Αγορά Combo δέκτη

Κάποιες φορές ναι και κάποιες όχι. Οπως είπα δεν υπάρχει κάτι σταθερό. Για την ώρα δεν γνωρίζω αν "προσφέρονται"

Απάντηση: Re: Αγορά Combo δέκτη

kenmex said:
Παντως παιδια εγω που ετυχε να "περασω" απο ενα ελληνικο forum που ασχολειται με δεκτες και ειδικα VisionNet,ειδα "πραγματα και θαυματα":eek:
Ειδικα για τον VisionNet 8000 με την Ethernet,κανει ΠΟΛΛΑ πραγματα.
Και εγω ημουν ετοιμος για τον 7000 combo,αλλα με αυτα που διαβασα μαλλον θα παω για τον 8000 και θα παρω standalone επιγειο ψηφιακο.

Αν σου είναι εύκολο στείλε κανένα link και σε μένα με pm.

George C said:
Αυτό ρωτάω, επειδή δεν έχω εμπειρία.
Σαν τι δηλαδή;
Στείλε μου Pm μη σε φέρνω σε δύσκολη θέση με την επιμονή μου...

Το τελευταίο διάστημα ήμουν και εγώ στην αναζήτηση δέκτη και τελικά κατέληξα στους VisioNet 8000 - Visionet 7000 combo (τον οποίο και αγόρασα τελικά) καθώς καλός ο 8000 αλλά να δώσω 220 Ευρώ για όσο διάστημα ανοίγει την "ακατανόμαστη" -bye- και να μην έχω και επίγειο δεν είναι λογικό.Αν καταλήξεις στον 7000 combo πές να σου στείλω με pm το κατάστημα απο όπου θα τον πάρεις σε πάρα πολύ καλή τιμή

Re: Απάντηση: Re: Αγορά Combo δέκτη

Βασίλης 07 said:
Το τελευταίο διάστημα ήμουν και εγώ στην αναζήτηση δέκτη και τελικά κατέληξα στους VisioNet 8000 - Visionet 7000 combo (τον οποίο και αγόρασα τελικά) καθώς καλός ο 8000 αλλά να δώσω 220 Ευρώ για όσο διάστημα ανοίγει την "ακατανόμαστη" -bye- και να μην έχω και επίγειο δεν είναι λογικό.Αν καταλήξεις στον 7000 combo πές να σου στείλω με pm το κατάστημα απο όπου θα τον πάρεις σε πάρα πολύ καλή τιμή

Βασιλη αν θες στελνεις και απο 'δω ενα ΠΜ σε παρακαλω?
Ευχαριστω

Βασίλης 07 said:
Αν καταλήξεις στον 7000 combo πές να σου στείλω με pm το κατάστημα απο όπου θα τον πάρεις σε πάρα πολύ καλή τιμή
Επειδή σκέφτομαι κ εγώ για κάτι παρόμοιο, μπορεί κάποιος να μου δώσει με πμ ή εδώ πληροφορίες για αυτόν τον δέκτη κ που μπορώ να τον βρω ?

Re: Απάντηση: Re: Αγορά Combo δέκτη

Βασίλης 07 said:

Βασίλη θα με ενδιέφερε αν δεν σου κάνει κόπο να μου στείλεις ένα pm. -bye-

kenmex said:
Το site του e-shop για να αγορασουμε VisionNet...!:smile:

Καλημέρα.

Δεν είναι ακριβώς e-shop.Υπάρχουν 2 καταστήματα αλλά εγώ επειδή δεν τον είχα δεί απο κοντά το δέκτη (είμαι και λίγο περίεργος:twoguns: ) αναγκάστικα απο Χαλκίδα να κατέβω Σαλαμίνα :slapface:

Ήθελα να βρώ τον υπεύθυνο του καταστήματος.Μπορώ να πώ πώς αποζημιώθηκα καθώς ο άνθρωπος ασχολήθηκε για πάνω απο 30 λεπτά μαζί μου με βοήθησε στο να καταλήξω στον δέκτη (ημουν ανάμεσα στον 8000 - και 7000 combo) ,μου εξήγησε κάποια πράγματα ενώ πέρασε και την τελευταία αναβάθμιση.:music-smiley-005:

George C said:
Θα μας πεις ποιό μαγαζί είναι;
Μας έσκασες.... :slapface::violent-smiley-030:

Σου έχω στείλει pm απο χθές :grinning-smiley-043.

Δεν έχω πρόβλημα να το αναφέρω και εδώ αν μου δώσει το Ok ο Αλέξανδρος.

Τελικα την Παρασκευη αγορασα τον 7000 Combo.Προς το παρον μονο τα επιγεια ψηφιακα της ΕΡΤ βλεπω,αφου δεν εχω εξκαταστησει δορ. εξοπλισμο.
Απο ποιοτητα εικονας, η ΕΡΤ δεν λεει και πολλα.Παρατηρω οτι εχει "παιξει" πολλη συμπιεση στην εικονα.
Δεν εχω προλαβει ακομα να τον ψαξω (Τι να ψαξω δηλαδη χωρις δορυφορικη...)
Σε λιγο καιρο που θα ολοκληρωθει η εγκατασταση θα εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη.
(Και παρα πολλες αποριες!).
Καλημερα.

Καλημέρα.

Χθές το βράδυ είπα να δώ λίγο TV Magic.Ανάβω λοιπόν το δέκτη και την ώρα που κάνει boot εμφανίζει αντί για το firmware 2.62 που είχε το 2.61.Δεν δίνω σημασία.

Όταν όμως μπήκα στο μενού είδα πως αυτό είχε γυρίσει στα Αγγλικά απο Ελληνικά.Κλείνω το power και μετά απο λίγο τον ανοίγω και πάλι.

Αυτό ήταν:violent-smiley-030: Απο εκείνη την στιγμή εμφανίζει error και δεν μπορώ να κάνω τίποτα αν και προσπάθησα να τον κάνω update.

Να τονίσω ότο ο δέκτης αγοράστηκε πρίν απο 3 εβδομάδες και συνολικά έχει παίξει περίπου 10 ώρες.
Ένα θέμα που με απασχολεί είναι αν η εγγύηση ισχύει σε οποιοδήποτε κατάστημα έχει αυτούς τους δέκτες?

Last edited: