είχα την ίδια εντύπωση, μέχρι που του φόρτωσα το κινέζικο usb>i2s και έχει γονατίσει κυριολεκτικά....
Η προσωπική μου εμπειρία με το ODac με έχει οδηγήσει στο εξής συμπέρασμα: "Κακά" αρχεία λόγω της χειρουργικής του ανάλυσης στα φτύνει (με δύναμη) στη μούρη.
Ταϊσέ το με κάποιο καλά ριπαρισμένο αρχείο και θα με ενδιέφερε να ξαναδιαβάσω εντυπώσεις σου...![]()
Οποτε ,αγαπητε Gojakla μου προτεινεις βασει τον δεδομενων μου να αφησω στην ακρη την Behringer uca222 και να κοιταξω για ODac ;
Θα εχω διαφορα στον ηχο; Τα 24/96 που δινει πιστευω οτι ειναι υπεραρκετα...ετσι δεν ειναι;
Φταίει το fooLbar το λεπόν?
υποψιάζομαι ότι επηρεάζεται η ταχύτητά του από το τί βλέπει στην usb του.
Δεν θα ήθελα όμως όπως προανέφερα να τολμήσω να προτείνω για να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου.
Γράφω πάντα, μόνο για όσα έχω ακούσει με τα αυτιά μου.
![]()
Μπορεί να έχεις δίκιο.... διότι ο USB controller (το λέω χοντρά) αρχίζει να "πίνει" με την διαχείριση των USB...
Όμως αυτό δεν σημαίνει πως ένα netbook χρειάζεται να είναι τούμπανο για να σηκώσει το foobar.
Υπό προυποθέσεις (όπως με το κινεζάκι σου) μπορεί.
:ernaehrung004:
Οποτε ,αγαπητε Gojakla μου προτεινεις βασει τον δεδομενων μου να αφησω στην ακρη την Behringer uca222 και να κοιταξω για ODac ;
Θα εχω διαφορα στον ηχο; Τα 24/96 που δινει πιστευω οτι ειναι υπεραρκετα...ετσι δεν ειναι;
edit : Gojakla εισαι γρηγορος ωσαν :violent-smiley-030:
Δεν εξαρτάται ο ήχος μόνο από το 24/96!
Oχι δεν ειμαι δυσαρεστημενος με αυτο που ακουω αλλα συγκρινοντας το με τη διαδρομη marantz cd6002/ cambridge audio 640c v2 --> audiolab8000a
ακουω οτι υστερω... και αναρωτιεμαι με δεδομενα :
α) την πηγη που ειναι ενα ταπεινο netbook
β) τον ολοκλ.ενισχυτη audiolab8000a
γ) το μπατζετ (μεχρι 300 ευρω)
ποιο dac ( με εξωτ.τροφοδοσια; με ασυγχρονο usb οπωσδηποτε ; )
Οντως εχω αρκετα cd και δεν μπορω να μπω σε διαδικασια μετατροπης τους σε φλακ. Εξαλλου ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον ηχο cd player--> ενισχυτηαυτό που κατάλαβα είναι ότι ο άνθρωπος δε μπορεί να κάνει φλακ τα cd του και να τα ευχαριστηθεί γιατί από το cdplayer ακούει αισθητά καλύτερα σε σχέση με τη uca.
Οντως εχω αρκετα cd και δεν μπορω να μπω σε διαδικασια μετατροπης τους σε φλακ. Εξαλλου ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον ηχο cd player--> ενισχυτη
και θα ηθελα το ιδιο να ειμαι με την διαδρομη netbook--> dac --> ενισχυτη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.