Αγορά DAC, cd player, και καλώδια xlr

Έχω αναφέρει και στο παρελθόν πως η Schiit έχει πολύ δυνατό marketing dept.
Όλη η "γλώσσα" που μιλάει... όλο το branding, είναι απίθανα τοποθετημένο.

Μπές στο επίσημο site τους και δες όλα τα taglines τους (τίτλους/ονομασίες).
Πολύ μπροστά οι τύποι.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

το mytek πολύ καλό σε συνδεσιμότητα αλλά ακριβό δεν ξέρω αν με ψάξιμο το βρω φτηνότερα. Θα δω και τα review του για τον ήχο.

Καταλαβαίνω αν δεν το φτάνεις οικονομικά αλλα το συμπεριέλαβα στις προτάσεις αφου όταν άνοιξες το νήμα έγραψες πως ψάχνεις για ντάκ γύρω στο χιλιάρικο και πλέον έχει κάτω απο χίλια καινούριο. Το οτι τα μτχ εξαφανίζονται παρότι δίνονται σε σχετικά ακριβές τιμές δεν είναι καθόλου τυχαίο, ακόμα και στην τιμή που προσφέρεται καινούριο είναι ευκαιριάρα απο κάθε άποψη.

Σε συνδυασμό με το tascam για που σου είχα προτείνει για τράνσπορτ αν δεν σε ενοχλεί η σχετικά δωρική για σαλόνι αισθητική τους με έναν τέτοιο συνδυασμό πιστεύω με πολύ λίγα χρήμματα θα έχεις χτυπήσει "κέντρο" και στο βαθμό αναβάθμισης του ήχου και στο value for money αφου πιθανόν να μήν ξεπεράσεις το χιλιάρικο αν είσαι τυχερός και βρείς το mytek μεταχειρισμένο αλλα και σε πρακτικότητα-features.

Τέλος υπάρχει και το tascam UD 503 σε αυτήν την τιμή (γύρω στο χιλιάρικο). http://www.teac.com/product/ud-503/ Δεν το έχω ακουσει αλλα δείχνει τούμπανο είναι υπερσύγχρονο και έχει και αυτό σίγουρη μεταπώληση όποτε και άν...

Last edited:
Αφου θα παρεις DAC δοκιμασε πανω του το DVD.Μετα κανε και συγκριση με καποια cd player και βλέπεις.Πολυ πιθανον να μην ακους διαφορες.....

Θα το δοκίμαζα αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα το dvd γιατί για να παίξεις ένα cd θέλει ολόκληρη διαδικασία δλδ ανοίγει πρώτα η τηλεόραση, μετά πρέπει να επιλέξεις να πάιξει το cd και παεί λέγοντας. δεν είναι τόσο άμεσο. Συν ότι έχω πολύ μεγάλη συλλογή με cd που θέλω να τα ακούω.

ΟΚ εσυ γνωρίζεις, απλα θεωρω πλεον το ποσο που ανεφερες αρκετα μεγαλο για cd player από την στιγμη που θα πεσει σε dac...

όχι αν υπάρχει κάποια πρόταση που να έχει τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν πουν κυρίως είναι οι μικρές διαστάσεις και όχι να έιναι κάποια φέτα τότε ευχαρίστως να μου την πείτε.

Θα το δοκίμαζα αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα το dvd γιατί για να παίξεις ένα cd θέλει ολόκληρη διαδικασία δλδ ανοίγει πρώτα η τηλεόραση, μετά πρέπει να επιλέξεις να πάιξει το cd και παεί λέγοντας. δεν είναι τόσο άμεσο. Συν ότι έχω πολύ μεγάλη συλλογή με cd που θέλω να τα ακούω.
Κοίτα τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης. Κάπου πρέπει να υπάρχει μια λειτουργία auto On (ή κάπως έτσι) την οποία απενεργοποιεις και ξενιάζεις. Το ξέρω, το έχω πάθει.

Κοίτα τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης. Κάπου πρέπει να υπάρχει μια λειτουργία auto On (ή κάπως έτσι) την οποία απενεργοποιεις και ξενιάζεις. Το ξέρω, το έχω πάθει.

A θα το κοιτάξω αυτό που λές γιατί είναι το μόνο πρόβλημα δλδ που έχω για να παίζω τα cd καθώς η όλη διαδικασία είναι κουραστική.

Συνήθως στις ρυθμίσεις του dvd/blueray το βρίσκεις αυτό. Σε δύο player σε εμένα γινόταν από το dvd

τώρα ανάμεσα σε αυτά τα τρία dac ποιο προτιμάτε? δλδ ανάμεσα στο pioneer, teac και mytek?

Κατ’ αρχήν αυτά που αναφέρεις δεν παίζουν στην ίδια τιμή.

Το Pioneer ( πλέον) έχει περίπου 640 ευρώ , το Mytek περίπου 1000 , και το Teac νομίζω 1200 .

Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να συγκρίνεις και τα τρία με αξιόπιστο τρόπο και να καταλήξεις σε διαφορές.

Αν διέθετα (εύκολα) 1200 ευρώ θα αγόραζα το TEAC .

Δεν μπορώ να απαντήσω αν η διαφορά χρημάτων Pioneer- Mytek ανταποκρίνεται στην διαφορά απόδοσης,.

Προσωπικά θέλοντας να ξεκινήσω - και να ψαχτώ - στον χώρο των DACέχω επιλέξει το Pioneer . Επαιξε ρόλο και η τιμή του στην απόφαση μου αλλά ΚΑΙ οι καλές εντυπώσες.
Κατόπιν έχοντας αυτό σαν βάση και έχοντας ζήσει/ψάξει/παίξει μαζί του για αρκετό χρόνο και ακούσει τα αγαπημένα μου ακούσματα σκοπεύω να επιχειρήσω να ακούσω κάποιο που θα μου ακουστεί σημαντικά καλύτερο.

Κατ’ αρχήν αυτά που αναφέρεις δεν παίζουν στην ίδια τιμή.

Το Pioneer ( πλέον) έχει περίπου 640 ευρώ , το Mytek περίπου 1000 , και το Teac νομίζω 1200 .

Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να συγκρίνεις και τα τρία με αξιόπιστο τρόπο και να καταλήξεις σε διαφορές.

Αν διέθετα (εύκολα) 1200 ευρώ θα αγόραζα το TEAC .

Δεν μπορώ να απαντήσω αν η διαφορά χρημάτων Pioneer- Mytek ανταποκρίνεται στην διαφορά απόδοσης,.

Προσωπικά θέλοντας να ξεκινήσω - και να ψαχτώ - στον χώρο των DACέχω επιλέξει το Pioneer . Επαιξε ρόλο και η τιμή του στην απόφαση μου αλλά ΚΑΙ οι καλές εντυπώσες.
Κατόπιν έχοντας αυτό σαν βάση και έχοντας ζήσει/ψάξει/παίξει μαζί του για αρκετό χρόνο και ακούσει τα αγαπημένα μου ακούσματα σκοπεύω να επιχειρήσω να ακούσω κάποιο που θα μου ακουστεί σημαντικά καλύτερο.

Πιο φτηνά είναι το Teac

Το Teac UD-503, ρεαλιστικά, βρίσκεται στα 900 με 1000. ΕΥΚΟΛΑ.

Ακόμη καλύτερα - .
Αναφέρομαι σε αυτό που είναι και Streamer. Προσωπικά θα αγόραζα αυτό οπωσδήποτε, γιατί μου αρέσει ΠΟΛΥ να παίζω χωρίς υπολογιστή ανοικτό , και σε πολλά έργα που δεν είναι ούτε DSD ούτε εξωτικές αναλύσεις και υπερδειγματολειψίες.
Υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι το streamer δεν είναι κατώτερο σε ηχητική απόδοση ως DAC (από το κανονικό).

Και τώρα άλλωστε παίζω αρκετά μέσω streamer προς DAC .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πιο φτηνά είναι το Teac

Και κάτι ακόμη. Από ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα δεν -κατόρθωσα- να βρώ ποιος πουλάει επίσημα το TEAC NT 503 στην Ελλάδα .
Αυτό σε συνδυασμό με το ότι δεν αγοράζω συσκευές από το εξωτερικό για διάφορους λόγους.

Ηχητικά το mytek έχει κάποιες ιδιαίτερες αρετές που μπορεί να εκτιμήσεις , όμως και η διαφορά στην τιμή με το επίσης "καλόφημο" pioneer δεν είναι μικρή. Μόνο με ακρόαση βγάζεις σίγουρη άκρη

Last edited: