Έχω αναφέρει και στο παρελθόν πως η Schiit έχει πολύ δυνατό marketing dept.
Όλη η "γλώσσα" που μιλάει... όλο το branding, είναι απίθανα τοποθετημένο.
Μπές στο επίσημο site τους και δες όλα τα taglines τους (τίτλους/ονομασίες).
Πολύ μπροστά οι τύποι.
Έχω αναφέρει και στο παρελθόν πως η Schiit έχει πολύ δυνατό marketing dept.
Όλη η "γλώσσα" που μιλάει... όλο το branding, είναι απίθανα τοποθετημένο.
Μπές στο επίσημο site τους και δες όλα τα taglines τους (τίτλους/ονομασίες).
Πολύ μπροστά οι τύποι.
το mytek πολύ καλό σε συνδεσιμότητα αλλά ακριβό δεν ξέρω αν με ψάξιμο το βρω φτηνότερα. Θα δω και τα review του για τον ήχο.
Κοίτα τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης. Κάπου πρέπει να υπάρχει μια λειτουργία auto On (ή κάπως έτσι) την οποία απενεργοποιεις και ξενιάζεις. Το ξέρω, το έχω πάθει.Θα το δοκίμαζα αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα το dvd γιατί για να παίξεις ένα cd θέλει ολόκληρη διαδικασία δλδ ανοίγει πρώτα η τηλεόραση, μετά πρέπει να επιλέξεις να πάιξει το cd και παεί λέγοντας. δεν είναι τόσο άμεσο. Συν ότι έχω πολύ μεγάλη συλλογή με cd που θέλω να τα ακούω.
Κοίτα τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης. Κάπου πρέπει να υπάρχει μια λειτουργία auto On (ή κάπως έτσι) την οποία απενεργοποιεις και ξενιάζεις. Το ξέρω, το έχω πάθει.
Κατ’ αρχήν αυτά που αναφέρεις δεν παίζουν στην ίδια τιμή.
Το Pioneer ( πλέον) έχει περίπου 640 ευρώ , το Mytek περίπου 1000 , και το Teac νομίζω 1200 .
Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να συγκρίνεις και τα τρία με αξιόπιστο τρόπο και να καταλήξεις σε διαφορές.
Αν διέθετα (εύκολα) 1200 ευρώ θα αγόραζα το TEAC .
Δεν μπορώ να απαντήσω αν η διαφορά χρημάτων Pioneer- Mytek ανταποκρίνεται στην διαφορά απόδοσης,.
Προσωπικά θέλοντας να ξεκινήσω - και να ψαχτώ - στον χώρο των DACέχω επιλέξει το Pioneer . Επαιξε ρόλο και η τιμή του στην απόφαση μου αλλά ΚΑΙ οι καλές εντυπώσες.
Κατόπιν έχοντας αυτό σαν βάση και έχοντας ζήσει/ψάξει/παίξει μαζί του για αρκετό χρόνο και ακούσει τα αγαπημένα μου ακούσματα σκοπεύω να επιχειρήσω να ακούσω κάποιο που θα μου ακουστεί σημαντικά καλύτερο.
Το Teac UD-503, ρεαλιστικά, βρίσκεται στα 900 με 1000. ΕΥΚΟΛΑ.
Πιο φτηνά είναι το Teac
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.