελικά κατέληξα στους VisioNet 8000 - Visionet 7000 combo (τον οποίο και αγόρασα τελικά) καθώς καλός ο 8000 αλλά να δώσω 220 Ευρώ για όσο διάστημα ανοίγει την "ακατανόμαστη"και να μην έχω και επίγειο δεν είναι λογικό.Αν καταλήξεις στον 7000 combo πές να σου στείλω με pm το κατάστημα απο όπου θα τον πάρεις σε πάρα πολύ καλή τιμή
Επειδή σκέφτομαι κ εγώ για κάτι παρόμοιο, μπορεί κάποιος να μου δώσει με πμ ή εδώ πληροφορίες για αυτόν τον δέκτη κ που μπορώ να τον βρω ?Βασίλης 07 said:Αν καταλήξεις στον 7000 combo πές να σου στείλω με pm το κατάστημα απο όπου θα τον πάρεις σε πάρα πολύ καλή τιμή
Βασίλης 07 said:Το τελευταίο διάστημα ήμουν και εγώ στην αναζήτηση δέκτη και τελικά κατέληξα στους VisioNet 8000 - Visionet 7000 combo (τον οποίο και αγόρασα τελικά) καθώς καλός ο 8000 αλλά να δώσω 220 Ευρώ για όσο διάστημα ανοίγει την "ακατανόμαστη"και να μην έχω και επίγειο δεν είναι λογικό.Αν καταλήξεις στον 7000 combo πές να σου στείλω με pm το κατάστημα απο όπου θα τον πάρεις σε πάρα πολύ καλή τιμή
Στείλε και σε μένα ...θείο.Βασίλης 07 said:Με λίγη καθυστέρηση έχετε όλοι pm.![]()
kenmex said:Το site του e-shop για να αγορασουμε VisionNet...!:smile:
George C said:Θα μας πεις ποιό μαγαζί είναι;
Μας έσκασες.... :slapface::violent-smiley-030:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.