Αγορα Dreambox 500s.. Πως καταλαβαινω αν ειναι γνησιος ή οχι?

pug307cc

New member
16 June 2007
12
Παιδια μια ερωτηση για εσας που τα ξερετε αυτα τα πραγματα, πως μπορουμε να καταλαβουμε αν ενας dreambox 500s ειναι γνησιος ή κλωνος? Μπορουμε απο το serial number? Επειδη θελω να τον αγορασω απο αγγελια, τι πρεπει να προσεξω? Ευχαριστω.

Οι νεώτερες αντιγραφές είναι πανομοιότυπες του γνήσιου και ο κοινός χρήστης/αγοραστής δεν πρόκειται να καταλάβει τίποτα.

Δοκίμασε την τύχη σου στην αντιπροσωπεία με το serial number και την MAC Adress.
Αν ψάξεις λίγο στην κατηγορία θα βρεις ενα θέμα περί γνήσιου και κλώνου και τι πρέπει να προσέξεις.

Καλώς ήρθες κιόλας στην παρέα μας.
Με τι κριτήρια επέλεξες Dreambox?
Ποια είναι η εμπειρία σου στα δορυφορικά?

Γεια σου φιλε και ευχαριστω για την απαντηση, εμπειρια δεν εχω, ειμαι κατοχος 2 δορυφορικων συσκευων (1 σε καθε σπιτι), η μια ειναι της πλακας που πιανει μονο FTA με απλο πιατο .80μ . Ειχα ηδη την εγκατασταση ετοιμη απο παλια που ειχαμε βαλει και απλα πηρα καινουργιο δεκτη με 90 ευρω ισα ισα να λεω οτι αξιοποιησα την εγκατασταση. Σε αυτο που μενω εχω 1.2μ πιατο που γυρναει και πιανω καμμια 15αρια δορυφορους και τον εχω συνδεδεμενο με εναν XCruiser 2000CI. Dreambox θελω να παρω γιατι πολυ απλα ολοι αυτον προτεινουν και απο οτι καταλαβα θα τα βρω ολα ετοιμα και δεν θα καθομαι να πονοκεφαλιαζω ποτε θα βγει update οπως κανω με τον XCruiser. Δεν τον θελω για δυνατη χρηση αλλα δεν θελω και κατι ανωνυμο. Βρηκα μεταχειρισμενο 150 ευρω απο το ιντερνετ και ηθελα να τσεκαρω τι παιζει.

Δηλαδη αν ειναι κλωνος τι προβλημα θα εχω, ξερει κανεις? Εγω θελω τον δεκτη να τον συνδεσω με την ετοιμη εγκατασταση που εχω, θα φερω τεχνικο να μου φτιαξει τους δορυφορους γιατι εχουν αποσυντονιστει, να πιασω τα καναλια και απλα να ξερω οτι βγαινουν updates συχνα για να μπορω να βλεπω ΟΛΑ τα καναλια (αν με καταλαβαινεις...).

Απάντηση: Re: Αγορα Dreambox 500s.. Πως καταλαβαινω αν ειναι γνησιος ή οχι?

...................
Dreambox θελω να παρω γιατι πολυ απλα ολοι αυτον προτεινουν και απο οτι καταλαβα θα τα βρω ολα ετοιμα και δεν θα καθομαι να πονοκεφαλιαζω ποτε θα βγει update οπως κανω με τον XCruiser.

Αν γελάσω θα παρεξηγηθώ;; χαχαχαχα

Δηλαδη αν ειναι κλωνος τι προβλημα θα εχω, ξερει κανεις?

Αν είναι κλώνος θα έχεις πρόβλημα μόνο αν στον έχουν πουλήσει ώς αυθεντικό (piasicolo) ή στήσεις δίκτυο στο σπίτι με "μαϊμούδες" 500ράκια.

Εγω θελω τον δεκτη να τον συνδεσω με την ετοιμη εγκατασταση που εχω, θα φερω τεχνικο να μου φτιαξει τους δορυφορους γιατι εχουν αποσυντονιστει, να πιασω τα καναλια και απλα να ξερω οτι βγαινουν updates συχνα για να μπορω να βλεπω ΟΛΑ τα καναλια (αν με καταλαβαινεις...).

Φίλε μου, εγώ σε καταλαβαίνω αλλά πρέπει να σου αποκαλύψω δύο τρομερά μυστικά:
1. ΟΛΑ ..ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ και ειδικά έτσι όπως το σκέφτεσαι!
2. Δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης. Κι εγώ το έμαθα πρόσφατα και ακόμα να συνέλθω-bye-

Απάντηση: Re: Αγορα Dreambox 500s.. Πως καταλαβαινω αν ειναι γνησιος ή οχι?

Dreambox θελω να παρω γιατι πολυ απλα ολοι αυτον προτεινουν και απο οτι καταλαβα θα τα βρω ολα ετοιμα και δεν θα καθομαι να πονοκεφαλιαζω ποτε θα βγει update οπως κανω με τον XCruiser.
Δεν γνωρίζω κανέναν που να αγόρασε Dreambox και να μην έχασε τον ύπνο του. Γνωρίζω όμως πολλούς που κάποιες στιγμές ήθελαν να τον σπάσουν.
Ο δέκτης είναι ιδιαίτερα δύσκολος στα πρώτα στάδια εκμάθησης. Θέλει υπομονή και επιμονή.

Βρηκα μεταχειρισμενο 150 ευρω απο το ιντερνετ και ηθελα να τσεκαρω τι παιζει.
Γιατί να επιλέξεις μεταχειρισμένο απο τη στιγμή που με 180 τον βρίσκεις καινούριο? DM-500

Χμμ απο οτι καταλαβαινω δεν ειναι ευκολος στην χρηση ε? Καλα αυτο δεν με πειραζει, εχω μεγαλη πειρα απο υπολογιστες οποτε δεν θα ειναι δυσκολοτερο... Το πολυ πολυ να τον πεταξω απο το παραθυρο!

Καλα εγω θυμαμαι οτι εχει και ετοιμα τα καναλια για download χωρισμενα σε κατηγοριες απο χρηστες (πχ σπορ, ταινιες κτλ). Δηλαδη δεν εχει καλη υποστηριξη ο dreambox. Ποση ωρα θα μου παρει να τον στησω δηλαδη? Μονο για viewing με ενδιαφερει, οχι ethernet δικτυα κτλ...