Καλημέρα..για να μην ανοίγω άλλο θέμα...αφού κατέληξα με τα GSR και GDR θα στείλω στο alarm ένα email σήμερα για καλύτερη τιμή και θα σας ενημερώσω...Τώρα θέλω να καταλήξω και σε ένα ηλεκτρικό κρουστικό δραπανοκατσάβιδο ώστε να ολοκληρωθεί το set..το κόστος δεν θέλω να ξεπερνάει το 75-80 ευρώ...
Έχω δει τα εξής:
το κόκκινο makita: makita - 78 ευρώ (δεν ξέρω αν έχει ρύθμιση ταχύτης -κάτι που με ενδιαφέρει)
το BLACK & DECKER : Β&D 76 ευρώ ( έχει ρύθμιση στην ταχύτητα)
Τώρα αν υπάρχει κάτι καλό και κάτω απο 70 ευρώ είναι ευπρόσδεκτο (δεν ξέρω για τα skill)...
Επίσης αξίζει να πάω BOSCH PRO GSB 13 RE 600WATT αλλά είναι λίγο ακριβότερο και με μικρότερη ισχύ (90 ευρώ) - με μια ταχύτητα.
Όπως και το DEWALT - DWD024KS Κρουστικό περιστροφικό Δράπανο 701W 13mm στα 90 ευρώ
Ευχαριστω φιλε! Εσυ περα απο μακιτα, ποιο αλλο θα προτεινες?
Ευχαριστω παιδια!!!
Μια "χαζή" ερώτηση, σε τι θα χαλάσουν κάποιον που θέλει ένα σετ, δραπανοκατσάβιδο και παλμικό αυτό το σετ τις Black and Decker;
Για καποιο λογο Παναγιωτη, θα προτιμουσα χιλιες φορες τα αντιστοιχα 18βολτα parkside.
Παρά πολύ αργός φορτιστής.
Το παλμικο τρώγεται το δραπανοκατσαβιδο με τπτ δεν μπορεί να συγκριθεί αφού το τσοκ είναι διπλού κάλυκα και πουθενά δεν αναφέρονται χαρακτηριστικά (ακόμα και η bosch βγάζει 18v μπλε που έχουν ίδια ροπή με τα 10.8)
Σε τπτ Παναγιωτη.
Η μαμα πλεον B&D παιρνει τεχνογνωσια απο την Dewalt και βγαζει μια προσιτη σειρα εργαλειων.
Μια "χαζή" ερώτηση, σε τι θα χαλάσουν κάποιον που θέλει ένα σετ, δραπανοκατσάβιδο και παλμικό αυτό το σετ τις Black and Decker;
Καλησπέρα.
Είχα ένα δραπανοκατσάβιδο αγνώστου μάρκας, που χάλασαν οι μπαταρίες του. Προσωρινά χρησιμοποιώ ένα bosch psb 550 ρεύματος για τρυπήματα και ένα parkside 3.6v για βιδώματα. Έχω σκεφτεί τις παρακάτω επιλογές, τι προτείνετε; Δεκτές και άλλες προτάσεις.
1) Κρατάω το bosch για τρυπήματα και παίρνω το παλμικό ρεύματος makita για βιδώματα.
2) Παίρνω ένα set parkside 18v, ή bosch 10.8v, ή κάποιο άλλο σετ μπαταρίας.
Budget οριακά λίγο πάνω από 150 .
Καλησπέρα παίδες.
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, για 2ο εργαλείο κρουστικό ρεύματος τι προτείνετε?
Θέλω οικονομικό, μέχρι 50-60 ευρώ και όπως προείπα περισσότερο υποστήριξης και όχι κύριο δράπανο (να το έχει σαν 2ο ο δεύτερος μάστορας δηλαδή).
Αυτό πως σας φαίνεται?
http://www.e-shop.gr/drapanokatsabi...m-kasetina-exartimata-f0156280ck-p-TLS.090240
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.